هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
غمگینم مث دختری که همه دوستاش جز یه نفر رفتن دانشگاه
بعد حالا اون یه نفر داره ازدواج میکنه :/
آسمان ِ آبی بیا منو ازین شرایط مسخره دربیار :(😐😂 -
بچه ها اگ غمگینید،این اهنگو گوش بدید غمگین تر شید😐
پوشانده اند صبح تو را با ابرهای تااااار،تنها ب این بهانه ک بارانی ات کنند... -
بچه ها اگ غمگینید،این اهنگو گوش بدید غمگین تر شید😐
پوشانده اند صبح تو را با ابرهای تااااار،تنها ب این بهانه ک بارانی ات کنند... -
آسمان ِ آبی بیا منو ازین شرایط مسخره دربیار :(😐😂SenatOr من چی بگم که98سومین کنکوریه که قراره خراب کنم:crying_face: :crying_face: :crying_face:
-
SenatOr من چی بگم که98سومین کنکوریه که قراره خراب کنم:crying_face: :crying_face: :crying_face:
-
SenatOr موفق باشی:rose:
-
بابا ژاااان من :face_with_tears_of_joy: گل یاس من کو:confused_face: :confused_face: @MISS.FLOWER الان من باید بگم کی اذیتش کرده گوششو بپیچونم :pouting_face: :angry_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
برای همیشه کجا :confused_face: منتظریم بیای بعد کنکور وقتی که رسیدی به هدفات:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:
دلم برات تنگ میشه:slightly_frowning_face: 💙💛💜💚❤ موفق باشی حال دلتم همیشه خوب:)
revival اشکم در اومد با این اهنگه ادمو میبره به فکرو مرور خاطرات/: -
بابا ژاااان من :face_with_tears_of_joy: گل یاس من کو:confused_face: :confused_face: @MISS.FLOWER الان من باید بگم کی اذیتش کرده گوششو بپیچونم :pouting_face: :angry_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
برای همیشه کجا :confused_face: منتظریم بیای بعد کنکور وقتی که رسیدی به هدفات:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:
دلم برات تنگ میشه:slightly_frowning_face: 💙💛💜💚❤ موفق باشی حال دلتم همیشه خوب:)
revival اشکم در اومد با این اهنگه ادمو میبره به فکرو مرور خاطرات/: -
SenatOr هر روز به خودم میگم دیگه فردا شروع میکنم...میگم فردا ادم میشم...ولی فردام یه روزی میشه مثل دیروز
خسته شدم انقد حسرت تراز شیش هزارو خوردم و هیچ غلطی واسه به دست آوردنش نکردم:loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face: