بی انگیزگی....نیاز به کمک دارم دوستانم
-
@miss-besharati
منو به معنای واقعی بدبخت کردن...
بدبختتتت
وگرنه من الان باید فکر ارشد باشم نه کنکور کارشناسی!!!!!!! -
ابتهاج من سال دوممه که میخوام کنکور بدم.پارسال هیچی نخوندم هر چی گفتن بخون نخوندم.
ولی نتیجه کنکور اومد فهمیدم چیکار کردم با خودم .الانم همه تلاشمو میکنم به هدفم برسم. -
بچه ها بیاید به هم قول بدیم از امروز به بعد تمام توانمون را بگذاریم.کمتر سر گوشی بریم یا کلا نریم.من ی مدت بود اصلا گوشی نداشتم.ی چند روزه
خیلی بازیگوش شدم.
برای همه دعا کنید.تورو خدا دعا کنید شرایط سنی فرهنگیان عوض نشه وگرنه من بدبخت میشم -
@겔-나르
دبیری هیچ ربطی به درصد نداره گلم.
به رتبه ربط داره و به نیاز منطقه
طبیعتا هرچقد رتبت بهتر باشه بهتر برت میدارن
من اون سال مصاحبه رفتم گزینش رفتم همه چیم عالیی اما چون رتبم زیر هزار نبود برم نداشتن
و کسیا میشناسم که دبیر فیزیک شده ولی فیزیک ۲۰درصد زده.باورت میشه؟؟ -
@겔-나르
من اون سال مصاحبه رفتم گزینش رفتم همه چیم عالیی اما چون رتبم زیر هزار نبود برم نداشتن
و کسیا میشناسم که دبیر فیزیک شده ولی فیزیک ۲۰درصد زده.باورت میشه؟؟ابتهاج استرس گرفتم :| مثلا سقف رتبه ی منطقه 3 چند باید باشه؟! خب رتبه های برتر اول پزشکی و پیراپزشکی میزنن.... یعنی از رتبه 10 هزار به بعد ...یا شایدم اینجوری نباشه...
من امسال مجاز شدم ولی دبیری انتخاب نکردم ولی یکی از دوستام اموزش ابتدایی قبول شد رتبه 17هزار منطقه2 -
@겔-나르
و کسیا میشناسم که دبیر فیزیک شده ولی فیزیک ۲۰درصد زده.باورت میشه؟؟ -
ابتهاج استرس گرفتم :| مثلا سقف رتبه ی منطقه 3 چند باید باشه؟! خب رتبه های برتر اول پزشکی و پیراپزشکی میزنن.... یعنی از رتبه 10 هزار به بعد ...یا شایدم اینجوری نباشه...
من امسال مجاز شدم ولی دبیری انتخاب نکردم ولی یکی از دوستام اموزش ابتدایی قبول شد رتبه 17هزار منطقه2 -
ابتهاج استرس گرفتم :| مثلا سقف رتبه ی منطقه 3 چند باید باشه؟! خب رتبه های برتر اول پزشکی و پیراپزشکی میزنن.... یعنی از رتبه 10 هزار به بعد ...یا شایدم اینجوری نباشه...
@겔-나르
برای تجربی بارتبه بالابرمیدارن ولی ماهارا
نه ماباید زیر هزار باشیم.
معلومه که مامایی و داروسازی بهتر از فرهنگیانه!!!! -
سلام
زیاد به خودت استرس وارد نکن
درکت میکنم دقیقا برا منم همچین اتفاقاتی افتاد
مدیر میگفت کنکور
دبیرا هر روز امتحان میگرفتن ...۳تا امتحان در یک روز داشتیم اغلب...مدرسه هم وضعیت تدیریسش اصلا جالب نبود
منم با الا اشنا نبودم زیاد و تو الان این فرصت رو داری که از الا استفاده کنیسعی کن به خودت ارامش بدی
من یادم میومد زنگ تفریح درس میخوندم دوستام بهم میگفتن خود شیرین چون تنها من بودم که میخوندم زنگ تفریح رو و هدفم برام مهم بود
راستش یه مسایلی هست نمیتونم بگم اگه ممکنه پی وی رو باز کنید شاید بتونم کمکی کرده باشمفاطمه بوشهر چطوری باز میشه ؟؟
️