گزارش ساعات خواب!
-
2:20 ...
پیشرفت 3 ساعتم قابل توجهه
شب بخیر ...
البته دیگه کسی بیدار نیست احتمالا بجز صاحب تاپیک-__-(: -
دیگه وقتی ده دیقه س زل زدم به نمودار x-t ، میگم این چرا گیر داره سوالش بعد کاشف به عمل میاد v-t بوده ، معنیش اینه که بهتره یه راست برم تو رختخواب
6:15:neutral_face:
بتونم 12 بیدار شم تو 12 ساعت باقی مونده 6 ساعت حداقل بخونم خوبه
هر دو ساعت یک ساعت
امیدوارم 6 ساعتو بخونم(: -
بچه ها شاید این تاپیک عجیب به نظر برسه ولی حس میکنم پاشنه آشیل خیلیامون همین خوابه. به نظرم مشکل از اونجایی شروع میشه که خواب رو به رسمیت نمیشناسیم. یه سری تصویر ذهنی داریم از شب بیداری و فکر میکنیم هرکس تا آخر شب بیدار میمونه ابرقهرمان زندگیه! غافل از اینکه کم خوابی یک شب، میتونه کل روز بعدمون رو تحت تاثیر قرار بده. تازه اگه فقط روز بعدو خراب کنه بازم مشکل اونقد بزرگ نیست. منتها خیلیامون مرتب داریم دور باطل میزنیم.
من تاپیک زدم که ساعت خوابم رو گزارش بدم! میخوام منظمش کنم و شبا بین 9-12 بخوابم. صبح هم بین 4-6 از خواب بیدار شم. همین الان که اینا رو مینویسم خوابم به طرز فجیعی به هم ریخته س. دو روز کم خوابی+ دوروز بیخوابی+ یک روز کلا خواب:////
خواب بهم ریخته امید به زندگی آدم رو هم کم میکنه به نظرم:///
از این به بعد انقد گزارش میدم تا به هدفم که خواب نسبتا منظم تو اون ساعتای گفته شده س برسم(: -
@parisa54 در گزارش ساعات خواب! گفته است:
ازمن خوابالو تر تو دنیا نیست.دیشب ۲خوابیدم.همین الان بیدارشدم
من مثال نقض جمله اولتم -
@parisa54 در گزارش ساعات خواب! گفته است:
ازمن خوابالو تر تو دنیا نیست.دیشب ۲خوابیدم.همین الان بیدارشدم
من مثال نقض جمله اولتم -
خواب ساعت 00:00
بیداری ساعت 5:30
ظهر بین 12-14 سی دقیقه خواب -
من خیلییییییی مشکل دارم اصن یکی کمکم کنهههههه
شب دیگه خیلییییییی دیر بخوابم میشه 1 ،صبح 8 و نیم بیدار میشم
دیشب ساعت 12 و نیم رفتم دراز کشیدم تا خوابم ببره شد 1 :| ساعت 8 گوشیو کوک میکنم بیدار شم ولی همش 8 و نیم میشه نمیدونم چیکار کنم -
سلام بر شما...
اگه شبا به خاطر چیزی بیدار میمونی مثلا میخوای فیلم ببینی سعی کن تاساعت00:45 تمومش کنی.هر شب سعی کن ساعت 00:45 خواب باشی و هر یه هفته یا هر ماه ببرش جلوتر مثلا هفته بعد ساعت 00:30 خواب باش.....
-
mircale-morning.pdf
کتاب معجزه سحر خیزی از هال الرود
خودم هنوز خوندنش رو شروع نکردم فقط تیتر وار برخی مطالبش رو خوندم. ولی به نظر کتاب خوبی میاد. -
من دیشب 11:40 خوابیدم 7 بیدار شدم فقط دیر اومدم برای گزارش چون خواهرم صبحا میره مدرسه باید حاضرش کنم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
ایده گزارش خیلی خوبه حس خوبیه بدونی هستن کسایی که حواسشون ب کارات هست و مصمم تر میشی با این حس ناب
من میخوام تمرین کنم شبا 10 بخوابم و صبحا 5 بیدار شم چون ساعت خوابم ب طرز مزخرفی افتضاحه 3 یا 4 میخوابم و 6 و 7 بیدار میشم گاهی احساس میکنم نزدیکه غش کنم ولی در کمال تعجب هنوز زنده ام
صبحا ک بیدار بشم میام گزارش شب و صبحو باهم میدم علی یارتون