یک بار برای حرکت ... برای تویی که تازه شروع کردی ..
-
@Saahaar در یک بار برای حرکت ... برای تویی که تازه شروع کردی .. گفته است:
marzyeh78 خوش ب حالت
بعد از مدت ها بدبیاری پشت سرهم یه روز تونستم انقد بخونم
-
ادبیات30مین
عربی1
ریاضی45مین
فیزیک40مین
میدونم خیلی بده اما جون تو تنم نیس دیگه امروز همش بیرون بودم تازه مامانمم میگه فردا باید باهام بیای بازار
فاطمه بانو جون قول میدم جبران کنم
ساقی در یک بار برای حرکت ... برای تویی که تازه شروع کردی .. گفته است:
ادبیات30مین
عربی1
ریاضی45مین
فیزیک40مین
میدونم خیلی بده اما جون تو تنم نیس دیگه امروز همش بیرون بودم تازه مامانمم میگه فردا باید باهام بیای بازار
فاطمه بانو جون قول میدم جبران کنم
سلام عزیزم تبریک میگم که اولین قدم رو برداشتی خسته نباشی ^____^ خیلی راضیم
-
منم میخوام تو این چالش شرکت کنم
-
سلام ببخشید دیر اومدم مرورگر و یه سری برنامه هامو محدود کردم بعد از11شب بیام
تا الان 6ساعت و 50 مین خوندم
2ساعت و 50مین زیست
1ساعت و نیم ادبیات
2ساعت شیمی
نیم ساعته فیلم ریاضی شرو کردم اما حس میکنم دیگه حوصلشو ندارم بخونم -
@fatemeh_banoo در یک بار برای حرکت ... برای تویی که تازه شروع کردی .. گفته است:
marzyeh78 آفرین و خسته نباشی شروع خوبی داشتی بهت تبریک میگم عزیزم ^_^
خیلی ممنونم
منم آرزوی موفقیت دارم برای شما فاطمه بانوی گل -
diplomat در یک بار برای حرکت ... برای تویی که تازه شروع کردی .. گفته است:
@fatemeh_banoo واسه ما هم جا هست اضاف شیم؟؟
جا برای همه هست دوست عزیزم
-
elahe313 در یک بار برای حرکت ... برای تویی که تازه شروع کردی .. گفته است:
منم میخوام تو این چالش شرکت کنم
با کمال میل حتما دوست عزیزم اسمتون اضافه شد
-
برنامه ی فردا چیه؟
-
خب خب دوستان توجه کنید
حسابی گل کاشتید واقعا صبح موقع نوشتن تایپیک نا امید بودم
اما شما منو غافلگیر کردید ممنونم که وقت گذاشتید و مطالعه کردید و خوشحالم که قراره روز دوم رو شروع کنیم دوستانی هم که تازه اضافه میشن نگران نباشن ساعت مطالعه همون پنج ساعتهدوستان چون ی سری از بچه ها مدرسه میرن نمیشه توقع بیشتر از پنج ساعت ازشون داشت مگر این که خودشون ثابت کنن میتونن بیشتر بخونن
اما اگر نشد هم نباید نا امید بشن پس پایه ی ساعت مطالعه ما همون 5 ساعته
اما ی چندتا نکتهاول این که من داخل تایپیک هیچگونه نا امیدی و حرف از نرسیدن و نشدن نشنوم
بهتون حق میدم خسته بشید و کم بیارید نمیگم مطرحش نکنید ! بگید از خستگی هاتون
اما وقتی خسته ای استراحت کن جا نزن !
بعد از اون نباید خودتون رو با هیچکس مقایسه کنید نبینم کسی بگه خوش به حالت یا فلان هااا
همتون عالی هستید بدون تعارف و شک میگم
پس فقط روی خودتون تمرکز کنید شما رقیب خودتون هستیدبیل گیتس میگه من فقط رقیب خودمم رقیب انجام کاری که دیروز انجام دادم ! حلهههه؟؟
نکته بعدی یادتون نره فردا هم گزارش بنویسید
اووووم اگر چیزی یادم اومد اضافه میکنم
شبتون پر آرامش بریم که فردا بترکووونیممم
-
خب خب دوستان توجه کنید
حسابی گل کاشتید واقعا صبح موقع نوشتن تایپیک نا امید بودم
اما شما منو غافلگیر کردید ممنونم که وقت گذاشتید و مطالعه کردید و خوشحالم که قراره روز دوم رو شروع کنیم دوستانی هم که تازه اضافه میشن نگران نباشن ساعت مطالعه همون پنج ساعتهدوستان چون ی سری از بچه ها مدرسه میرن نمیشه توقع بیشتر از پنج ساعت ازشون داشت مگر این که خودشون ثابت کنن میتونن بیشتر بخونن
اما اگر نشد هم نباید نا امید بشن پس پایه ی ساعت مطالعه ما همون 5 ساعته
اما ی چندتا نکتهاول این که من داخل تایپیک هیچگونه نا امیدی و حرف از نرسیدن و نشدن نشنوم
بهتون حق میدم خسته بشید و کم بیارید نمیگم مطرحش نکنید ! بگید از خستگی هاتون
اما وقتی خسته ای استراحت کن جا نزن !
بعد از اون نباید خودتون رو با هیچکس مقایسه کنید نبینم کسی بگه خوش به حالت یا فلان هااا
همتون عالی هستید بدون تعارف و شک میگم
پس فقط روی خودتون تمرکز کنید شما رقیب خودتون هستیدبیل گیتس میگه من فقط رقیب خودمم رقیب انجام کاری که دیروز انجام دادم ! حلهههه؟؟
نکته بعدی یادتون نره فردا هم گزارش بنویسید
اووووم اگر چیزی یادم اومد اضافه میکنم
شبتون پر آرامش بریم که فردا بترکووونیممم
-
صبحتون بخییرررر
خب خب روز دوم چالش به طور رسمی
شروع شد
زمان رسمی مطالعه :5ساعت
مطالعه ی شما باید دور و بر این ساعت بچرخه حالا کمتر و بیشتر و هرچه قدر بیشتر بهش نزدیک باشه بهتره ..
امروز روز دومه و ازتون بیشتر از دیروز انتظار دارم
دوتا درس اختصاصی و دو تا درس عمومی بودجه بندیش هم باخودتون :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:در طول روز براتون ی سری نکته درباره ساعت مطالعه و خواب میزارم و **شما هم یادتون نره امروز توی دفترچه یا کاغذ تایم بیدار شدن و خواب روبنویسید **
راستی ی سوال ؟ کیا دفترچه دارن توش ساعت و زمان مطالعه رو مینویسن؟؟؟؟
@Saahaar
ساقی
@reza-m1999
mriaw
diplomat
@Dr-Farhan
@겔-나르
elahe313
dlrm
@saghar-mah -
صبحتون بخییرررر
شروع شد
مطالعه ی شما باید دور و بر این ساعت بچرخه حالا کمتر و بیشتر و هرچه قدر بیشتر بهش نزدیک باشه بهتره ..
دوتا درس اختصاصی و دو تا درس عمومی بودجه بندیش هم باخودتون :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:در طول روز براتون ی سری نکته درباره ساعت مطالعه و خواب میزارم و **شما هم یادتون نره امروز توی دفترچه یا کاغذ تایم بیدار شدن و خواب روبنویسید **
@Saahaar
ساقی
@reza-m1999
mriaw
diplomat
@Dr-Farhan
@겔-나르
elahe313
dlrm
@saghar-mah -
@Saahaar
ساقی
خیلی خوبه حتما ساعتهای مطالعه رو توش بنویسید . مثلااین که ساعت 13 تا 14 چه درسی خوندید . مثال زدم ..
اینجوری اخر هفته میتونید ببینید با توجه به شرایطی که داشتید ساعت مفیدتون تو چه بازه ی مفیدی بوده و بعد ی سری از دروسی که توش ضعف دارید رو بزارید تو اون ساعت -
صبحتون بخییرررر
شروع شد
@Saahaar
ساقی
@reza-m1999
mriaw
diplomat
@Dr-Farhan
@겔-나르
elahe313
dlrm
@saghar-mah@fatemeh_banoo در یک بار برای حرکت ... برای تویی که تازه شروع کردی .. گفته است:
صبحتون بخییرررر
شروع شد
@Saahaar
ساقی
@reza-m1999
mriaw
diplomat
@Dr-Farhan
@겔-나르
elahe313
dlrm
marzyeh78
@saghar-mah -
%(#0037ff)[دوستان ی تکنیک تنفس هست بارها شنیدیم اما هرکس خیلی کم انجام میده]
ولی خیلی مهمهبرای مثال من دیشب خیلی سردردداشتم و تا ساعت 2 سردردم خوب نمیشد اما اینکارو انجام دادم واقعا معجزه کرد .
این کار رو توی سه وعده انجام بدید
اول صبح که بلند میشید
دوم وسطای روز که خسته میشید
و سوم قبل از خوابخودمم ازدیشب شروع کردم نگید فقط بلده حرف بزنه هاااا
اول این که این تمرین حالت خاص نشستن و یا جای اروم و بی صدا نمیخواد
فقط سعی کنید هربار که این کار رو تکرار میکنید روشتون ی مدل باشه- *```
اول سعی کنید راحت بشینید مثلا روی صندلی یا حتی زمین .
حتی دراز کشیده هم میتونیدانجامش بدید (بستگی به موقعیت و راحتی خودتون داره)
بعد که تو موقعیت مناسب قرار گرفتید چشماتون رو باز نگه دارید .. لازم نیست به جایی خیره بشید فقط اروم و اهسته چشاتون باز باشه
بعد شروع کنید به نفس عمیق کشیدن.. دم از راه بینی و بازدم از راه دهان ..
با ارامش دم باید حداقل 3 ثانیه طول بکشه .. اول یکم دم عمییییق و بعد بازدم عمییییق تر
اروم توی ذهنتون تعداد تنفستون رو بشمرید و تمرکزتون روی تعداد دم باشه ..10 تای اول که تموم شد حالا ده تای دوم رو با فکر کردن به اتفاقات روزمره بکشید و قبلش چشماتون رو ببندید ..
اجازه بدید افکار بیان و برن .. مانعشون نشید .. حواستون به تعداد تنفس باشه و وقتی20 بار نفس کشیدید از جاتون بلندشید کمی به بدنتون کش و قوس بدیدباورکنید معجزه میکنه مخصوصا قبل از خواب
حتمااااا بخونید هاااا :angry_face: .. انجاااااام هم بدید :grinning_face_with_smiling_eyes: @Saahaar @ساقی @reza-m1999 @mriaw @diplomat @Dr-Farhan @겔-나르 @elahe313 @dlrm @marzyeh78 @saghar-mah
- *```