روش درس خوندن
-
@m__sadra__b من کلا از پایه ضعیفم تو حفظیاتم.مخصوصا جغرافی ک ی عالم اسم دشت و جلگه و کوه و دریا و ... داره
@Saahaar اگه دهمین و درس ناهمواری های ایران منظورتونه بنظرم اولا با اسما کوه ها بازی کنین که یه کلمه جالب ساخته بشه
میتونین رو یه کاغذ اسماشونو بنویسین ک کنار هم داشته باشینشون تا قاطی نشن با همدیگه -
@Saahaar اگه دهمین و درس ناهمواری های ایران منظورتونه بنظرم اولا با اسما کوه ها بازی کنین که یه کلمه جالب ساخته بشه
میتونین رو یه کاغذ اسماشونو بنویسین ک کنار هم داشته باشینشون تا قاطی نشن با همدیگه -
@Saahaar من حتی با اینکه عربی و ادبیات تو کنکوره تجربیا موثره هم مشکل دارم
هرچند زبانم افتضاحه ولی خب خیلی لازمه برا همین باهاش مخالف نیستم(: -
@Saahaar روش نامه نوشتن برای معلم جواب میده احتمالا(::
استان چیز مزخرفیه مخصوصا اگه استانت یزد بشه-____(: -
@Saahaar اسپمه دیگه بیشتر از این صحبت غیر تاپیکی کردن-__
-
ابتهاج والا من کلا کتاب کمک اموزشی ندارم(: (البته برای فیزیک و اجبارا ریاضی دارم)
برای امتحانا ترمم هر درس حفظی رو 2-3 دور روزنامه وار(: خوندم و جواب داد(: -
@m__sadra__b
جغرافی تشریحی فوق العاده اسونه
ولی تستش ی چیزایی میدن که چشمات کاملا گرد میشه😂😂😂 -
برای مطالب حفظی یه راهکار اینه که بین مطالبی که توو ذهنت هست و اون مطلب جدیدی که میخوای حفظ کنی ارتباط برقرار کنی
یا اینکه اونو به چیزای بی ربط و حتی خنده دار ربط بدی شاید به نظر مسخره بیاد اما یادگیریش توو ذهن بیشتره
در واقع ذهن اینطوری کنکاش می کنه و درگیر میشه با مطلب
یه توصیه دیگه هم مرور زیاد هستش تووی مطالب حفظی.
اینکه ما حتی مثلا میریم مطب دندون پزشکی توو اون حین منتظر موندن میتونیم خلاصه هامونو یا یه همچین حفظیاتی رو مرور کنیم یا هر شب یه نگاهی بهشون قبل خواب بندازیم و مرورشون کنیم
میتونی یه کاری هم بکنی اینکه مطالب حفظی رو درکشون کنی
یه مثال میگم برات
با تاریخ ادبیات ها داستان بساز مثلا یکیش که هنوزم یادمه این بود یحیی دولت آبادی یه دختر داشته به اسم شهرناز و به دخترش برمیخورده اگه بهش بگن شهرزاد
یا اینکه مثلا توو شیمی میخونیم با استون رنگ لاک پاک میشه و توو واقعیت هم این تجربه شده یا برای بقیه مصارف هم یه الگو بیار توو ذهنت -
یه کار دیگه هم که میشه کرد اینه که بیای و زمان های کوچیک کوچیک بهشون اختصاص بدی
مثلا با خودت بگی برای این پاراگراف یا صفحه کلا 5 دقه وقت تعیین می کنم و اگه نشد میذارمش آخرشب حفظ کنم
بعد یه مدت ذهن این دستش میاد که باید توو همون تایم تموم کنه وگرنه خوندن توو آخرشب یا بعدا سخت تره و تو هم دستت میاد که برای هر مبحثی چقد زمان تعیین کنی براش
امیدوارم مفید بوده باشه برات 🙂 و بشه جواب گرفت ازش 🙂 -
استان چیز مزخرفیه مخصوصا اگه استانت یزد بشه-____(:@m__sadra__b در روش درس خوندن گفته است:
استان چیز مزخرفیه مخصوصا اگه استانت یزد بشه-____(:وای یزد :| خیلی بد بود لعنتی خیلی
-
@m__sadra__b
اگر روش تشریحی میخوای که تشریحی روشی نداره.باید بگردی تو سوال ها و سوالات پرتکرارو بخونی.سوالات پرتکرار که بخونی قشنگ دستت راه میفته. البته من بهت کتاب گاج نقره ای را پیشنهاد میدم کتاب خوبیه.کتاب مشاوران هم برای جغرافی ولی نمیدونم براجغرافی تجربیم هست یاخیر
البته من جغرافی شمارا ندیدم.من خودم انسانیم و سه تا کتاب قطور جعرافی داریم براکنکور😑😑
دینیم همینطور روش تشریحیش آیاتش که فقط معنی میخواد و یک پیام آیه در حد خیلی ابتدایی و سوالات گذشته که باید جاهای مهم بخونی
روش تست دینی آیات را از روی نکات و آیات گاج بخون
متن کتابم از گاج نقره ای
بعدشم تست بزن تستایی که غلط زدی یا شک داری رو از روی پاسخ نامه جلد دو بخون و چند بار مرور کن اوکی میشه -
@m__sadra__b من کلا از پایه ضعیفم تو حفظیاتم.مخصوصا جغرافی ک ی عالم اسم دشت و جلگه و کوه و دریا و ... داره
@Saahaar :face_with_tears_of_joy: :thumbs_up:
-
@m__sadra__b در روش درس خوندن گفته است:
استان چیز مزخرفیه مخصوصا اگه استانت یزد بشه-____(:وای یزد :| خیلی بد بود لعنتی خیلی
-
یه کار دیگه هم که میشه کرد اینه که بیای و زمان های کوچیک کوچیک بهشون اختصاص بدی
مثلا با خودت بگی برای این پاراگراف یا صفحه کلا 5 دقه وقت تعیین می کنم و اگه نشد میذارمش آخرشب حفظ کنم
بعد یه مدت ذهن این دستش میاد که باید توو همون تایم تموم کنه وگرنه خوندن توو آخرشب یا بعدا سخت تره و تو هم دستت میاد که برای هر مبحثی چقد زمان تعیین کنی براش
امیدوارم مفید بوده باشه برات 🙂 و بشه جواب گرفت ازش 🙂