هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
سلام روز همگی بخیر
امروز اومدم یچیزی بگ و برم چیزی رو که ب هیچ کسی تو عالم واقعی نمتونم بگم حالم خیلی خیلی خیلی بده اینهمه تلاش کردمو یکماه کامل بیخوابی کشیدم شبا اما نتیجش ب شدت افتضاحه قبول دارم خیلی جاها کم گذاشتم اما خیلی جاهاهم تلاش کردمامروز صبح وقتی بیدار شدم شنیدم ک بابام ب مامانم گفت حالم گرفته شد با این نتایج . ینی همه این زحمتا و رفت و امدا هیچ؟
ولی من انگاری تو یه خلسه دست و پا میزنم میدونم الان ک نمیخونم تهش چیه اما دارم تو این راه جلو و جلوتر میرم اون نیمچه انگیزمم ازدست دادم میدونم چی میخوام ولی انگاری نمیدونم دلیلشو نمیدونم بنظرم هیچ دلیلی برای اون ک من میخوام کافی نیس نمیدونم چکار باید بکنم دبیر زیستم امروز بهم گفت تو نمیخوای ک بخونی اما خداشاهده میخوام فقط چیزی بنظرم نمیرسه بعنوان انگیزه لازم دارم بی هدف میرم جلو و این ازارم میده میخوام ولی بلد نیستم ینی نمیتونم انگار فعلشو صرف کنم
از طرفی خستگی موند تو تنم با این نتایج بسیار بدددددد شاید عجب باشه اما چند شبه ک 7 غروب میخوابم و صبح 7بیدار میشم و میرم مدرسه جو خونه برام غیر قابل تحمل شده ازخجالت نمتونم تو روی پدرمادرم نگاه کنم
پوووووووووووف ازین بلاتکلیفی متنفرم -
@FatiJoooooni
سلام
انگیزه از این قوی تر که سرتو بالا بگیری و نتایجت رو نشون بدی به پدر ماردت؟ -
@M-an کاملا میفهمم چی میگی ولی نمیدونم چ کار باید بکنم چجوری تقویتش کنم ک بشه محرکم تو خوندن همه چیز ب نظرم بی معنیه
-
فکر کن زنگ میزنی بهش.. همه ی خستگیتو پنهون میکنی با کلی شور و ذوق میگی میخندی باهاش تهش ی سوال ازش میپرسی ی جوری سرت داد میزنه صدای دونیم شدن قلبتومیشنوی !
بعدم انگار نه انگار میره و معلوم نیس کی دوباره بیاد ..بیخیال شاید ما به اندازه کافی دوست داشتنی نیستیم ... شایدم معنی معرفت تغییر کرده

خدایا شکرت با همه خوبی ها و بدی هایی که نصیبمونه :
smiling_face_with_smiling_eyes:
و همانا خداوند گردن درد را برمن نازل کرد بسی عذاب خوار کننده

-
@فاطمه23 ؟؟؟؟!
-
-
چرا همه جا سوت و کوره؟!!
-
چرا همه جا سوت و کوره؟!!
-
صوفی
سلام
خوبی -
«من این راز را کشف کرد هام که فرد بعد از بالا رفتن از یک تپه بلند متوجه میشود تپههای زیادی برای بالا رفتن وجود دارد.» ماندلا
صوفی رخ نمودی رفیق عزیز ...(:
هستی؟ -
صوفی در حدی نیست عمومی اعلام کنم(:
-
این پست پاک شده!
ردپا

️
️