هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-besharati هدفت چیه؟ 
 بین مهندسیا موندم نمیدونم کدوم انتخاب کنم 
- 
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-besharati هدفت چیه؟ 
 بین مهندسیا موندم نمیدونم کدوم انتخاب کنم 
- 
- 
- 
@miss-besharati ریاضی مهندسیای خوبی داره. ولی خب قراره شما مهندس شی.بعد اون وقت نمیدونی چ مهندسی  @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-besharati ریاضی مهندسیای خوبی داره. ولی خب قراره شما مهندس شی.بعد اون وقت نمیدونی چ مهندسی  بین مهندسی معماری ومهندسی پزشکی موندم  
- 
من ک هنو خیلی واس کنکور وقت دارم از الآن شغلم و دانشگاهمو و اینکه مطبم کجا باشه رو تعیین کردم  @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: من ک هنو خیلی واس کنکور وقت دارم از الآن شغلم و دانشگاهمو و اینکه مطبم کجا باشه رو تعیین کردم  آدرس مطبت رو بده بیام:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: 
- 
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-besharati ریاضی مهندسیای خوبی داره. ولی خب قراره شما مهندس شی.بعد اون وقت نمیدونی چ مهندسی  بین مهندسی معماری ومهندسی پزشکی موندم  @miss-besharati در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-besharati ریاضی مهندسیای خوبی داره. ولی خب قراره شما مهندس شی.بعد اون وقت نمیدونی چ مهندسی  بین مهندسی معماری ومهندسی پزشکی موندم  هووووم 
 رشته های خوبین
- 
@miss-besharati در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-besharati ریاضی مهندسیای خوبی داره. ولی خب قراره شما مهندس شی.بعد اون وقت نمیدونی چ مهندسی  بین مهندسی معماری ومهندسی پزشکی موندم  هووووم 
 رشته های خوبین
- 
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: من ک هنو خیلی واس کنکور وقت دارم از الآن شغلم و دانشگاهمو و اینکه مطبم کجا باشه رو تعیین کردم  آدرس مطبت رو بده بیام:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: @miss-besharati در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: من ک هنو خیلی واس کنکور وقت دارم از الآن شغلم و دانشگاهمو و اینکه مطبم کجا باشه رو تعیین کردم  آدرس مطبت رو بده بیام:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: شما چرا.شما بزرگ مایی. من میام خدمتتون 
- 
@miss-besharati در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: من ک هنو خیلی واس کنکور وقت دارم از الآن شغلم و دانشگاهمو و اینکه مطبم کجا باشه رو تعیین کردم  آدرس مطبت رو بده بیام:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: شما چرا.شما بزرگ مایی. من میام خدمتتون @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-besharati در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: من ک هنو خیلی واس کنکور وقت دارم از الآن شغلم و دانشگاهمو و اینکه مطبم کجا باشه رو تعیین کردم  آدرس مطبت رو بده بیام:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: شما چرا.شما بزرگ مایی. من میام خدمتتون نه بابا به زحمت میوفتی خودم میام      
- 
@miss-besharati در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar به نظرت کدوم بهتره؟؟ من زیاد درمورد رشته های دانشگاه اطلاعات ندارم   
- 
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-besharati در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: من ک هنو خیلی واس کنکور وقت دارم از الآن شغلم و دانشگاهمو و اینکه مطبم کجا باشه رو تعیین کردم  آدرس مطبت رو بده بیام:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: شما چرا.شما بزرگ مایی. من میام خدمتتون نه بابا به زحمت میوفتی خودم میام      
- 
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-besharati حالا ک اصرار میکنی چشم   آدرس نمیدی بیام؟؟        
- 
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-besharati حالا ک اصرار میکنی چشم   آدرس نمیدی بیام؟؟        @miss-besharati در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-besharati حالا ک اصرار میکنی چشم   آدرس نمیدی بیام؟؟        آخه اصن مگه من گفتم ک میخوام دکتر چی بشم؟؟   
- 
@miss-besharati در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-besharati حالا ک اصرار میکنی چشم   آدرس نمیدی بیام؟؟        آخه اصن مگه من گفتم ک میخوام دکتر چی بشم؟؟   @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-besharati در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-besharati حالا ک اصرار میکنی چشم   آدرس نمیدی بیام؟؟        آخه اصن مگه من گفتم ک میخوام دکتر چی بشم؟؟   هرچی باشه میای    
- 
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-besharati در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-besharati حالا ک اصرار میکنی چشم   آدرس نمیدی بیام؟؟        آخه اصن مگه من گفتم ک میخوام دکتر چی بشم؟؟   هرچی باشه میای    @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-besharati در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-besharati حالا ک اصرار میکنی چشم   آدرس نمیدی بیام؟؟        آخه اصن مگه من گفتم ک میخوام دکتر چی بشم؟؟   هرچی باشه میای    هر چی باشه میام          
- 
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-besharati در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-besharati حالا ک اصرار میکنی چشم   آدرس نمیدی بیام؟؟        آخه اصن مگه من گفتم ک میخوام دکتر چی بشم؟؟   هرچی باشه میای    هر چی باشه میام          @miss-besharati در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-besharati در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-besharati حالا ک اصرار میکنی چشم   آدرس نمیدی بیام؟؟        آخه اصن مگه من گفتم ک میخوام دکتر چی بشم؟؟   هرچی باشه میای    هر چی باشه میام          باشه    
 فردا بیا میدون انقلاب باهم ی تاکسی میگیریم میریم مطبم  
- 
@miss-besharati در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-besharati در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-besharati حالا ک اصرار میکنی چشم   آدرس نمیدی بیام؟؟        آخه اصن مگه من گفتم ک میخوام دکتر چی بشم؟؟   هرچی باشه میای    هر چی باشه میام          باشه    
 فردا بیا میدون انقلاب باهم ی تاکسی میگیریم میریم مطبم  @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-besharati در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-besharati در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-besharati حالا ک اصرار میکنی چشم   آدرس نمیدی بیام؟؟        آخه اصن مگه من گفتم ک میخوام دکتر چی بشم؟؟   هرچی باشه میای    هر چی باشه میام          باشه    
 میدون انقلاب کجا کدوم شهر؟؟  
- 
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-besharati در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-besharati در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-besharati حالا ک اصرار میکنی چشم   آدرس نمیدی بیام؟؟        آخه اصن مگه من گفتم ک میخوام دکتر چی بشم؟؟   هرچی باشه میای    هر چی باشه میام          باشه    
 میدون انقلاب کجا کدوم شهر؟؟  @miss-besharati در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-besharati در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-besharati در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-besharati حالا ک اصرار میکنی چشم   آدرس نمیدی بیام؟؟        آخه اصن مگه من گفتم ک میخوام دکتر چی بشم؟؟   هرچی باشه میای    هر چی باشه میام          باشه    
 میدون انقلاب کجا کدوم شهر؟؟  تهرون عااامو تهرووووون  

ردپا
ردپا

️
️ ️
️