هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@avaw
قط بوده حالا یا مشکلی بوده یا داشتن بروز رسانی میکردن چیزیو فروم رو از دسترس خارج کردن :|
-
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
وای دلم واستون تنگ شد:joy:
اینقدر بدم میاد از این پیرم کرد از بس حرصم میده:joy:

گیس طلاااا :joy:
2000 ساله ندیدمت
چطوری :joy:dlrm واااای دلارام ژااااااان:joy:
سلام اره منم یه همچین حسی دارم:joy: من گفتم انجمن اگه امشب درست شه 140 تا صلوات بفرستم دیدم درست شد مثلا تصمیم داشتم دیگع نیام:joy:
یک عدد معتاد انجمنم :neutral_face:
ممنون خوبم :heart_eyes: تو چطوریایی ؟:yum:
دلارام راستی میدونی علت مرگ ما بهمنیا چیه :joy:
از بس خوبیم چش میخوریم میمیریم :joy:
نمونشم من :yum:
خودشیفتم خودتی:joy: -
dlrm واااای دلارام ژااااااان:joy:
سلام اره منم یه همچین حسی دارم:joy: من گفتم انجمن اگه امشب درست شه 140 تا صلوات بفرستم دیدم درست شد مثلا تصمیم داشتم دیگع نیام:joy:
یک عدد معتاد انجمنم :neutral_face:
ممنون خوبم :heart_eyes: تو چطوریایی ؟:yum:
دلارام راستی میدونی علت مرگ ما بهمنیا چیه :joy:
از بس خوبیم چش میخوریم میمیریم :joy:
نمونشم من :yum:
خودشیفتم خودتی:joy: -
خدافظ آسیا
خدافظ کیروش :|
آخه من نمیفهمم داور بدبخت سوت نزده خطا بگیره اونوخ بازیکنا ما میرن دورش حلقه میزنن ... چرا؟ چرااا اعتراض میکنین خو؟ چون پنالتی نگرفته واس ژاپنیا؟ :|
ینی همش دنبال حواشیم :|
پ.ن :میدونم تقریبا 24 ساعت دیر گفتم ولی چون دیروز اعصابم خورد بود یه راست رفتم سر درس :|
الانم اومدم اعصابمو خورد کنم دوباره برم سر درس:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :face_with_tears_of_joy:
خوب میشم :| -
خدافظ آسیا
آخه من نمیفهمم داور بدبخت سوت نزده خطا بگیره اونوخ بازیکنا ما میرن دورش حلقه میزنن ... چرا؟ چرااا اعتراض میکنین خو؟ چون پنالتی نگرفته واس ژاپنیا؟ :|
پ.ن :میدونم تقریبا 24 ساعت دیر گفتم ولی چون دیروز اعصابم خورد بود یه راست رفتم سر درس :|
الانم اومدم اعصابمو خورد کنم دوباره برم سر درس:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :face_with_tears_of_joy:
خوب میشم :| -
خدافظ آسیا
خوب میشم :|