هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@m__sadra__b در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فاطمه بوشهر خیلی حوصله دارین رمز گشایی کردینا ...(:
حوصلم که صفره ولی خب کنجکاو

فاطمه بوشهر
l,tr fhadk \s (:
lk fvl fo,hfl
nuh ;kdk f]i ih
tvnh hgl\ nhvl
lvsd -
marzyeh78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فاطمه بوشهر اینجوری:( نه دیگههه
:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
فاطمه بوشهر حالا شد^_^
-
_Mohammad_reza_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:

تی تی اس آی چطوره ؟

سلام میرسونه

-

تی تی اس آی چطوره ؟

سلام میرسونه

تی تی اس آی چطوره ؟

سلام میرسونه

یه نکته ظریف هست که میگه : شما که امتحان فردا رو خراب می کنی...چرا امشبتو خراب کنی؟

-

تی تی اس آی چطوره ؟

سلام میرسونه

یه نکته ظریف هست که میگه : شما که امتحان فردا رو خراب می کنی...چرا امشبتو خراب کنی؟

-
فاطمه بوشهر
l,tr fhadk \s (:
lk fvl fo,hfl
nuh ;kdk f]i ih
tvnh hgl\ nhvl
lvsd@m__sadra__b در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فاطمه بوشهر
l,tr fhadk \s (:
lk fvl fo,hfl
nuh ;kdk f]i ih
tvnh hgl\ nhvl
lvsdموفق باشی :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
باشه حتما

-
سلام
اینایی که میگن ما100تاتست رودر1ساعت میزنیم بابررسی پاسخش اینکارومیکنن؟؟(هرکاری میکنم 100تاروبابررسی کمتراز2ساعت 2/5ساعت نمیشه زد...؟؟؟؟

)
چجوریه این قضیه؟(منظورم سوالای زیسته...)
@Amir-Bernousi دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
همه
romisa sahba @نوشابه -
سلام
اینایی که میگن ما100تاتست رودر1ساعت میزنیم بابررسی پاسخش اینکارومیکنن؟؟(هرکاری میکنم 100تاروبابررسی کمتراز2ساعت 2/5ساعت نمیشه زد...؟؟؟؟

)
@Amir-Bernousi دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
همه
romisa sahba @نوشابه@7-UNIQUE در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سلام

)
همه
romisa sahba @نوشابهمن اینطوری میتونم توضیح بدم که حین حل سوال تحلیلشو انجام میدم :|
-
@7-UNIQUE در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سلام

)
همه
romisa sahba @نوشابهمن اینطوری میتونم توضیح بدم که حین حل سوال تحلیلشو انجام میدم :|
-
@Amir-Bernousi ینی چی؟ ینی بعدحل هرسوال اگه پاسخ روشک داشتین پاسخ رونگاه میکنیدونکتشو یادداشت میکنید؟؟؟
-
@Amir-Bernousi ینی چی؟ ینی بعدحل هرسوال اگه پاسخ روشک داشتین پاسخ رونگاه میکنیدونکتشو یادداشت میکنید؟؟؟
خب این قضیه رو معمولا من خودم تو جمع بندی و وقتی که زمان کم باشه انجام میدم، من الان تست که میزنم پاسخشو یه بار حداقل روخونی میکنم(چون معمولا متن کتابه) که حسابی تو ذهنم بمونه همه چی.
ولی مثلا توی ذهنم سریع همه چی خودش مرور میشه برای سوالا، دیگه نمیام همونا رو پررنگ کنم و وقت بیشتری بگیرم مگه اینکه خودم بخوام :|
تست و تمرین زیاد اینطوری میکنه ذهنو -
خب این قضیه رو معمولا من خودم تو جمع بندی و وقتی که زمان کم باشه انجام میدم، من الان تست که میزنم پاسخشو یه بار حداقل روخونی میکنم(چون معمولا متن کتابه) که حسابی تو ذهنم بمونه همه چی.
ولی مثلا توی ذهنم سریع همه چی خودش مرور میشه برای سوالا، دیگه نمیام همونا رو پررنگ کنم و وقت بیشتری بگیرم مگه اینکه خودم بخوام :|
تست و تمرین زیاد اینطوری میکنه ذهنو -
@Amir-Bernousi پس بایدتابه این مرحله حالاحالاهاتست بزنم...

اوضام پس خوب نیس
این شیوه ک 100تا 200تاتست فله ای واسه دوران جمع بندی خوبه؟
درسته؟(که مثل بلدوزر سوالاروجواب بدی وآخرش گزینه هاروچک کنی؟؟@7-UNIQUE در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:

اوضام پس خوب نیس
درسته؟تستایی که مثل کنکور باشه(ینی هم استاندارد هم ترکیبی) برای جمع بندی خوبه، مثلا برای جمع بندی انسان بهتره تستای چند سال پیش کانونو بزنین
برای اون اخریم، بهتره توی بعد عید اینطوری بشه، چون اون موقع فقط نیاز به مروره خود منم الان همچین کاریو نمیکنم چون میتونه اسیب بزنه
-

اوضام پس خوب نیس
درسته؟تستایی که مثل کنکور باشه(ینی هم استاندارد هم ترکیبی) برای جمع بندی خوبه، مثلا برای جمع بندی انسان بهتره تستای چند سال پیش کانونو بزنین
برای اون اخریم، بهتره توی بعد عید اینطوری بشه، چون اون موقع فقط نیاز به مروره خود منم الان همچین کاریو نمیکنم چون میتونه اسیب بزنه
ردپا

️
️