هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
درس عبرتی شد که دیگه نقل قول نزنم:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
https://forum.alaatv.com/topic/1103/انگيزه/1092
دقیقا نفهمیدم چرا چندین نفر فک کردن خودمو میگم 18 ساعت میخونم:face_with_tears_of_joy: اگه اینقدر میخوندم الان اینجا باید سالی 5 دقه میومدم:face_with_tears_of_joy: -
فااطمه عجب استاد خوبی ک تصحیح نکرده میخواد بیست بده حسودیم شد کاش در آینده ماهم از این استادا گیرمون بیاد:frowning_face:
mostafa_j در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه عجب استاد خوبی ک تصحیح نکرده میخواد بیست بده حسودیم شد کاش در آینده ماهم از این استادا گیرمون بیاد:frowning_face:
نه استادش خوبه ک جدا
منم دانشجوی خوبی هستم در طول ترم خیلی خوب بودم کنفرانس عالی دادم خودش دهنش باز موند 😂😂😂 غیبت نداشتم فعال هم بودم سر کلاس 😕 -
@فاطمه23
تاگودزیلای ماازمدرسه نیومده من دیگه برم آماده کنم اسباب تولدو..😶
الان میاددیگه😑
خدافس -
mostafa_j در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
نه استادش خوبه ک جدا
منم دانشجوی خوبی هستم در طول ترم خیلی خوب بودم کنفرانس عالی دادم خودش دهنش باز موند 😂😂😂 غیبت نداشتم فعال هم بودم سر کلاس 😕 -
@فاطمه23 فاطمه اون امضا قبلیت چی بود،شبی که بعدش صبح نباشه..
دقیقا من الان تو اون موقعیتم😞✋🏻 -
marzyeh78 واااای مرسی مرسی مرضیه جانم ببخشید ک دوباره میپرسم هنوزم تو انجمن هست؟ البته خودم ب ی نفر شک دارم ک اون باشه ولی مطمئن نیستم