روش درس خوندن
-
این پست پاک شده!
-
ابتهاج خب یکی از درسای مدرسست و باید امتحان بدیم ...
-
ابتهاج خب یکی از درسای مدرسست و باید امتحان بدیم ...
@m__sadra__b
اگر روش تشریحی میخوای که تشریحی روشی نداره.باید بگردی تو سوال ها و سوالات پرتکرارو بخونی.سوالات پرتکرار که بخونی قشنگ دستت راه میفته. البته من بهت کتاب گاج نقره ای را پیشنهاد میدم کتاب خوبیه.کتاب مشاوران هم برای جغرافی ولی نمیدونم براجغرافی تجربیم هست یاخیر
البته من جغرافی شمارا ندیدم.من خودم انسانیم و سه تا کتاب قطور جعرافی داریم براکنکور😑😑
دینیم همینطور روش تشریحیش آیاتش که فقط معنی میخواد و یک پیام آیه در حد خیلی ابتدایی و سوالات گذشته که باید جاهای مهم بخونی
روش تست دینی آیات را از روی نکات و آیات گاج بخون
متن کتابم از گاج نقره ای
بعدشم تست بزن تستایی که غلط زدی یا شک داری رو از روی پاسخ نامه جلد دو بخون و چند بار مرور کن اوکی میشه -
@m__sadra__b
اگر روش تشریحی میخوای که تشریحی روشی نداره.باید بگردی تو سوال ها و سوالات پرتکرارو بخونی.سوالات پرتکرار که بخونی قشنگ دستت راه میفته. البته من بهت کتاب گاج نقره ای را پیشنهاد میدم کتاب خوبیه.کتاب مشاوران هم برای جغرافی ولی نمیدونم براجغرافی تجربیم هست یاخیر
البته من جغرافی شمارا ندیدم.من خودم انسانیم و سه تا کتاب قطور جعرافی داریم براکنکور😑😑
دینیم همینطور روش تشریحیش آیاتش که فقط معنی میخواد و یک پیام آیه در حد خیلی ابتدایی و سوالات گذشته که باید جاهای مهم بخونی
روش تست دینی آیات را از روی نکات و آیات گاج بخون
متن کتابم از گاج نقره ای
بعدشم تست بزن تستایی که غلط زدی یا شک داری رو از روی پاسخ نامه جلد دو بخون و چند بار مرور کن اوکی میشهابتهاج والا من کلا کتاب کمک اموزشی ندارم(: (البته برای فیزیک و اجبارا ریاضی دارم)
برای امتحانا ترمم هر درس حفظی رو 2-3 دور روزنامه وار(: خوندم و جواب داد(: -
ابتهاج والا من کلا کتاب کمک اموزشی ندارم(: (البته برای فیزیک و اجبارا ریاضی دارم)
برای امتحانا ترمم هر درس حفظی رو 2-3 دور روزنامه وار(: خوندم و جواب داد(: -
@Saahaar درسی مثل جغرافیا رو مثلا یه ذهنیتی فقط ازش داشته باشین و معلمتون مثل معلم من پایه باشه راحت 19 میشین(:
-
@Saahaar درسی مثل جغرافیا رو مثلا یه ذهنیتی فقط ازش داشته باشین و معلمتون مثل معلم من پایه باشه راحت 19 میشین(:
-
@m__sadra__b من کلا از پایه ضعیفم تو حفظیاتم.مخصوصا جغرافی ک ی عالم اسم دشت و جلگه و کوه و دریا و ... داره
@Saahaar اگه دهمین و درس ناهمواری های ایران منظورتونه بنظرم اولا با اسما کوه ها بازی کنین که یه کلمه جالب ساخته بشه
میتونین رو یه کاغذ اسماشونو بنویسین ک کنار هم داشته باشینشون تا قاطی نشن با همدیگه -
@Saahaar اگه دهمین و درس ناهمواری های ایران منظورتونه بنظرم اولا با اسما کوه ها بازی کنین که یه کلمه جالب ساخته بشه
میتونین رو یه کاغذ اسماشونو بنویسین ک کنار هم داشته باشینشون تا قاطی نشن با همدیگه -
@Saahaar من حتی با اینکه عربی و ادبیات تو کنکوره تجربیا موثره هم مشکل دارم
هرچند زبانم افتضاحه ولی خب خیلی لازمه برا همین باهاش مخالف نیستم(: -
@Saahaar روش نامه نوشتن برای معلم جواب میده احتمالا(::
استان چیز مزخرفیه مخصوصا اگه استانت یزد بشه-____(: -
@Saahaar اسپمه دیگه بیشتر از این صحبت غیر تاپیکی کردن-__
-
ابتهاج والا من کلا کتاب کمک اموزشی ندارم(: (البته برای فیزیک و اجبارا ریاضی دارم)
برای امتحانا ترمم هر درس حفظی رو 2-3 دور روزنامه وار(: خوندم و جواب داد(: