هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
توو زندگیم لحظه هایی بود که میخواستم زنده نباشم از همه بریدم از همه ی آدما .... اون لحظه تنها چیزی که حالمو خوب می کرد خودش بود ..... یه درددل بزرگ و آخرش خواستن مرگ .....
خودش میگه اگه گناهات آسمونو به گند کشید دریاها رو سیاه کرد زمین و زمانو خراب کرد بازم بیا فقط پیش خودم
من از جنس اونم
من بیهوده خلق نشدم
من همونیم که هربار شکست بخورم محکم تر بلند میشم و دوباره محکم تر شکست میخورم و دوباره کشتی می گیرم با زندگی ..........
ناامیدی یکی از بزرگترین گناهاست اینو نمیگم تجربه کردم
زندگی سراسر تولده تولد لحظه های جدید تجربه های جدید درسای جدید باختای جدید شکستای جدید حسای جدید
هر بار که میری پیشش و ازش بخشش میخوای و از اول شروع می کنی این یعنی همون تولده
مهم نیست که الان کجای زندگیتی
مهم اینه که الان وقتشه وقت تولدت
راهرو گر صد هنر دارد توکل بایدش
اگه صدبار تلاش کردیم و نتیجه نداد اینبار دوباره توکل کنیم و دوباره تلاش .....
خدایا توکلتو ازم نگیردعای دوران کنکورم بود
روزتون زیبا ترین
دانش-آموزان-آلاء -
توو زندگیم لحظه هایی بود که میخواستم زنده نباشم از همه بریدم از همه ی آدما .... اون لحظه تنها چیزی که حالمو خوب می کرد خودش بود ..... یه درددل بزرگ و آخرش خواستن مرگ .....
خودش میگه اگه گناهات آسمونو به گند کشید دریاها رو سیاه کرد زمین و زمانو خراب کرد بازم بیا فقط پیش خودم
من از جنس اونم
من بیهوده خلق نشدم
من همونیم که هربار شکست بخورم محکم تر بلند میشم و دوباره محکم تر شکست میخورم و دوباره کشتی می گیرم با زندگی ..........
ناامیدی یکی از بزرگترین گناهاست اینو نمیگم تجربه کردم
زندگی سراسر تولده تولد لحظه های جدید تجربه های جدید درسای جدید باختای جدید شکستای جدید حسای جدید
هر بار که میری پیشش و ازش بخشش میخوای و از اول شروع می کنی این یعنی همون تولده
مهم نیست که الان کجای زندگیتی
مهم اینه که الان وقتشه وقت تولدت
راهرو گر صد هنر دارد توکل بایدش
اگه صدبار تلاش کردیم و نتیجه نداد اینبار دوباره توکل کنیم و دوباره تلاش .....
خدایا توکلتو ازم نگیردعای دوران کنکورم بود
روزتون زیبا ترین
دانش-آموزان-آلاء -
این پست پاک شده!
-
واسه یه سوال زیست طرف میاد 6تا تاپیک پشت سرهم میزنه!واسه یه صبخیر یه تاپیک جدا میزنه!!بد نیس ناظرا ی تذکر بدن
جستجوی انجمنم ک خرابه فک کن ادم دنبال یه جزوه زیست تو تاپیکای موضوع زیست باشه!! -
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
امضامو به زور جا دادم :|
خودتون متوجه خوندنش باشید :|واقعا سخت بود خخخخ
-
واسه یه سوال زیست طرف میاد 6تا تاپیک پشت سرهم میزنه!واسه یه صبخیر یه تاپیک جدا میزنه!!بد نیس ناظرا ی تذکر بدن
جستجوی انجمنم ک خرابه فک کن ادم دنبال یه جزوه زیست تو تاپیکای موضوع زیست باشه!!marzyeh78 خب مشکل داره مگه.. خب حتما سؤالات زیست بهم ربطی ندارن مجبوره اون طرف تاپیک جدابزنه... به نظرم هرکسی بایدسرش توکارخودش باشه... حالا نه که شما خیلی هم سؤال درسی میپرسین فقط بازهم بایدبگم ممنوم بابت فرستادن سؤالات قلمچی جمعه هیچ موقع من زحمت شمارولزیادنمیبرم
-
سلام دوستان
-
قـدر لحـظـه ها را بـدان
زمـانی می رسد که تـو دیگـر قادر نیستی بگـویـی
جبــران می کـنم ... -
سلام دوستان
-
far away خوبی؟
-
far away خوبی؟
-
روزی از فرمانروایی پرسیدند تو که تا چند سال پیش پینه دوزی بیش نبودی.چگونه به فرمانروایی رسیدی؟
او در پاسخ گفت: من پینه دوز خوبی بودم... -
far away اینجور ک معلومه خیلی خوبی ک
-
روزی از فرمانروایی پرسیدند تو که تا چند سال پیش پینه دوزی بیش نبودی.چگونه به فرمانروایی رسیدی؟
او در پاسخ گفت: من پینه دوز خوبی بودم... -
اگه کثافت رو با خودکار معطر بنویسی هم
چیزی از معناش کم نمیشه !
درست مثه آدمهای گندی که
لباس و آرایش و موقعیت خوب دارن ! -
far away اینجور ک معلومه خیلی خوبی ک