هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@M-an ببخشیدخانم مدیرمیشه مراجعه کنیدبه درس زیست شناسی من سؤال پرسیدم عنوانش هسته زیست پیش نظام قدیم.. ببینین درست مطرح کردم ورعایت کردم قوانین انجمن رو🌹
-
@M-an ببخشیدخانم مدیرمیشه مراجعه کنیدبه درس زیست شناسی من سؤال پرسیدم عنوانش هسته زیست پیش نظام قدیم.. ببینین درست مطرح کردم ورعایت کردم قوانین انجمن رو🌹
-
@Mahed
نه رعایت نکردین برای همین گفتم لینک رو مطالعه کنید
زیست پیش نظام قدیم با کلی ایموجی کنارش :/ یه اسم بسیار کلی هست همچنین اون حجم از ایموجی تو عنوان زیاد جالب به نظر نمیرسه
بخونید متوجه میشین چطوری عنوان گذاری کنید@M-an ببخشیدابموجی چیه؟!! من اون لینک هاروخوندم. ولی متوجه منظورتون نشدم .ممنون
-
@Mahed
ایموجی = شکلک
از این واضح تر؟ :
اگه سوال درسی دارین
به عنوان مثال از درس ریاضی تو مبحث مشتق سوال دارین
تو دسته ریاضی
یه تاپیک جدید ایجاد کنید و برا اسمش از این فرمت استفاده کنید: ریاضی /مشتق@M-an خوب .. ممنون .. حالا مثلا ممنکنه من دررس ریاضی هم ازمشتق ، هم ازتابع سؤال دارم بایددوتا تاپیک جداگانه بنویسم
-
@Mahed
ایموجی = شکلک
از این واضح تر؟ :
اگه سوال درسی دارین
به عنوان مثال از درس ریاضی تو مبحث مشتق سوال دارین
تو دسته ریاضی
یه تاپیک جدید ایجاد کنید و برا اسمش از این فرمت استفاده کنید: ریاضی /مشتق@M-an 🌹🌹🌸🌼
-
@M-an خوب .. ممنون .. حالا مثلا ممنکنه من دررس ریاضی هم ازمشتق ، هم ازتابع سؤال دارم بایددوتا تاپیک جداگانه بنویسم
-
@M-an یعنی اگه آدمین روتک کنم اون تاپبک واسه همیشه قفل میشه؟!! سؤال درسی که نمیخام قفل شه.
-

-
@M-an متشکر.. ممنون ..🌹🌹🌼. انشاءالله تمام آلایی هاموفق باشبن
-
@فاطمه23
هیچی همینطوری یهو خنده ام گرفت -
@فاطمه23
هیچی همینطوری یهو خنده ام گرفت -
Dead
جریان چیه علی؟

اها