پست جامع نحوه ی مطالعه ی دروس ( کتاب + فیلم + تست و ... ) برای آزمون های آزمایشی --> افزایش تراز و کاهش رتبه !!!
-
@پروفسور در پست جامع نحوه ی مطالعه ی دروس ( کتاب + فیلم + تست و ... ) برای آزمون های آزمایشی --> افزایش تراز و کاهش رتبه !!! گفته است:
mohammadhasan در پست جامع نحوه ی مطالعه ی دروس ( کتاب + فیلم + تست و ... ) برای آزمون های آزمایشی --> افزایش تراز و کاهش رتبه !!! گفته است:
Faeze2000 در پست جامع نحوه ی مطالعه ی دروس ( کتاب + فیلم + تست و ... ) برای آزمون های آزمایشی --> افزایش تراز و کاهش رتبه !!! گفته است:
@Phenomenon در پست جامع نحوه ی مطالعه ی دروس ( کتاب + فیلم + تست و ... ) برای آزمون های آزمایشی --> افزایش تراز و کاهش رتبه !!! گفته است:
Faeze2000 به صورت مبحثی مطالعه کنید !
بعدش به صورت جامع و ازمونی تست بزنید !من سوم هستم!میشه مبحثی کار کرد؟!
منابع خاصی مد نظرتون هست !؟:)میشه مبحثی هم کار کرد اما نباید از کتاب غافل شد چون نهایی مهم تره، برای قرابت معنایی خیلی ها کتاب دکتر هامون سبطی رو پیشنهاد می کنن. برای ارایه هم من خودم نشر الگو دارم ولی انتشارات زیادی هست، دوستان هم راهنمایی کنن.
یه بار تو تاپیک دیگه گفتم اینجا هم میگم
تو رو خدا جمع کنید دیگه این بحث منابع رو
بحث با کدوم برنامه خوندن رو
ابانیم ههاااااا
دیره
یکم بجونید
دیگه الان وقت بحث کردن رو منابع نیست
هرچی دستتونه رو بگیرید بخونید تستاش رو بزنید یه بار نه دوبار سه باردوست عزیز شما حرص نخور
mohammadhasan در پست جامع نحوه ی مطالعه ی دروس ( کتاب + فیلم + تست و ... ) برای آزمون های آزمایشی --> افزایش تراز و کاهش رتبه !!! گفته است:
@پروفسور در پست جامع نحوه ی مطالعه ی دروس ( کتاب + فیلم + تست و ... ) برای آزمون های آزمایشی --> افزایش تراز و کاهش رتبه !!! گفته است:
Faeze2000 در پست جامع نحوه ی مطالعه ی دروس ( کتاب + فیلم + تست و ... ) برای آزمون های آزمایشی --> افزایش تراز و کاهش رتبه !!! گفته است:
@Phenomenon در پست جامع نحوه ی مطالعه ی دروس ( کتاب + فیلم + تست و ... ) برای آزمون های آزمایشی --> افزایش تراز و کاهش رتبه !!! گفته است:
Faeze2000 به صورت مبحثی مطالعه کنید !
بعدش به صورت جامع و ازمونی تست بزنید !من سوم هستم!میشه مبحثی کار کرد؟!
منابع خاصی مد نظرتون هست !؟:)میشه مبحثی هم کار کرد اما نباید از کتاب غافل شد چون نهایی مهم تره، برای قرابت معنایی خیلی ها کتاب دکتر هامون سبطی رو پیشنهاد می کنن. برای ارایه هم من خودم نشر الگو دارم ولی انتشارات زیادی هست، دوستان هم راهنمایی کنن.
یه بار تو تاپیک دیگه گفتم اینجا هم میگم
تو رو خدا جمع کنید دیگه این بحث منابع رو
بحث با کدوم برنامه خوندن رو
ابانیم ههاااااا
دیره
یکم بجونید
دیگه الان وقت بحث کردن رو منابع نیست
هرچی دستتونه رو بگیرید بخونید تستاش رو بزنید یه بار نه دوبار سه باردوست عزیز شما حرص نخور
من فقط حرفایی رو گفتم که بهترین مشاور ایران میگه
دیگه خود دانی -
برای زبان فارسی چ طور!؟:)
قسمت واج و واژه .تکواژ مشکل دارم زیااااادفیلمای استاد راوش
-
قسمت واج و واژه .تکواژ مشکل دارم زیااااادhttp://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/6/26/
استاد راوش مبحث تکواژ و واج رو هم درس دادن.
-
قسمت واج و واژه .تکواژ مشکل دارم زیااااادhttp://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/6/26/
استاد راوش مبحث تکواژ و واج رو هم درس دادن.
خب من راجب دینی میتونم یه چیزایی بگم:)
بااجازه..
سومم.تجربی.قلم چی.این ازمون 100زدم .ازمون پیش 90.ایات روهمه میدونن خیلیییی مهمه.و باید بتونیم ترکیب کنیم.مثل زیست شاید.مثلا اگه یه جا گفته خدا حکیمه باد بدونیم به چی میگن حکیم.و حتی چن نمومه مهممممم از حکیم بودنو بدونیم
کلا صفات مهمه!!.فیلمای اساتید الا رو هم برای جمع بندی ببینید دوستان.خیلی کمک میکنه
.موفق باشیم همگی:) -
Faeze2000
منابع خوبه نشرالگو !
یا بهترین منبعی که به چشمم خورده
حیف که زمان ما این کتابا نبودش
شما اگه از الان با اینا کار کنی...ادبیاتت عالی میشه
همه برای نهایی هستش..هم برای کنکور@Phenomenon در پست جامع نحوه ی مطالعه ی دروس ( کتاب + فیلم + تست و ... ) برای آزمون های آزمایشی --> افزایش تراز و کاهش رتبه !!! گفته است:
Faeze2000
منابع خوبه نشرالگو !
همه برای نهایی هستش..هم برای کنکوراین که برای سال دومه !!! سال دوم و نهایی؟! !!!
-
Faeze2000
منابع خوبه نشرالگو !
همه برای نهایی هستش..هم برای کنکوراین که برای سال دومه !!! سال دوم و نهایی؟! !!!
Drmehdi در پست جامع نحوه ی مطالعه ی دروس ( کتاب + فیلم + تست و ... ) برای آزمون های آزمایشی --> افزایش تراز و کاهش رتبه !!! گفته است:
Faeze2000
منابع خوبه نشرالگو !
پرسش های 4 گزینه ای هم داره
-
Drmehdi در پست جامع نحوه ی مطالعه ی دروس ( کتاب + فیلم + تست و ... ) برای آزمون های آزمایشی --> افزایش تراز و کاهش رتبه !!! گفته است:
Faeze2000
منابع خوبه نشرالگو !
پرسش های 4 گزینه ای هم داره
@Phenomenon به نظر من ادبیات جامع نشر الگو رو بگیرید خیلی عالیه
-
من تو ریاضی و فیزیک و عربی مشکل جدی دارم,در مورد این درس ها لطفا بگید
KingAlireza7277 من فیزیکمو تو قلم چی 90 میزنم.اولش من حتی درصد فیزیکم منفی بود ولی رفته رفته زیاد شد 1 اینکه هر مبحثی که میخونم براش کم کم 500 تا تست میزنم وهمین طور تو برنامه ی خودمم هر روز 30 تا تست فیزیک حتما حتما دارم به نظر من اگه بتونین فیزیکو مبحثی بخونین و تو برنامه ی روزانتونم باشه خیلی پیشرفت میکنین .اول کتاب گاج نقره ای بعدش مبتکران تست های سراری که تو پایان فصل گذاشته.موفق باشین
-
zahra1303 بنپر من شما خوده کتاب درسی رو بخون وقتی به کتاب درسی مسلط شدین اومدین تست بزنین خیلی بهتون کمک میکنه صد برابر بهتر از درس نامه اس چون خودت نکته های تستو در میاری و یادتتم میمونه .ادبیات درسنامه چندانی نمیخواد.اگر واسه معنی و ارایه میخوای ادبیات موضوعی و ارایه های ادبی نشر الگو رو بگیر اگرم تشریحی میخوای واسه مدرسه گاج محوری رو بگیر
-
zahra1303 بنپر من شما خوده کتاب درسی رو بخون وقتی به کتاب درسی مسلط شدین اومدین تست بزنین خیلی بهتون کمک میکنه صد برابر بهتر از درس نامه اس چون خودت نکته های تستو در میاری و یادتتم میمونه .ادبیات درسنامه چندانی نمیخواد.اگر واسه معنی و ارایه میخوای ادبیات موضوعی و ارایه های ادبی نشر الگو رو بگیر اگرم تشریحی میخوای واسه مدرسه گاج محوری رو بگیر
rozgol ب نظر من ادبیات درسی نیس ک بدون درسنامه ی قوی بتونی کتابشو بخونی ! و تمام نکته هاشو در بیاری ! اونم واسه کسی ک تازه میخواد شروع کنه ... ولی اگه واسه ی نفراتی ک میخوان فقط تست بزنن و ب ادبیات مسلط اند بخوایم پیشنهادی بدیم نشرالگو میتونه خوب باشه ..
-
rozgol ب نظر من ادبیات درسی نیس ک بدون درسنامه ی قوی بتونی کتابشو بخونی ! و تمام نکته هاشو در بیاری ! اونم واسه کسی ک تازه میخواد شروع کنه ... ولی اگه واسه ی نفراتی ک میخوان فقط تست بزنن و ب ادبیات مسلط اند بخوایم پیشنهادی بدیم نشرالگو میتونه خوب باشه ..
zahra1303 والا من کتابی گه درسنامه قوی و غلط کم داشته باشه پیدا نکردم.ولی من خودم از صفر شروع کردم هر چقدر بتونی نسن زیاد بزنی خودت عادت میکنی و نکته هاشو خودت درمیاری به نظرم این خیلی بهتر که یکی لقمه رو مستقیما بزاره دهنت!اوناییم که تازه دارن راه میوفتن باید اولش سختی بکشن دیگه هروز 30 تا تست ادبیات بزنن مطمعا پیشرفت میکنن
-
-
rozgol در پست جامع نحوه ی مطالعه ی دروس ( کتاب + فیلم + تست و ... ) برای آزمون های آزمایشی --> افزایش تراز و کاهش رتبه !!! گفته است:
zahra1303 درضمن ادبیات جامع پاسخ تشریحی هم داره ها:
مطلب خاصی بیان نمیکنه !
-
rozgol من ادبیاتم ضعیفه,کتاب پنج گنج مهر و ماه دارم,خوبه یا نه؟
-
KingAlireza7277 در پست جامع نحوه ی مطالعه ی دروس ( کتاب + فیلم + تست و ... ) برای آزمون های آزمایشی --> افزایش تراز و کاهش رتبه !!! گفته است:
لغت املا تاریخ از کتاب میاد .
ارایه هارو هم از فیلم های استاد راوش نگاه کن عالیه.
زبان فارسی هم استاد راوش تدریس میکنن نگاه کنید.
برا قرابت هم باید خیلی شعر بخونین از شعرهای سعدی حافظ و میتونی کتاب دکتر سبطی بخری بخونی کتابش 200خورده ای صفحه داره اگر وقت میکنی روی 10صفحه بخونی بخر وگرنه پولتو هدر نده. -
اسم کتابش چیه؟چه انتشاراتی؟
-
KingAlireza7277 در پست جامع نحوه ی مطالعه ی دروس ( کتاب + فیلم + تست و ... ) برای آزمون های آزمایشی --> افزایش تراز و کاهش رتبه !!! گفته است:
نش دریافت -قرایت معنایی دکتر سبطی