گزارش ساعات خواب!
-
بچه ها شاید این تاپیک عجیب به نظر برسه ولی حس میکنم پاشنه آشیل خیلیامون همین خوابه. به نظرم مشکل از اونجایی شروع میشه که خواب رو به رسمیت نمیشناسیم. یه سری تصویر ذهنی داریم از شب بیداری و فکر میکنیم هرکس تا آخر شب بیدار میمونه ابرقهرمان زندگیه! غافل از اینکه کم خوابی یک شب، میتونه کل روز بعدمون رو تحت تاثیر قرار بده. تازه اگه فقط روز بعدو خراب کنه بازم مشکل اونقد بزرگ نیست. منتها خیلیامون مرتب داریم دور باطل میزنیم.
من تاپیک زدم که ساعت خوابم رو گزارش بدم! میخوام منظمش کنم و شبا بین 9-12 بخوابم. صبح هم بین 4-6 از خواب بیدار شم. همین الان که اینا رو مینویسم خوابم به طرز فجیعی به هم ریخته س. دو روز کم خوابی+ دوروز بیخوابی+ یک روز کلا خواب:////
خواب بهم ریخته امید به زندگی آدم رو هم کم میکنه به نظرم:///
از این به بعد انقد گزارش میدم تا به هدفم که خواب نسبتا منظم تو اون ساعتای گفته شده س برسم(: -
از اونجایی که دوستم در مورد پست گذاشتن تو این تاپیک ازم سوال پرسید احساس میکنم خوب نتونستم منظورمو برسونم که این تاپیک یه تاپیک عمومیه نه شخصی. همتون دعوتید(:
@دانش-آموزان-آلاء
فاطمه ـ بوشهر منتظر گزارشت هستم
چرا تگ نمیشه درست؟:// -
چه دل پری دارم از این خواب
ساعت پنج خوابیدم (نه گوشی نه فضای مجازی نه درس و کتاب! هیچی! فکر درگیر)
ساعت 11 از خواب بیدار شدم :face_with_cold_sweat:
خب این تایم واسه بیدار شدنه؟؟؟؟؟؟
امشب بااااااید زود بخوابم فردا باااااید زود بیدار شم....
اصن روزم خراب شد دیگهخدا خیرت بده این تاپیکو زدی
:face_with_cold_sweat:
-
بچه ها شاید این تاپیک عجیب به نظر برسه ولی حس میکنم پاشنه آشیل خیلیامون همین خوابه. به نظرم مشکل از اونجایی شروع میشه که خواب رو به رسمیت نمیشناسیم. یه سری تصویر ذهنی داریم از شب بیداری و فکر میکنیم هرکس تا آخر شب بیدار میمونه ابرقهرمان زندگیه! غافل از اینکه کم خوابی یک شب، میتونه کل روز بعدمون رو تحت تاثیر قرار بده. تازه اگه فقط روز بعدو خراب کنه بازم مشکل اونقد بزرگ نیست. منتها خیلیامون مرتب داریم دور باطل میزنیم.
من تاپیک زدم که ساعت خوابم رو گزارش بدم! میخوام منظمش کنم و شبا بین 9-12 بخوابم. صبح هم بین 4-6 از خواب بیدار شم. همین الان که اینا رو مینویسم خوابم به طرز فجیعی به هم ریخته س. دو روز کم خوابی+ دوروز بیخوابی+ یک روز کلا خواب:////
از این به بعد انقد گزارش میدم تا به هدفم که خواب نسبتا منظم تو اون ساعتای گفته شده س برسم(:صوفی
زدن این تاپیک ایده بسیار خوبی بود!
روز خوب با یه خواب خوب شروع میشه...هممون میدونیم یه خواب بد چقدر روز بعدی رو تحت تاثیر قرار میده و از بازدهیمون کم میکنه، در مورد من که باعث میشه احساس گناه داشته باشم حتی
علاوه بر گزارش ساعت خواب به نظرم بهتره مطالب مشاوره ای که برای یه خواب خوب لازمه هم اینجا با هم به اشتراک بذاریم. -
اعتراف میکنم فک میکردم کسی توجه نشون نده واسه همین شناسه هام مفرد بود که ضایع نشم یه وقت
خوشحالم که آدمای همفکر میبینم تو این محیط(:
امروز جسته گریخته خوابیدم همش://
همه ش هم تو ماشین بود:///
از فردا دقیق ساعتاشو میگم(: -
2:20 ...
پیشرفت 3 ساعتم قابل توجهه
شب بخیر ...
البته دیگه کسی بیدار نیست احتمالا بجز صاحب تاپیک-__-(: -
دیگه وقتی ده دیقه س زل زدم به نمودار x-t ، میگم این چرا گیر داره سوالش بعد کاشف به عمل میاد v-t بوده ، معنیش اینه که بهتره یه راست برم تو رختخواب
6:15:neutral_face:
بتونم 12 بیدار شم تو 12 ساعت باقی مونده 6 ساعت حداقل بخونم خوبه
هر دو ساعت یک ساعت
امیدوارم 6 ساعتو بخونم(: -
از این به بعد انقد گزارش میدم تا به هدفم که خواب نسبتا منظم تو اون ساعتای گفته شده س برسم(: