معلم افتضاح زیست شناسی
-
نوشتهشده در ۹ بهمن ۱۳۹۷، ۲۲:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان ، امسال پایه یازدهم درس میخونم ، یه معلم زیست امسال بهمون افتاده که از شدت افتضاح درس دادنش ، نمیتونم توصیفش کنم . همه ی کلاس از دستش ذله هستن. مدیر هم کاری نمیکنه. کسی تجربه داشته یه راهکار بده یا راهنمایی کنه؟
-
سلام دوستان ، امسال پایه یازدهم درس میخونم ، یه معلم زیست امسال بهمون افتاده که از شدت افتضاح درس دادنش ، نمیتونم توصیفش کنم . همه ی کلاس از دستش ذله هستن. مدیر هم کاری نمیکنه. کسی تجربه داشته یه راهکار بده یا راهنمایی کنه؟
نوشتهشده در ۹ بهمن ۱۳۹۷، ۲۲:۲۱ آخرین ویرایش توسط اکالیپتوس انجام شده2480481691 زیست اقای موقاری رو خیلی تعریف میکنن واسه یازدهمم تدریس کردن میتونید استفاده کنید
https://sanatisharif.ir/c/8863 -
نوشتهشده در ۹ بهمن ۱۳۹۷، ۲۲:۲۶ آخرین ویرایش توسط Amin-Mehraji انجام شده2480481691 در معلم افتضاح زیست شناسی گفته است:
پس خدا آقای موقاری رو برای چی آفریده؟:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: فیلم های ایشون رو ببین حالشو ببر
-
نوشتهشده در ۹ بهمن ۱۳۹۷، ۲۲:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
منم دهمم معلممون بدون شک بد تر از معلم شما هه
سر کلاساش کلا نمیرم و فیلمای اقای موقاری رو میبینم ... -
نوشتهشده در ۹ بهمن ۱۳۹۷، ۲۲:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فقط تاپیک تو موضوع زبان زدین(:
-
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۷، ۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بله من 2 سال درگیرش بودم و تنها کاری ک کردم خودم خوندم اون موقع هم با الا اشنا نشده بودم فقط خودخوان باش همین
-
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۷، ۱۴:۵۷ آخرین ویرایش توسط Ghaffari انجام شده
@m__sadra__b 2480481691 چه تفاهمی داریم تو معلم زیست دهم:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
سال دهم بیشتر از اینکه زیست یاد بگیرم معلومات دینیم زیاد شد
ولی فیلم های آقای موقاری رو نگاه کنید عالیه -
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۷، ۱۵:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
وای یاد معلم زیستم افتادم
نگم برات خودش کنکور شرکت کرده بود زیستو 20 درصد زده بود:|
ولی منم خودم خوندم البت اونموقع آلارو نمیشناختم ولی نتیجه خود خوانیم بدم نشد . بنظرم زیست بیشتر یه درسیه که به خوندن خودت برمیگرده... -
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
وای یاد معلم زیستم افتادم
نگم برات خودش کنکور شرکت کرده بود زیستو 20 درصد زده بود:|
ولی منم خودم خوندم البت اونموقع آلارو نمیشناختم ولی نتیجه خود خوانیم بدم نشد . بنظرم زیست بیشتر یه درسیه که به خوندن خودت برمیگرده...نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۷، ۱۵:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@shining-way چجور روش شد بهتون بگه بیست درصد زدم|:
-
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۷، ۱۵:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@shining-way حتما بهتون هم میگفته 20 درصد قدیم اندازه 120 درصد الان ارزش داره
-
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۷، ۱۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چه دل پری از معلم زیستامون داریم مااااااااا
-
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۷، ۱۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آقای موقاریو خدا از کجا واس ما فرستاد درعجبم
-
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۷، ۱۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Saahaar
قصه معلم زیست نیست
بیشتر معلمای مدرسه ها اصلا انرژی نمیزارن و مارو واردار میکنن تا هزینه کنیم تا برا کنکور آماده بشیم
نمیدونم شاید دلایل خودشون رو دارن -
@Saahaar
قصه معلم زیست نیست
بیشتر معلمای مدرسه ها اصلا انرژی نمیزارن و مارو واردار میکنن تا هزینه کنیم تا برا کنکور آماده بشیم
نمیدونم شاید دلایل خودشون رو دارن -
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۷، ۱۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جالبه این بیت رو چند دقیقه پیش تو مشاعره نوشتم .شرح حال ما درباره ی آقای موقاریه:
یک جهان بر هم زدم وز جمله بگزیدم تو را
من چه می کردم به عالم گر نمی دیدم تو را -
جالبه این بیت رو چند دقیقه پیش تو مشاعره نوشتم .شرح حال ما درباره ی آقای موقاریه:
یک جهان بر هم زدم وز جمله بگزیدم تو را
من چه می کردم به عالم گر نمی دیدم تو را -
اقا فقط موقاری رو ببینید
عالیه -
@m__sadra__b 2480481691 چه تفاهمی داریم تو معلم زیست دهم:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
سال دهم بیشتر از اینکه زیست یاد بگیرم معلومات دینیم زیاد شد
ولی فیلم های آقای موقاری رو نگاه کنید عالیهنوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۷، ۲۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGhaffari
(:
بنده خدا خیلی زیست بلده در حدی که اگه درس دادن بلد بودن به المپیاد زیستیا هم میتونستن درس بدن
مشکل اینه درس دادن بلد نیستن -
Ghaffari
(:
بنده خدا خیلی زیست بلده در حدی که اگه درس دادن بلد بودن به المپیاد زیستیا هم میتونستن درس بدن
مشکل اینه درس دادن بلد نیستننوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۳۹۷، ۴:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m__sadra__b اره موافقم این معلم زیست ما رو هم ازش خیلی تعریف کرده بودن ولی خب...