هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
فاطمه ـ بوشهر پس تا 8 میخونم(:
یه تاپیک میزنم این خوابو گزارش بدم تا مقید شم اونم درست کنمصوفی میدونم گفتی چت نمیکنی ولی یه کار خیلی خیلی مهم دارم باهات
میشه؟؟فقط5مین -
صوفی جان مدیرا رو هم دیدی بگو اسپم های توی تایپیکتو بحذفن یکم ضایس ....ممنونم ادمین @M-an
https://forum.alaatv.com/topic/10293/تو-عالم-رفاقت-یه-لطفی-میکنید?page=1 -
صوفی جان مدیرا رو هم دیدی بگو اسپم های توی تایپیکتو بحذفن یکم ضایس ....ممنونم ادمین @M-an
https://forum.alaatv.com/topic/10293/تو-عالم-رفاقت-یه-لطفی-میکنید?page=1این پست پاک شده! -
04 Jadde Miraghsad (The Road's Dancing).mp3
هروقت خواستی حال و هوات عوض شه و رفتی ی اهنگ از لیست موزیکت انتخاب کردی بعد فهمیدی اهنگ زنجیر شده به یکی از شکستات،بعد زدی ترک بعد!و باز ی خاطره تلخ دیگ تداعی شد،و وقتی کل پوشه رو زیر ک رو کردی و200تا اهنگت رو حتی یک موقعیت خوب نداشتی ک توی اون موقعیت گوشش بدی ک تکرارش ،تکرار حاطره خوش باشه!
بدان بدگندی زدی ب زندگیت!
هر وقت دفترچه خاطرات رو نگاه کردی هر 5 صفحه ش نوشته بود؛از اول شروع میکنم من میتونم و...
و 5 صفحه بعدیش نوشته بود ؛بازم شکست!
و هرچی ورق زدی ی خاطره خوب نداشت!و دیوانه وار خاطرات 5 سالتو پاره پاره کردی و روی سرت شاباش کردی و چشاتو اروم بستی و نفس عمیقی کشیدی!و دیگ حتی ب خودت و تصمیمات اعتماد نداشتی!
بدان بدجور زندگی رو باختی تاحالا!
بدجووووور! -
صوفی میدونم گفتی چت نمیکنی ولی یه کار خیلی خیلی مهم دارم باهات
میشه؟؟فقط5مین -
صوفی اره
-
https://forum.alaatv.com/topic/10293/تو-عالم-رفاقت-یه-لطفی-میکنید?page=1فاطمه ـ بوشهر سخت نگیر بابا خخخ
-
صوفی اره
-
هروقت خواستی حال و هوات عوض شه و رفتی ی اهنگ از لیست موزیکت انتخاب کردی بعد فهمیدی اهنگ زنجیر شده به یکی از شکستات،بعد زدی ترک بعد!و باز ی خاطره تلخ دیگ تداعی شد،و وقتی کل پوشه رو زیر ک رو کردی و200تا اهنگت رو حتی یک موقعیت خوب نداشتی ک توی اون موقعیت گوشش بدی ک تکرارش ،تکرار حاطره خوش باشه!
هر وقت دفترچه خاطرات رو نگاه کردی هر 5 صفحه ش نوشته بود؛از اول شروع میکنم من میتونم و...
و هرچی ورق زدی ی خاطره خوب نداشت!و دیوانه وار خاطرات 5 سالتو پاره پاره کردی و روی سرت شاباش کردی و چشاتو اروم بستی و نفس عمیقی کشیدی!و دیگ حتی ب خودت و تصمیمات اعتماد نداشتی!
بدجووووور!revival
لا تقنطو من الرحمت الله
گاهی باید یه مسیرو فقط ادامه داد بدون یه تعد یا شروع خاص
زندگی نه ماندن است نه رسیدن
زندگی به سادگی رفتن است
زندگی ارزش لنگ لنگان رفتن را هم دارد! -
صوفی فک نکنم
-
بدجووووور! -
revival صوفی از اول خودم بودم شما خودتون اشتباه برداشت کردین(:
فقط اگه ممکنه یه چیزایی رو انقد تکرار نکنید بچه ها
من یوزرنیمم رو دوبار عوض کردم تا بقیه متوجه شن کی بودم و این داستانا ولی کشش ندین لطفا یه چیزایی تو پستاتون میگین که بهمم میریزه و خودتون هم خبر ندارید احتمالا
لطفا تموم کنید این بحثا رو
تشکر -
revival صوفی از اول خودم بودم شما خودتون اشتباه برداشت کردین(:
فقط اگه ممکنه یه چیزایی رو انقد تکرار نکنید بچه ها
من یوزرنیمم رو دوبار عوض کردم تا بقیه متوجه شن کی بودم و این داستانا ولی کشش ندین لطفا یه چیزایی تو پستاتون میگین که بهمم میریزه و خودتون هم خبر ندارید احتمالا
لطفا تموم کنید این بحثا رو
تشکرصوفی منم میتونم خوابمو گذارش کنم؟تو تایپیکت؟
-
صوفی فک نکنم
-
صوفی منم میتونم خوابمو گذارش کنم؟تو تایپیکت؟
فاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
صوفی منم میتونم خوابمو گذارش کنم؟تو تایپیکت؟
معلومه که میتونی
من واسه همه زدم اون تاپیکو
گفتم شاید کسی جدی نگیره ولی خودم ادامه میدم
حتما حتما
این به خود من کمک میکنه اصن(: -
بدجووووور!revival خوبه حالتون؟
اگه نیاز به کمک دارید من درخدمتم
این حسو همین الان باید خاتمه بدین
صب با این حال از خواب بیدار نشید لطفا
فردا روز بهتریه
چرا انقد خودتونو اذیت میکنید؟
یه چیزی بوده تموم شده رفته پی کارش
سوگواری کردن کافی نیست؟
من حتی واسه یکی از بستگانم بابام اجازه نمیده زیاد تو فاز غم برم
میگه جای زانوی غم بغل گرفتن یه خیرات کن تا روحش شاد شه -
revival
لا تقنطو من الرحمت الله
زندگی به سادگی رفتن است
زندگی ارزش لنگ لنگان رفتن را هم دارد!فاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
revival
لا تقنطو من الرحمت الله
زندگی به سادگی رفتن است
زندگی ارزش لنگ لنگان رفتن را هم دارد!زندگی نه ماندن است نه رسیدن(:
خیلی طول کشید تا اینو بفهمم ولی الان تقریبا درکش میکنم
واسه فهمیدنش هزینه زیاد دادم
منتها درس قیمتی ای بود
زندگی به سادگی رفتن است(:
خودشه(: -
-