هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
الان من داداشم اومد گوشیمو گذاشتم کنار دسشو گذاش رو صفحش گف داغه صفه گوشیت ملومه نمیخوندی
-
این خیلییییی جالب بود و واقعا 100% برام درست بود :| هم مال من هم مال زهره همین بود. شما هم آزمونشو بدید. بد نیس یه اطلاعاتی درباره خودتون بهتون اضافه میشه!
@zedtwo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
این خیلییییی جالب بود و واقعا 100% برام درست بود :| هم مال من هم مال زهره همین بود. شما هم آزمونشو بدید. بد نیس یه اطلاعاتی درباره خودتون بهتون اضافه میشه!
من یبار یدونه زدم امااسمش یادم نیست این بود یانه
-
من یبار یدونه زدم امااسمش یادم نیست این بود یانه
-
-
اقا این سوالش احتمالی میتونه بیاد
خیلی جالب بودش دیگه اینام کف گیرشون خورده به ته دیگه از اینا میتونن بدن -
خیلی جالب بودش دیگه اینام کف گیرشون خورده به ته دیگه از اینا میتونن بدن -
@Amir-Bernousi کدوم سوال؟
اگه اون استوکیومتری منظورتونه که من امروز باز 22 تا حل کردم که تقریبا همشون چالشی بودن.
ینی خدامیدونه این آزمون چی بشه همش مسئله تو همه درسا!
تو کنکورم واقعا ممکنه بیاد@zedtwo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اگه اون استوکیومتری منظورتونه که من امروز باز 22 تا حل کردم که تقریبا همشون چالشی بودن.
تو کنکورم واقعا ممکنه بیادخیلی دیگه دارم میرن توی مفهوم :| از چی مفهوم درمیارن :|
-
تو کنکورم واقعا ممکنه بیادخیلی دیگه دارم میرن توی مفهوم :| از چی مفهوم درمیارن :|
-
@Amir-Bernousi حجمشون زیاده وگرنه براتون آپلود میکردم
سوالا واقعا سطحش بالاس و جالبن
و به نظرم بیشتر بچه ها هم میتونن راحت حل کنن :| چون تو کانون من ندیدم کسی از سوالای استوکیومتری بناله@zedtwo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Amir-Bernousi حجمشون زیاده وگرنه براتون آپلود میکردم
سوالا واقعا سطحش بالاس و جالبن
و به نظرم بیشتر بچه ها هم میتونن راحت حل کنن :| چون تو کانون من ندیدم کسی از سوالای استوکیومتری بنالهادرس سایت یا صفحه ش میدی؟؟
-
خیلی جالب بودش دیگه اینام کف گیرشون خورده به ته دیگه از اینا میتونن بدن@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
خیلی جالب بودش دیگه اینام کف گیرشون خورده به ته دیگه از اینا میتونن بدنببینید احتمالش که هست اما به نظرم تا می تونید سوال حل کنید هم یادگیری تون بالا میره هم تسلط هم با راه های جدید روبه رو می شید سوالات ازمونی هم که مهمن