یک بار برای حرکت ... برای تویی که تازه شروع کردی ..
-
سلام ببخشید دیر اومدم مرورگر و یه سری برنامه هامو محدود کردم بعد از11شب بیام
تا الان 6ساعت و 50 مین خوندم😶
2ساعت و 50مین زیست
1ساعت و نیم ادبیات
2ساعت شیمی
نیم ساعته فیلم ریاضی شرو کردم اما حس میکنم دیگه حوصلشو ندارم بخونم😑 -
@Saahaar در یک بار برای حرکت ... برای تویی که تازه شروع کردی .. گفته است:
marzyeh78 خوش ب حالت😕
بعد از مدت ها بدبیاری پشت سرهم یه روز تونستم انقد بخونم 😕
-
ادبیات30مین
عربی1
ریاضی45مین
فیزیک40مین
:frowning_face: میدونم خیلی بده اما جون تو تنم نیس دیگه امروز همش بیرون بودم تازه مامانمم میگه فردا باید باهام بیای بازار:neutral_face: :face_without_mouth: فاطمه بانو جون قول میدم جبران کنم:smiling_face_with_halo:ساقی در یک بار برای حرکت ... برای تویی که تازه شروع کردی .. گفته است:
ادبیات30مین
عربی1
ریاضی45مین
فیزیک40مین
:frowning_face: میدونم خیلی بده اما جون تو تنم نیس دیگه امروز همش بیرون بودم تازه مامانمم میگه فردا باید باهام بیای بازار:neutral_face: :face_without_mouth: فاطمه بانو جون قول میدم جبران کنم:smiling_face_with_halo:سلام عزیزم تبریک میگم که اولین قدم رو برداشتی خسته نباشی ^____^ خیلی راضیم
-
منم میخوام تو این چالش شرکت کنم:smiling_face_with_heart-eyes:
-
سلام ببخشید دیر اومدم مرورگر و یه سری برنامه هامو محدود کردم بعد از11شب بیام
تا الان 6ساعت و 50 مین خوندم😶
2ساعت و 50مین زیست
1ساعت و نیم ادبیات
2ساعت شیمی
نیم ساعته فیلم ریاضی شرو کردم اما حس میکنم دیگه حوصلشو ندارم بخونم😑 -
@fatemeh_banoo در یک بار برای حرکت ... برای تویی که تازه شروع کردی .. گفته است:
marzyeh78 آفرین و خسته نباشی شروع خوبی داشتی بهت تبریک میگم عزیزم ^_^
خیلی ممنونم:smiling_face_with_smiling_eyes: :folded_hands_light_skin_tone:
منم آرزوی موفقیت دارم برای شما فاطمه بانوی گل -
diplomat در یک بار برای حرکت ... برای تویی که تازه شروع کردی .. گفته است:
@fatemeh_banoo واسه ما هم جا هست اضاف شیم؟؟ :smiling_face: :winking_face:
جا برای همه هست دوست عزیزم 😀
-
elahe313 در یک بار برای حرکت ... برای تویی که تازه شروع کردی .. گفته است:
منم میخوام تو این چالش شرکت کنم:smiling_face_with_heart-eyes:
با کمال میل حتما دوست عزیزم اسمتون اضافه شد 😍😁
-
برنامه ی فردا چیه؟:thinking_face:
-
خب خب دوستان توجه کنید 😀

حسابی گل کاشتید واقعا صبح موقع نوشتن تایپیک نا امید بودم 😩
اما شما منو غافلگیر کردید ممنونم که وقت گذاشتید و مطالعه کردید و خوشحالم که قراره روز دوم رو شروع کنیم دوستانی هم که تازه اضافه میشن نگران نباشن ساعت مطالعه همون پنج ساعتهدوستان چون ی سری از بچه ها مدرسه میرن نمیشه توقع بیشتر از پنج ساعت ازشون داشت مگر این که خودشون ثابت کنن میتونن بیشتر بخونن 😄
اما اگر نشد هم نباید نا امید بشن پس پایه ی ساعت مطالعه ما همون 5 ساعته
اما ی چندتا نکتهاول این که من داخل تایپیک هیچگونه نا امیدی و حرف از نرسیدن و نشدن نشنوم 😬😡
بهتون حق میدم خسته بشید و کم بیارید نمیگم مطرحش نکنید ! بگید از خستگی هاتون
اما وقتی خسته ای استراحت کن جا نزن !
بعد از اون نباید خودتون رو با هیچکس مقایسه کنید نبینم کسی بگه خوش به حالت یا فلان هااا
همتون عالی هستید بدون تعارف و شک میگم 😊😇
پس فقط روی خودتون تمرکز کنید شما رقیب خودتون هستیدبیل گیتس میگه من فقط رقیب خودمم رقیب انجام کاری که دیروز انجام دادم ! حلهههه؟؟😀😀😀
نکته بعدی یادتون نره فردا هم گزارش بنویسید
اووووم اگر چیزی یادم اومد اضافه میکنم 😀😄
شبتون پر آرامش بریم که فردا بترکووونیممم👌👑❤
-
خب خب دوستان توجه کنید 😀

حسابی گل کاشتید واقعا صبح موقع نوشتن تایپیک نا امید بودم 😩
اما شما منو غافلگیر کردید ممنونم که وقت گذاشتید و مطالعه کردید و خوشحالم که قراره روز دوم رو شروع کنیم دوستانی هم که تازه اضافه میشن نگران نباشن ساعت مطالعه همون پنج ساعتهدوستان چون ی سری از بچه ها مدرسه میرن نمیشه توقع بیشتر از پنج ساعت ازشون داشت مگر این که خودشون ثابت کنن میتونن بیشتر بخونن 😄
اما اگر نشد هم نباید نا امید بشن پس پایه ی ساعت مطالعه ما همون 5 ساعته
اما ی چندتا نکتهاول این که من داخل تایپیک هیچگونه نا امیدی و حرف از نرسیدن و نشدن نشنوم 😬😡
بهتون حق میدم خسته بشید و کم بیارید نمیگم مطرحش نکنید ! بگید از خستگی هاتون
اما وقتی خسته ای استراحت کن جا نزن !
بعد از اون نباید خودتون رو با هیچکس مقایسه کنید نبینم کسی بگه خوش به حالت یا فلان هااا
همتون عالی هستید بدون تعارف و شک میگم 😊😇
پس فقط روی خودتون تمرکز کنید شما رقیب خودتون هستیدبیل گیتس میگه من فقط رقیب خودمم رقیب انجام کاری که دیروز انجام دادم ! حلهههه؟؟😀😀😀
نکته بعدی یادتون نره فردا هم گزارش بنویسید
اووووم اگر چیزی یادم اومد اضافه میکنم 😀😄
شبتون پر آرامش بریم که فردا بترکووونیممم👌👑❤
-

صبحتون بخییرررر:smiling_face_with_heart-eyes:
خب خب روز دوم چالش به طور رسمی :grinning_face_with_smiling_eyes: شروع شد
زمان رسمی مطالعه :5ساعت
مطالعه ی شما باید دور و بر این ساعت بچرخه حالا کمتر و بیشتر و هرچه قدر بیشتر بهش نزدیک باشه بهتره ..
امروز روز دومه و ازتون بیشتر از دیروز انتظار دارم:smiling_face_with_halo: :winking_face:
دوتا درس اختصاصی و دو تا درس عمومی بودجه بندیش هم باخودتون :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:در طول روز براتون ی سری نکته درباره ساعت مطالعه و خواب میزارم و **شما هم یادتون نره امروز توی دفترچه یا کاغذ تایم بیدار شدن و خواب روبنویسید **
راستی ی سوال ؟ کیا دفترچه دارن توش ساعت و زمان مطالعه رو مینویسن؟؟؟؟
@Saahaar
ساقی
@reza-m1999
mriaw
diplomat
@Dr-Farhan
@겔-나르
elahe313
dlrm
@saghar-mah -

مطالعه ی شما باید دور و بر این ساعت بچرخه حالا کمتر و بیشتر و هرچه قدر بیشتر بهش نزدیک باشه بهتره ..
امروز روز دومه و ازتون بیشتر از دیروز انتظار دارم:smiling_face_with_halo: :winking_face:
دوتا درس اختصاصی و دو تا درس عمومی بودجه بندیش هم باخودتون :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:در طول روز براتون ی سری نکته درباره ساعت مطالعه و خواب میزارم و **شما هم یادتون نره امروز توی دفترچه یا کاغذ تایم بیدار شدن و خواب روبنویسید **
@Saahaar
ساقی
@reza-m1999
mriaw
diplomat
@Dr-Farhan
@겔-나르
elahe313
dlrm
@saghar-mah -
@Saahaar
ساقی
خیلی خوبه حتما ساعتهای مطالعه رو توش بنویسید . مثلااین که ساعت 13 تا 14 چه درسی خوندید . مثال زدم ..
اینجوری اخر هفته میتونید ببینید با توجه به شرایطی که داشتید ساعت مفیدتون تو چه بازه ی مفیدی بوده و بعد ی سری از دروسی که توش ضعف دارید رو بزارید تو اون ساعت:smiling_face: -

@Saahaar
ساقی
@reza-m1999
mriaw
diplomat
@Dr-Farhan
@겔-나르
elahe313
dlrm
@saghar-mah@fatemeh_banoo در یک بار برای حرکت ... برای تویی که تازه شروع کردی .. گفته است:

@Saahaar
ساقی
@reza-m1999
mriaw
diplomat
@Dr-Farhan
@겔-나르
elahe313
dlrm
marzyeh78
@saghar-mah -
%(#0037ff)[دوستان ی تکنیک تنفس هست بارها شنیدیم اما هرکس خیلی کم انجام میده] :grinning_face_with_smiling_eyes:
ولی خیلی مهمه :smiling_face_with_sunglasses: برای مثال من دیشب خیلی سردردداشتم و تا ساعت 2 سردردم خوب نمیشد اما اینکارو انجام دادم واقعا معجزه کرد .:hugging_face:این کار رو توی سه وعده انجام بدید :open_hands:
اول صبح که بلند میشید
دوم وسطای روز که خسته میشید
و سوم قبل از خوابخودمم ازدیشب شروع کردم نگید فقط بلده حرف بزنه هاااا
اول این که این تمرین حالت خاص نشستن و یا جای اروم و بی صدا نمیخواد
فقط سعی کنید هربار که این کار رو تکرار میکنید روشتون ی مدل باشه- *```
اول سعی کنید راحت بشینید مثلا روی صندلی یا حتی زمین .
حتی دراز کشیده هم میتونیدانجامش بدید (بستگی به موقعیت و راحتی خودتون داره)
بعد که تو موقعیت مناسب قرار گرفتید چشماتون رو باز نگه دارید .. لازم نیست به جایی خیره بشید فقط اروم و اهسته چشاتون باز باشه
بعد شروع کنید به نفس عمیق کشیدن.. دم از راه بینی و بازدم از راه دهان ..
با ارامش دم باید حداقل 3 ثانیه طول بکشه .. اول یکم دم عمییییق و بعد بازدم عمییییق تر
اروم توی ذهنتون تعداد تنفستون رو بشمرید و تمرکزتون روی تعداد دم باشه ..10 تای اول که تموم شد حالا ده تای دوم رو با فکر کردن به اتفاقات روزمره بکشید و قبلش چشماتون رو ببندید ..
اجازه بدید افکار بیان و برن .. مانعشون نشید .. حواستون به تعداد تنفس باشه و وقتی20 بار نفس کشیدید از جاتون بلندشید کمی به بدنتون کش و قوس بدیدباورکنید معجزه میکنه مخصوصا قبل از خواب
حتمااااا بخونید هاااا :angry_face: .. انجاااااام هم بدید :grinning_face_with_smiling_eyes: @Saahaar @ساقی @reza-m1999 @mriaw @diplomat @Dr-Farhan @겔-나르 @elahe313 @dlrm @marzyeh78 @saghar-mah - *```