خواب آلودگی بییییییییییییییییییییییییییش از حد
-
@Saahaar عالیه ...
دیشب ساعت 3 خوابیدم و ساعت 7 بزور رفتم مدرسه
نیم ساعت (9 تا 9:30) خوابیدم اومدم رو فرم(:نوشتهشده در ۲ بهمن ۱۳۹۷، ۱۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m__sadra__b والا من که میخوابم با وپ و آرپیجی هم پا نمیشم
-
ابتهاج در خواب آلودگی بییییییییییییییییییییییییییش از حد گفته است:
چن روز سعی کنید نخوابید ببینیدمیشه
اینی که نوشتم (seize your moment) چطوری میتونم ویرایشش کنم ؟؟نوشتهشده در ۲ بهمن ۱۳۹۷، ۱۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط dlrm انجام شده@Dr-Farhan در خواب آلودگی بییییییییییییییییییییییییییش از حد گفته است:
اینی که نوشتم (seize your moment) چطوری میتونم ویرایشش کنم ؟؟باید اعتبار کسب کنی:)))
اعتبارات 600 به بالا بشه گمونم میشه عوضش کنی البته این مال اونیه که توی درباره ی من نوشتی!واسه امضا باید هنوز صبر کنی :))
-
@Dr-Farhan در خواب آلودگی بییییییییییییییییییییییییییش از حد گفته است:
اینی که نوشتم (seize your moment) چطوری میتونم ویرایشش کنم ؟؟باید اعتبار کسب کنی:)))
اعتبارات 600 به بالا بشه گمونم میشه عوضش کنی البته این مال اونیه که توی درباره ی من نوشتی!واسه امضا باید هنوز صبر کنی :))
-
نوشتهشده در ۲ بهمن ۱۳۹۷، ۱۴:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پاد کنکور ۲ – ۸ راه برای رفع خواب آلودگی و خستگی هنگام مطالعه و درس خواندن.mp3
توصیه میکنم این پادکست رو حتما گوش کنید.
به طور خلاصه بگم سه دسته عوامل هستن
مسائل و مشکلات جسمی مثل برخی بیماری ها که باید پزشک تشخیص بده و دارو و درمان تجویز کنه که عمدتا عده کمی این مشکلات رو دارن
مسائل و مشکلات روانی مثل بی انگیزگی و بی هدف بودن
مسائل و مشکلات طبیعی، مثل کمبود اکسیژن در اتاق و بالا بودن دمای اتاق، خواب آلودگی بعد از داشتن وعده های غذایی سنگین و...توصیه میکنم حتما این پادکست رو گوش بدین.
-
این پست پاک شده!