هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
فوتبالم چیز چرتیه
پولشو یکی دیگه میگیره حرصشو ما میخوریم
ولی از تخمه ای که سر 90 دقیقه میخوریم نمیشه گذشت انصافا :| -
nsrin79 من که دیگه تا بعد کنکور فوتبال نمیبینم ... البته این موضوع که تیم ملی بازی نداره هم بی تاثیر نیست :|
-
فااطمه منطق اشتباهیه به نظرم...که هر کس یه سری علایق داره و هر جور دلش می خواد میتونه او نارو بروز بده...
بازم مثال می زنم
مثله این میمونه من به شعر علاقه داشته باشم و بدون هیچ سواد و تجربه و دانشی نسبت به این مسئله بشینم و شعر بگم و جالب اینکهه کتابمووو هم به چاپ برسونم...
من علاقموو بروز دادم ولی فکر نمی کنین چه چیز مزخرفی از آب در میاد...
به کسی مثله فردوسی که 30 سال زندگیشو صرف یه کتاب کرده بگن شاعر و شعر بگه
و به منی که واسه اینکه تو حال خودم باشم و شعر بگم هم بگن شاعر
البته تاکید می کنم کلی گفتم
خیلی هاا هستن این روزااا واسه ارامش خودشون میان سمت هنر ولی با هنرمند نباید اشتباه گرفتشون@shiima در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه منطق اشتباهیه به نظرم...که هر کس یه سری علایق داره و هر جور دلش می خواد میتونه او نارو بروز بده...
بازم مثال می زنم
مثله این میمونه من به شعر علاقه داشته باشم و بدون هیچ سواد و تجربه و دانشی نسبت به این مسئله بشینم و شعر بگم و جالب اینکهه کتابمووو هم به چاپ برسونم...
من علاقموو بروز دادم ولی فکر نمی کنین چه چیز مزخرفی از آب در میاد...
به کسی مثله فردوسی که 30 سال زندگیشو صرف یه کتاب کرده بگن شاعر و شعر بگه
و به منی که واسه اینکه تو حال خودم باشم و شعر بگم هم بگن شاعر
البته تاکید می کنم کلی گفتم
خیلی هاا هستن این روزااا واسه ارامش خودشون میان سمت هنر ولی با هنرمند نباید اشتباه گرفتشونببین عزیزم منطق اشتباه اینکه ک بخوای به زندگی بقیه به علایق بقیه به هرچیزی ک هر کسی برای خودشه زیر سوال ببری و فک کنی چون تو نمیخوای خودتو با یه شعر گفتن شاعر یا با یه عکس گرفتن عکاس و یا با یه نقاشی نقاش بدونی دلیلی بر این نیست ک بقیه هم مثل تو فک کنن تو بنا به هر دلیلی دلت نمیخواد چنین کاری کنی و دلایلت برای تو قابل قبول هستن و همونطور ک دلایل بقیه برای خودشون ارزشمندن
هیچکس به این دلیل ک نقاشی میکشی و به خودت میگی نقاش بهت خرده نمیگیره ولی به این دلیل ک نقاشی نکشی و نخوای احساستو بروز بدی تخلیه کنی ذهنتو و آزادش کنی با این استدلال ک با یه نقاشی نقاش نمیشم بهت خرده میگیرن
بازم میگم این مثل این میمونه ک به هرکسی اجازه بدی بخواد خودش دنیای خودشو بسازه حالا با هر استدلال و منطقی
هر کسی حق داره هر جور ک میخواد رفتار کنه شیما جان
موفق باشی
ردپا

️
️

تخمه هم گرون شده؟ پس من دیگه به چه امیدی فوتبال ببینم