هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@7-UNIQUE در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@فاطمه23 سلام.خوبی؟؟
چراخدابدنده؟؟؟
مگه خدا بد میده

mohammadhassan سلام خوبید ی سوالللل داشتم
-
@فاطمه23 آره.سردردای منم چشاموازحدقه درمیاره
1س بخواب یااتاقوتاریک کن 1ربع خوب میشی زودایشالله
-
@7-UNIQUE اصلا دلم میخاد همش تو تارکی بشینم نمیتونم بخابمم میدونی مغزممم بیداره چشامو میبندم ولی میفهمم دو رو اطرافم چ خبره ذهنم بیدار بیدارع
-
@7-UNIQUE خخخ ولی بدون شوخیی دارم از پا در میام بازدهیم امده پاینن الان فردا ریاضی دارم معلمم میپرسه هیچی نخوندم هیچی هیچی
-
@فاطمه23 یچی خواب آوربخور خو...

این جوری ک ازپادرمیای دختر؟؟امتحانتم میری گندمیزنی..
زودباش بروبخواب نیم ساعت هرجورشده!بعدش پاشوبخون......
زوووود

-
mohammadhassan سلام خوبید ی سوالللل داشتم
@فاطمه23 سلام ممنون شما خوبید؟
بفرمایید -
@فاطمه23 سلام ممنون شما خوبید؟
بفرماییدmohammadhassan میخاستم ویندوزمو عوض کنم خودم بعدش میخام دانلودش کنم بعدش چیز دیه ای نمیخاد برای نصب؟؟؟ مشکلی پیش نمیاد سیستمم راستش زیادی داغونه کیسو چن باری سوزندمش کارت گرافیکو هاردو ایناشو واس همین گفتم شاید بتونید کمکک کنید
-
mohammadhassan میخاستم ویندوزمو عوض کنم خودم بعدش میخام دانلودش کنم بعدش چیز دیه ای نمیخاد برای نصب؟؟؟ مشکلی پیش نمیاد سیستمم راستش زیادی داغونه کیسو چن باری سوزندمش کارت گرافیکو هاردو ایناشو واس همین گفتم شاید بتونید کمکک کنید
@فاطمه23 ویندوزو ک دانلود کنید اصولا باید بلد باشید نصبش کنید دیگه منظورم اینه که باید یا رو سی دی بزنیدش یا باید فلشی رو خالی کنید و بوتیبل کنید و ویندوزو بریزید توش
بعد نصب ویندوز هم که درایور های سخت افزار های اون سیستم باید نصب بشه مثل کارت گرافیک،سی پی یو و مادربرد (اگه داره)
-
@7-UNIQUE
ن بابا واقعا نمیدونم چمه فقط سیستم بدنم بهم ریخته با اینک میدوم ب خاب احتیاج دارم نمیشه ذهنم بیداره همش در حال تجزیه تحلیل
ردپا

️
️