b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
ادمین عزیزم برادر خواهشا شیمی پیش رو بزارید چون بهش نیاز داریم حداقل اگر داره یا قرار ویرایش بشه میتونید چاب قبلی رو که بزارید
خواهشا
با تشکر
-
@rainygirl1998yahoo.com در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
فصل 1 رو استاد کی تموم می کنن؟!
فیلم ها ضبط شده؟!
اگه میشه زودتر تا آخر امروز بقیه فیلم هارو هم قرار بدید
من فردا امتحان از کل فصل دارم
خواهشی
ممنونامروز جمعه هست، مرده ها هم تعطیلند
-
sohrab در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@rainygirl1998yahoo.com در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
فیلم ها ضبط شده؟!
خواهشی
ممنونامروز جمعه هست، مرده ها هم تعطیلند
-
فیلم ها ضبط شده؟!
خواهشی
ممنونبا توجه به توضیحات ریز مباحث سینتیک تا سر نظریه ی حالت گذار تدریس شده باقیش هم متن کتابه میتونین از فیلمای کلاس کنکور2 استفاده کنین
-
سلام
علت اینکه از فصل 1 شیمی 2 به فصل 1 شیمی پیش رفتن چیه؟؟؟؟؟ -
محمد99 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام .من نرم افزار شیمی تو موبایلم دارم ولی تاریخش 94 هست...می تونم ازش استفاده کنم یا آپدیتشو ببینم؟؟؟ تورو خدا جوابم بدین کلافه شدم
دوست عزیز فرقی ندارن که
تدریس هر دو با استاد آقاجانیه
شیمی هم امسال تغییراتی نداشته تا جایی که من میدونم
تنها تفاوتش اینه که تو فیلمای امسال بچه ها سر کلاس نیستن و زمان فیلم ها کوتااه تره و اینکه گویا تیپ تست هم کار میشه سر کلاس
از نظر تدریس فرقی نداره
موفق باشید -
fazel در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
علت اینکه از فصل 1 شیمی 2 به فصل 1 شیمی پیش رفتن چیه؟؟؟؟؟فکر میکنم استاد میخوان هم زمان شیمی 2 و شیمی پیش رو تدریس کنن که بچه ها مشکلی تو آزمون نداشته باشن.
-
بالاخره قسمت بعدی اومد...ممنون اقای اقاجانی
-
میشه بگید که فیلما چطورین؟؟من تا به حال ندیدم..مثله فیلمای فیزیک عالی هست؟
-
nazanin_gh بعله..ایشون جزو دبیران پرطرفدار هستن توی شیمی...
به قول یکی از بچه ها ارتشی دارن برای خودشون -
کار استاد آقاجانی خیلی درسته! رو دست نداره !!
-
دوستان،یادمه یه ماه پیش یکی از بچه ها جزوه جدول تناوبی رو از روی فیلم ها به صورت دستنویس نوشته بود.
لطفا اگر لینکشو دارید قرار بدید اینجا. تشکر -
sohrab
آقای بانمک 2 هفته پیش جمعه 1 قسمت روی سایت قرار گرفت گفتم شاید امروز هم قرار بگیرهنه متاسفانه نرسیدیم جلسه ی بعدی رو آماده کنیم ولی فیلم برداریش انجام شده لذا شنبه یا یکشنبه میاد روی سایت
-
سوالم تکراریه اما حداکثر تا چه زمانی کتاب شیمی پیش اماده میشه ؟ به طور تقریبی تا کی میزاریدش روی سایت؟
-
سینتیک جزوه نداره ؟