هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 

- 
@FatiJoooooni در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: سلامممممممممممممممممممممممممممم حالتون چطوره سلاااااااااااااااااام ...فقط میدونم ک میخوام عالی باشم  خودت خوبی خودت خوبی
- 
http://s8.picofile.com/file/8348705018/۲۰۱۹۰۱۱۲_۲۰۱۰۲۸.jpg http://s9.picofile.com/file/8348704718/۲۰۱۹۰۱۱۲_۲۰۱۰۴۸.jpg 
 مدیونیداگه دلتون بخواد 
 سلیقه ی باباجان دیگ.. 
 پ.ن:کسی رودعوت نکردیم..پاشین بیاین دروبازنمیکنماا  
- 
@FatiJoooooni در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: سلامممممممممممممممممممممممممممم حالتون چطوره سلاااااااااااااااااام ...فقط میدونم ک میخوام عالی باشم  خودت خوبی خودت خوبیفاطمه بوشهر خدارو شکر پس اون ایموجی ک دهنش کجه چیه لبخند بزن ب پهنا منم خووووووووبم تووووووپ توپ 
- 
فاطمه بوشهر خدارو شکر پس اون ایموجی ک دهنش کجه چیه لبخند بزن ب پهنا منم خووووووووبم تووووووپ توپ @FatiJoooooni  باشه باشه
- 
@FatiJoooooni  باشه باشهفاطمه بوشهر افلین  
- 
فاطمه جان منو یادت هست احیانا؟ 
 فاطمه بوشهر
- 
فاطمه جان منو یادت هست احیانا؟ 
 فاطمه بوشهر@FatiJoooooni در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فاطمه جان منو یادت هست احیانا؟ 
 فاطمه بوشهرگذارش میدادی؟تو تایپیکم؟ 
 جدیدا بد حافظه شدم
- 
شب تار است و ره وادی ایمن در پیش آتش طور کجا موعد دیدار کجاست @Syner هر که آمد به جهان نقش خرابی دارد در خرابات بگویید که هشیار کجاست masoud آن کس است اهل بشارت که اشارت داند نکتهها هست بسی محرم اسرار کجاست -HeLiUm هر سر موی مرا با تو هزاران کار است ما کجاییم و ملامت گر بیکار کجاست @M-an ساقی و مطرب و می جمله مهیاست ولی عیش بی یار مهیا نشود یار کجاست revival حافظ از باد خزان در چمن دهر مرنج فکر معقول بفرما گل بی خار کجاست 
- 
@FatiJoooooni در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فاطمه جان منو یادت هست احیانا؟ 
 فاطمه بوشهرگذارش میدادی؟تو تایپیکم؟ 
 جدیدا بد حافظه شدمفاطمه بوشهر ن گلی عیب نداره بیخیال عوضش من یادمه و خیلی برام عزیزی 
- 
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: هر سر موی مرا با تو هزاران کار است 
 ما کجاییم و ملامت گر بیکار کجاست @M-an:| 
  @M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: هر سر موی مرا با تو هزاران کار است 

به اینجاش رسیدم خیلی خندیدم خانوم مدیر
- 
@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: هر سر موی مرا با تو هزاران کار است 

به اینجاش رسیدم خیلی خندیدم خانوم مدیر
- 
فاطمه بوشهر ن گلی عیب نداره بیخیال عوضش من یادمه و خیلی برام عزیزی @FatiJoooooni در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فاطمه بوشهر ن گلی عیب نداره بیخیال عوضش من یادمه و خیلی برام عزیزی @FatiJoooooni در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فاطمه بوشهر ن گلی عیب نداره بیخیال عوضش من یادمه و خیلی برام عزیزی نکنه پروفایل عوض کردی  
- 

به اینجاش رسیدم خیلی خندیدم خانوم مدیرفاطمه بوشهر خانووم ؟ مدیر؟ 
- 
@m-gholami در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: دوستان کسی تا حالا از دی وی دی های موسسات استفاده کرده؟  سلام آره من فیزیک و ریاضیشو 
- 
فاطمه بوشهر 
 واسه چی؟ 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️