هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@fateme_mlh ببخشیدمن واسم یه سؤال پیش اومده برای رفتن به رشته های پزشکی،، پیرا،، آموش فرهنگیان و.. رتبه کل نهایی مهمه یارتبه کشوری بدون اعمال سهمیه. برکدوم اساس انتخاب رشته می کنند
@Mahed
رتبع کشوری اهمیت بیشتری دارع در کل
ولی تو رشته های فرهنگیان چون برای هر استان بومی سازیع
فقط با بچه های بومی منطقه خودت مقایسه میشی
مثلا من اگ برای شهر بندرگز بودم با شهرای بومی خودم ک خوده سنجش اونارو تعیین میکنه مقایسه میشم و هر کدوم بهتر باشن انتخاب میشنولی رتبه کشوری ارزش بیشتری داره تو رشته های دیگ اگه اشتباه نکنم
-
فاطمه ـ بوشهر ع فاطمه جون سلام
marzyeh78 سلام مرضیه گلی خوبی تو؟
-
فرزندان من ببینین من اصلا در مورد اسم و جنسیتم حرفی نزدم چون فکر میکنم دنیای مجازی جایی هست که بدون توجه به اونا میشه تعامل داشت. باید در همه حالت هم رفتارمون مبادی آداب باشه چون واقعا معلوم نیست طرف دوم ما کیه؟
پ.ن: نظر من -
فرزندان من ببینین من اصلا در مورد اسم و جنسیتم حرفی نزدم چون فکر میکنم دنیای مجازی جایی هست که بدون توجه به اونا میشه تعامل داشت. باید در همه حالت هم رفتارمون مبادی آداب باشه چون واقعا معلوم نیست طرف دوم ما کیه؟
پ.ن: نظر من@marylotfi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
پ.ن: نظر من -
فاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بخوبیت عزیزن تو خوبی؟؟
-
@Mahed
رتبع کشوری اهمیت بیشتری دارع در کل
ولی تو رشته های فرهنگیان چون برای هر استان بومی سازیع
فقط با بچه های بومی منطقه خودت مقایسه میشی
مثلا من اگ برای شهر بندرگز بودم با شهرای بومی خودم ک خوده سنجش اونارو تعیین میکنه مقایسه میشم و هر کدوم بهتر باشن انتخاب میشنولی رتبه کشوری ارزش بیشتری داره تو رشته های دیگ اگه اشتباه نکنم
@fateme_mlh ممنون ازشما.. موفق باشین...
-
فاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بخوبیت عزیزن تو خوبی؟؟
marzyeh78 خداروشکر خوبم الان متمایل به عالیی
-
marzyeh78 خداروشکر خوبم الان متمایل به عالیی
فاطمه ـ بوشهر ای جان خداروشکر
-
پ.ن: نظر من@marylotfi اوهوم بلی شما اینگونه اید وشخصیت خودتون به خودتون ربط داره ولی ائمای ساده ای مـث من دوست داریم دوستامون رو بشناسیم وروابط صمیمی تری داشته باشیم..شایدم تو آینده دیدیم خدا رو چه دیدی؟پس سعی میکنیم رو راست باشیم...حالا دوس نداری نگو ولی چه بگی چه نگی چیزی عوض نمیشه به خودت ربط داره فقط هیجانش بالاس یکم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
-
بچهااااااااااااااااا اینقد لطیفه نگین
چی چیه یاد گرفتین هی پ ن میزارین یاد لطیه های پ ن پ میفتم
نه به پ ن در انتهای سطور -
بچهااااااااااااااااا اینقد لطیفه نگین
چی چیه یاد گرفتین هی پ ن میزارین یاد لطیه های پ ن پ میفتم
نه به پ ن در انتهای سطور -
بچه ها شب بخیر