کمک کنین لطفا حالم بده.... رسیدن به رتبه 6000 یا 5000 در 5 ماه؟؟؟
-
حذف کردن زیاد خوب نیست ممکنه اون مبحثایی که تو خوندیو سوال سخت بدن پس سعی کن اگه میخوای چیزیو حذف کنی روی مبحثای باقی مونده خیلی خیلی مسلط بشی
من ریاضی مقاطعو هندسه و کاربرد مشتقو تابعو حذف کردم.فیزیکم حرکتو دینامیک وخازن و مفاومت و فشار و چگالی حذف شد. -
@Dr-FY مثلاکدوم فصلارومتوجه شدی که نبایدمیخوندی؟؟
میشه همروبگی؟؟
میخوام ازتجربیاتت استفاده کنم
البته اگه وقتتونمیگیرم؟؟
خواستی جواب بده... -
من پارسال از اسفندشروع کرم شدم شیش هزار تازه من کلی هم اشتباه داشتم.اگه واقعا بخوای و اراده کنی زیر هزارم میشی تازه
@Dr-FY سلام ... واقعا میشه بهترم شد؟؟؟ امکانش هستش که زیستو بالای ۴۰ یا ۵۰ بزنم؟
شما زیستو چند زدین؟ کتابتون چی بود ممنون میشم کمکم کنید -
behniasasa لطفا به من ایمیل بزن یا به تلگرامم پیام بده فایلی دارم برات فوق العاده شک نکن لطفا
-
behniasasa لطفا به من ایمیل بزن یا به تلگرامم پیام بده فایلی دارم برات فوق العاده شک نکن لطفا
sattaralipour خب چرا اینجا قرار نمیدین که بقیه هم استفاده کنن؟
-
سلام دوستان خوبین. ... امیدوارم حالتون مثل من گرفته نباشه
بچه ها من واقعا واقعا سر در گمم که میشه یا نمیشه خسته شدم واقعا ... پارسالم رتبم خوب نشد اصلا همش هم به اون فکر میکنم....
کسی بوده که توی 5 ماه رتبه 5000 یا 6000 بیاره؟؟؟ و آیا امکانش هست؟؟
میتونم توی 5 ماه زیستم رو بالای 5 ماه بزنم؟؟
خواهش میکنم جواب بدید کمکم کنید حالم اصلا خوب نیست
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا فارغ-التحصیلان-آلاء خیرین-کوچک-دریا-دل @behniasasa بله من کسی رو میشناسم پنج ماه خوند و دندانپزشکی همدان قبول شد فکر کنم . شما تا لحظه اخر مفید درس بخون من قول میدم پنج هزار که هیچ خیلی پایین تر بیارین . من خودم الان که ناامید میشم به خودم میگم تک تک شرکت کننده ها مثه منن اونام خسته میشن و اونام مثه من کم میارن اما قرار نیست پا پس بکشیم و اینکه سعی کنین با یه دوست هم سطح رقابت درسی کنین و تمرکز درس خوندن رو ببرین بالا با چند تا تکنیک ساده و تعداد تست هاتونو خیلی ببرین بالا . و در آخر براتون ارزوی موفقیت میکنم .
-
sattaralipour میشه همین جاقراربدین؟؟
-
sattaralipour میشه همین جاقراربدین؟؟
@7-UNIQUE دوستان واقعیتش اینه که یه فایل پی دی اف دارم حجمش ۱۵مگ هست اینجا آپلود نمیشه واس اون وگرنه دلیلی نداره که بگم بمن پیام بدین یا ایمیل بزنین
-
@7-UNIQUE دوستان واقعیتش اینه که یه فایل پی دی اف دارم حجمش ۱۵مگ هست اینجا آپلود نمیشه واس اون وگرنه دلیلی نداره که بگم بمن پیام بدین یا ایمیل بزنین
-
:|
یکی از ماهایی که شیطون سرش شلوغه همین ماهه احتمالاآقا چرا همه میان میگن میشه از الان؟ میشه فلان؟ میشه .... ؟
آقا 160 روز مونده تا کنکور، شما به جای اینکه بشینین بررسی کنین که میشه یا نه، بهتره خودتون دست به کار بشین وبرنامه بریزین، اصلا مهم نیست که شما چقدر عقبین، بقول یکی از دوستان، هنوز کسی کنکور 98 رو نداده که، خیلی راحت میتونم بگم شما اگه الان واقعا واقعا، شروع کنین زیر 3هزار میارین.فقط به عنوان یکی از افرادی که خیلی ضربه خوردم، اینو به همه کسایی که میخوان شروع کنن بگم که خیالبافی رو از الان نباید برین سراغش(مثلا من تا کنکور انقد زیست مرور میکنم، انقد تست و .....) واقع گرا باید باشین. شما اگه از الان تا عید بخونین، اونم با روزی 10 ساعت میانگین، میشه 40 درصد کنکور رو بست(توی بعضی درسا به راحتی میشه تموم کرد و اینا هم بستگی به خودتون و باورتون از خودتون داره)
@Amir-Bernousi آقا این منه:| من از همین حول و حوش بود شروع کردم
حاضرم رو قرآن دست بزارم و بگم میشه کمتر از اینا هم شد
فقط همت میخاد
فقط خواستن میخاد -
دوستان من فایلو گذاشتم تو یه تاپیک جدید در قسمت مشاوره.
-
@Amir-Bernousi آقا این منه:| من از همین حول و حوش بود شروع کردم
حاضرم رو قرآن دست بزارم و بگم میشه کمتر از اینا هم شد
فقط همت میخاد
فقط خواستن میخادMahsa Ss سلام شما شروع کردین از همین موقع ها چند شدین؟؟؟
-
Mahsa Ss سلام شما شروع کردین از همین موقع ها چند شدین؟؟؟
behniasasa
۵۸۰
-
behniasasa
۵۸۰
-
@나스-린 بلی:)