یک بار برای حرکت ... برای تویی که تازه شروع کردی ..
-
سلام دوستان گل الایی ...
امروز که بیدار شدم ی فکری توی سرم جرقه زد:smiling_cat_face_with_open_mouth: که واقعا به نظرم خوب و مفیده
اول از همه این تایپیک مخصوص کسانیه که تازه شروع کردن اما افرادی هم که از مهر یا حتی تابستون شروع کردن ه میتونن توش شرکت کنن ..ببینید دوستان ما ی تایپیک گزارش مطالعه و ساعت مطالعه داشتیم خیلی از دوستان شرکت نمیکنن .. من نمیخوام دوباره بیام ی تایپیک جدا بزنم بگم همه بیاید ساعت مطالعه بدید !!
نه میخوام توی این چالشی که میخوام بگم شروع کنید یک هفته ازمایشی از امروز یک بهمن . تا 7 بهمن ..
هر روز ی تایم مشخصی رو مشخص میکنیم مثلا با 5 ساعت استارت میزنیم و شما اخر شب میایدبگیدکه تونستید پنچ ساعت خوندید یا نه !!
اگر خواستید نوع درس ها رو مشخص میکنیم ولی بودجه بندیش باخودتون .یک هفته ازمایشی برای کسایی که تازه میخوان شروع کنن .. بعد میتونیم ساعت رو کم کم ببریم بالا . اینجوری از استرس و بی انگیزه بودنتون کم میشه .. تا اخر شب اگر به 10 نفر رسیدیم کار رو شروع میکنیم ..
اگر دلتون نخواست هم که هیچی اما روش کار رو ی بارخلاصه میگم
یک هفته ازمایشی من هر روز ی ساعت مشخص تایم رو بهتون میگم بعد شما تا شب حدودا 9 یا 10 شب میاید میگید که تونستید اون ساعترو بخونید ؟
این فقط ی کمک دوستانس و ی چالشه برای عزیزانی که میخوان استارت بزنن همین (:
بسم االله@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@ادمین
@دانش-آموزان-آلاء
@همیار -
ساقی در یک بار برای حرکت ... برای تویی که تازه شروع کردی .. گفته است:
حالا امروز چه قدر بخونیم؟؟
امروز با 5 ساعت استارت میزنیم ^-^
-
ساقی در یک بار برای حرکت ... برای تویی که تازه شروع کردی .. گفته است:
حالا امروز چه قدر بخونیم؟؟
امروز با 5 ساعت استارت میزنیم ^-^
-
-
منم هستم
بی امید و بی انگیزه
میخونم فقط -
@saghar-mah اسمتون رو به لیستم اضافه میکنم
اولین قدم رو محکم بزارید با انگیزه و قول میدم تا اخر ماه نتیجه بده
یادتون نره فردا پنجساعت دو درس عمومی + دو درس تخصصی -
@saghar-mah اسمتون رو به لیستم اضافه میکنم
اولین قدم رو محکم بزارید با انگیزه و قول میدم تا اخر ماه نتیجه بده
یادتون نره فردا پنجساعت دو درس عمومی + دو درس تخصصی@fatemeh_banoo مرسی
چشم حتما -
dlrm در یک بار برای حرکت ... برای تویی که تازه شروع کردی .. گفته است:
اقا بیشتر شد که اشکال نداره؟
مینیمم 5 اره؟
منمممم خوش خط بنویس دلارامنه اشکالی نداره عزیزم پنج ساعت اصله کاره برای عزیزانی که تازه استارت زدن و اعتماد به نفسشون رو میخوان ببرن بالا تو مطالعه .
ی جورایی میخوایم اهسته شروع کنیم مغز هارو گرم کردن .حتماااااخوشحالم میکنی عزیزمم
-
دلم میخواد فردا اینجا کلی حال خوب و انرژی خوب ببینم با5 ساعت خوندن بهینه مطمئنم که از پسش برمیاید و روزی میرسه که حتی 12 ساعت هم میخونید و خسته نمیشید فقط روی خوندن درس تمرکز کنید حتی همون 5 ساعت . میخوایم ی 5 ساعت پر بازده باشه ...
و ی نکته مهم برام بنویسید که چند ساعت خوابیدید و چند ساعت استراحت کردید . اگر تایم بیشتری درس خوندین جای تشویق داره اما اصل فقط و فقطهمون 5 ساعته برای فردا 2 بهمن .فردا رو باقدرت شروع کن دوست من
-
-
دلم میخواد فردا اینجا کلی حال خوب و انرژی خوب ببینم با5 ساعت خوندن بهینه مطمئنم که از پسش برمیاید و روزی میرسه که حتی 12 ساعت هم میخونید و خسته نمیشید فقط روی خوندن درس تمرکز کنید حتی همون 5 ساعت . میخوایم ی 5 ساعت پر بازده باشه ...
و ی نکته مهم برام بنویسید که چند ساعت خوابیدید و چند ساعت استراحت کردید . اگر تایم بیشتری درس خوندین جای تشویق داره اما اصل فقط و فقطهمون 5 ساعته برای فردا 2 بهمن .فردا رو باقدرت شروع کن دوست من