معلم افتضاح زیست شناسی
-
سلام دوستان ، امسال پایه یازدهم درس میخونم ، یه معلم زیست امسال بهمون افتاده که از شدت افتضاح درس دادنش ، نمیتونم توصیفش کنم . همه ی کلاس از دستش ذله هستن. مدیر هم کاری نمیکنه. کسی تجربه داشته یه راهکار بده یا راهنمایی کنه؟
-
سلام دوستان ، امسال پایه یازدهم درس میخونم ، یه معلم زیست امسال بهمون افتاده که از شدت افتضاح درس دادنش ، نمیتونم توصیفش کنم . همه ی کلاس از دستش ذله هستن. مدیر هم کاری نمیکنه. کسی تجربه داشته یه راهکار بده یا راهنمایی کنه؟
2480481691 زیست اقای موقاری رو خیلی تعریف میکنن واسه یازدهمم تدریس کردن میتونید استفاده کنید
https://sanatisharif.ir/c/8863 -
2480481691 در معلم افتضاح زیست شناسی گفته است:
پس خدا آقای موقاری رو برای چی آفریده؟:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: فیلم های ایشون رو ببین حالشو ببر
-
منم دهمم معلممون بدون شک بد تر از معلم شما هه
سر کلاساش کلا نمیرم و فیلمای اقای موقاری رو میبینم ... -
فقط تاپیک تو موضوع زبان زدین(:
-
@m__sadra__b 2480481691 چه تفاهمی داریم تو معلم زیست دهم:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
سال دهم بیشتر از اینکه زیست یاد بگیرم معلومات دینیم زیاد شد
ولی فیلم های آقای موقاری رو نگاه کنید عالیه -
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
وای یاد معلم زیستم افتادم
نگم برات خودش کنکور شرکت کرده بود زیستو 20 درصد زده بود:|
ولی منم خودم خوندم البت اونموقع آلارو نمیشناختم ولی نتیجه خود خوانیم بدم نشد . بنظرم زیست بیشتر یه درسیه که به خوندن خودت برمیگرده... -
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
وای یاد معلم زیستم افتادم
نگم برات خودش کنکور شرکت کرده بود زیستو 20 درصد زده بود:|
ولی منم خودم خوندم البت اونموقع آلارو نمیشناختم ولی نتیجه خود خوانیم بدم نشد . بنظرم زیست بیشتر یه درسیه که به خوندن خودت برمیگرده... -
@Saahaar
قصه معلم زیست نیست
بیشتر معلمای مدرسه ها اصلا انرژی نمیزارن و مارو واردار میکنن تا هزینه کنیم تا برا کنکور آماده بشیم
نمیدونم شاید دلایل خودشون رو دارن -
جالبه این بیت رو چند دقیقه پیش تو مشاعره نوشتم .شرح حال ما درباره ی آقای موقاریه:
یک جهان بر هم زدم وز جمله بگزیدم تو را
من چه می کردم به عالم گر نمی دیدم تو را -
اقا فقط موقاری رو ببینید
عالیه -
@m__sadra__b 2480481691 چه تفاهمی داریم تو معلم زیست دهم:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
سال دهم بیشتر از اینکه زیست یاد بگیرم معلومات دینیم زیاد شد
ولی فیلم های آقای موقاری رو نگاه کنید عالیهGhaffari
(:
بنده خدا خیلی زیست بلده در حدی که اگه درس دادن بلد بودن به المپیاد زیستیا هم میتونستن درس بدن
مشکل اینه درس دادن بلد نیستن -
Ghaffari
(:
بنده خدا خیلی زیست بلده در حدی که اگه درس دادن بلد بودن به المپیاد زیستیا هم میتونستن درس بدن
مشکل اینه درس دادن بلد نیستن