هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
mohammadhassan

کل انجمن مضطرب میشن 31نفر آنلاینن هیشکی جواب نداد:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:@saghar-mah فک نمیکنم
چون دوس دارن بیشتر زیر آبی برن
-
@saghar-mah فک نمیکنم
چون دوس دارن بیشتر زیر آبی برن
mohammadhassan این زیر اب دقیقا کجاس؟؟بدونم منم میرم حتما:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
mohammadhassan این زیر اب دقیقا کجاس؟؟بدونم منم میرم حتما:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
@saghar-mah حالت مخفی رو میگن زیر آبی
من و شما هم زیر آب هستیم ولی از زیر آب داریم فعالیت میکنیم بقیه نمیکنن
-
@saghar-mah حالت مخفی رو میگن زیر آبی
من و شما هم زیر آب هستیم ولی از زیر آب داریم فعالیت میکنیم بقیه نمیکنن
mohammadhassan آهان
پس یه عمر زیر ابی رفتم و خبر نداشتم

-
mohammadhassan آهان
پس یه عمر زیر ابی رفتم و خبر نداشتم

@saghar-mah

-
شبتون بخیر خانوم حسنی :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: ...نه نه ببخشید شبتون بخیر دوست آلایی

#شوخی

-
شبتون بخیر خانوم حسنی :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: ...نه نه ببخشید شبتون بخیر دوست آلایی

#شوخی

@saghar-mah شب شما هم بخیر
-
میپرسم ازش دماغوعمل کردی؟ میگه توفراموشی گرفتی....
آخه مگه اون بادمجون ازیادآدم میره...؟؟؟نچچچچچ

:woman-facepalming:

من آخرتتوی این ماجرارودرمیارم...

#تاماجراجویی بعدی شب خوش..

-
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
moein
اونوقت فرق یه آدم با کاکتوس توی طاقچه چیه؟
کاکتوس نمیتونه تلاش کنه
فرقش اینه ک اگ شانس همراهت نباشه تلاشت به باد میره(درحد تلاشت موفق نمیشی) و از اون کاکتوس پایینتری چون اون حداقل بیخیال دنیا بودهmoein در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
moein
اونوقت فرق یه آدم با کاکتوس توی طاقچه چیه؟
کاکتوس نمیتونه تلاش کنه
فرقش اینه ک اگ شانس همراهت نباشه تلاشت به باد میره(درحد تلاشت موفق نمیشی) و از اون کاکتوس پایینتری چون اون حداقل بیخیال دنیا بودهتعریفت از بالا پایین اشتباهه یا اینکه تو تمایز موفقیت و نتیجه اشتباه میکنی .. موفقیت میتونه همراه با نتیجه دلخواه باشه یا نباشه الزامی نیست همیشه کنار هم باشن ..و اینکه اون چیزی ک ازش به عنوان شانس تعبیر میکنی ۹۰ درصدش شانس نبود .. هم اتاقی و هم پروژه ای و ... اکثرا قابل انتخاب قابل تغییرن .
در کل آدم برا موفق نشدنش دنبال یه دلیل بیرونی میگرده چ بهتر ک اسم اون دلیل رو بزاریم شانس و خلاص .
والا ب من چ اصن
-
hello
چطورید دوستان؟
ردپا

️
️