خواب آلودگی بییییییییییییییییییییییییییش از حد
-
سلام دوستان.... جدیدا بعد امتحاناات ترم یه مشکلی دچار شدم......
چون موقع امتحانات تا ساعت 5 صبح بیدار میموندم و یا حتی نمیخوابیدم...........
الان ک امتحانات تموم شده ...وقتی میام از مدرسه خونه از ساعت 3 تا 10 شب همینطوری میخوابم......
اشتباه نکنین خرس قطبی نیستم .......نمیدونم اصن چم شده....بنظتون باید چه کنم؟ آزمایش هم دادم گفتن همه چی تقریبا نرماله
..دارویی(مث ریتالین) یا مثلا گیاهی دارویی .. رو تا حالا امتخان نکردم
چی پیشنهاد میکنین آخه داره به برنامه هام آسیب میزنه. -
سلام دوستان.... جدیدا بعد امتحاناات ترم یه مشکلی دچار شدم......
چون موقع امتحانات تا ساعت 5 صبح بیدار میموندم و یا حتی نمیخوابیدم...........
الان ک امتحانات تموم شده ...وقتی میام از مدرسه خونه از ساعت 3 تا 10 شب همینطوری میخوابم......
اشتباه نکنین خرس قطبی نیستم .......نمیدونم اصن چم شده....بنظتون باید چه کنم؟ آزمایش هم دادم گفتن همه چی تقریبا نرماله
..دارویی(مث ریتالین) یا مثلا گیاهی دارویی .. رو تا حالا امتخان نکردم
چی پیشنهاد میکنین آخه داره به برنامه هام آسیب میزنه.@Dr-Farhan
ریتالین نخورید یه وقت!!!!!!!!!
ویتامین cبرای خواب آلودگی خیلی خوبه
خوابتونو کم کم کم کنید.مثلا اگه الان تا ده میخوابید روزی یک ربع نیم ساعت کمش کنید.اینطوری میاید رو نرم
ی دوسه هفته ای طول میکشه ولی برمیگرده سرجاش
منم اینطوریم دارم سعی میکنم
رزماری برای خواب آلودگی خیلی خوبه.خستگی را رفع میکنه.
البته اگه سابقه بیماری دارید استفاده نکنید -
@Dr-Farhan
ریتالین نخورید یه وقت!!!!!!!!!
ویتامین cبرای خواب آلودگی خیلی خوبه
خوابتونو کم کم کم کنید.مثلا اگه الان تا ده میخوابید روزی یک ربع نیم ساعت کمش کنید.اینطوری میاید رو نرم
ی دوسه هفته ای طول میکشه ولی برمیگرده سرجاش
منم اینطوریم دارم سعی میکنم
رزماری برای خواب آلودگی خیلی خوبه.خستگی را رفع میکنه.
البته اگه سابقه بیماری دارید استفاده نکنید -
ابتهاج من ساعت 2 شب میخوابمو.........آخه درس دارم...........حتما اینارو امتحان میکنم......
ولی ریتالین میگن خوبه ها -
ابتهاج من ساعت 2 شب میخوابمو.........آخه درس دارم...........حتما اینارو امتحان میکنم......
ولی ریتالین میگن خوبه ها -
@Dr-Farhan
خب شماکه مدرسه میرید راحت تر میتونید خوابتون رابرگردونید چون اجبارا باید برید مدرسه.ی چن روز سعی کنید نخوابید ببینیدمیشه -
ابتهاج در خواب آلودگی بییییییییییییییییییییییییییش از حد گفته است:
چن روز سعی کنید نخوابید ببینیدمیشه
اینی که نوشتم (seize your moment) چطوری میتونم ویرایشش کنم ؟؟@Dr-Farhan
نمیدونم والا من زیاد بااینجا اشناییت ندارم.چن روز اومدم و به شددددت بازیگوش شدم.دستی دستی قشنگگگگ دارم خودما بدبخت میکنم.
موندم شما که رشته تجربی هستید و انقد حجم درساتون زیاده چطوری وقت میکنید به درساتون برسید گوشی هم داشته باشید!!!!!! -
@Dr-Farhan
نمیدونم والا من زیاد بااینجا اشناییت ندارم.چن روز اومدم و به شددددت بازیگوش شدم.دستی دستی قشنگگگگ دارم خودما بدبخت میکنم.
موندم شما که رشته تجربی هستید و انقد حجم درساتون زیاده چطوری وقت میکنید به درساتون برسید گوشی هم داشته باشید!!!!!!ابتهاج گوشی ندارم عزیزم...........با کامپیوتر دوازده به بعد میام ویدیو ریاضی و زیست نگاه میکنم.......توی انجمن هم فعالیت نداشتم تا اینکه برام مشکل پیش اومد و مطرحش کردم.
بقول بچه ها ( خرخونم ) ولی بعضی موثقع ها تفریح نیازه وگرنه آدم بعد عید از درس زده میشه ...نمیشه؟ -
ابتهاج گوشی ندارم عزیزم...........با کامپیوتر دوازده به بعد میام ویدیو ریاضی و زیست نگاه میکنم.......توی انجمن هم فعالیت نداشتم تا اینکه برام مشکل پیش اومد و مطرحش کردم.
بقول بچه ها ( خرخونم ) ولی بعضی موثقع ها تفریح نیازه وگرنه آدم بعد عید از درس زده میشه ...نمیشه؟ -
@Dr-Farhan
فک نکنم آدم زده شه
من بااینکه خوب شروع کردم باساعت مطالعه بالا
الان حس میکنم هیچی یادم نیست و دوس دارم کلییی وقت داشته باشم که ی ۲۰.۳۰باری مرور کنمالان که میبینم وقت کمه بیشتر ناامیدشدم
-
سلام دوستای عزیزم.
ب نظرتون چرت سرظهر مناسبه یا ن ؟منظورم اینه ک تاثیر مثبت داره تو درس خوندن یا ن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@administrators -
سلام دوستای عزیزم.
ب نظرتون چرت سرظهر مناسبه یا ن ؟منظورم اینه ک تاثیر مثبت داره تو درس خوندن یا ن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@administrators@Saahaar عالیه ...
دیشب ساعت 3 خوابیدم و ساعت 7 بزور رفتم مدرسه
نیم ساعت (9 تا 9:30) خوابیدم اومدم رو فرم(: