تغییرات درس زیست شناسی آقای پازوکی
-
sohrab;7503 said:
فیلم آقای پازوکی امروز ضبط شد و انشالله فردا روی سایت قرار می گیرد،
اما آقای پازوکی گفتند در نظر دارند که تغییرات را هفته ی دیگه اعلام کنند و این هفته را نیز در حال بررسی هستند.
انشاالله اتفاقاي خوبي بيفته.يك خداقوت به همه بر و بچه هاي الاء از رياست و مديريت گرفته تا دبيران و هم چنين مسئول سايت و انفورماتيك
-
نوشتهشده در ۳۰ دی ۱۳۹۳، ۱۵:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sohrab;7504 said:
احتمالا نیاز نباشه،
چون شما فقط اعضای ابتدایی گروه را تعیین می کنید،
بقیه اعضا اتوماتیک اضافه می شوند و افراد اضافه شده نمی فهمند که تو چه گروهی هستند،
فقط یک نفر را می شناسند. تا اینکه اعضای گروه با هم ارتباط برقرار کنند.سیستم جالبی است . . . برای همین اعلامش به هفته ی بعد موکول شد .....
این ورژن صفر است، بعد از اینکه به ورژن 1 گروه برسیم این طرح سراسری برای همه ی مقاطع و رشته های درسی که در آلاء ارائه می شوند، اجرا می شود.
برا عید میرسه ورژن 1 گروه?
-
نوشتهشده در ۳۰ دی ۱۳۹۳، ۱۵:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_باید یه سیستم سوال و جواب باشه..! که شخص مورد نظر شانسی وارد گروهی از گروه دوستاش میشه و احتمالن یه سیستم کسب امتیاز داشته باشه! هرکی دوستای بیشتری داشته باشه مطمئنا وارد گروه های بیشتری میشه بازم بصورت اتوماتیک، و جوابای صحیح بیشتر باعث شه شما point های بیشتری کسب کنید!
_گروه های مختلف باهم رقابت میکنید، پیشرفت می کنند، امتیازهای گروهی بیشتری گرفته میشه، و افراد بیشتری به گروه ملحق میشن.. به گروه جایزه داده میشه(؟) و روند ادامه پیدا میکنه هااان؟یا شایدم یه گروه نظرسنجی باشه.. یا شایدم یه سیستم عضوگیری!! i don't know, but who knows..؟
البته اینا فقط در حد**یه ایده **از طرف بنده است که شاید چی قراره بشه!موفق باشید
یاعلی(ع) -
@**مهدی**;7510 said:
برا عید میرسه ورژن 1 گروه?
@a_man19;7511 said:
_باید یه سیستم سوال و جواب باشه..! که شخص مورد نظر شانسی وارد گروهی از گروه دوستاش میشه و احتمالن یه سیستم کسب امتیاز داشته باشه! هرکی دوستای بیشتری داشته باشه مطمئنا وارد گروه های بیشتری میشه بازم بصورت اتوماتیک، و جوابای صحیح بیشتر باعث شه شما point های بیشتری کسب کنید!
_گروه های مختلف باهم رقابت میکنید، پیشرفت می کنند، امتیازهای گروهی بیشتری گرفته میشه، و افراد بیشتری به گروه ملحق میشن.. به گروه جایزه داده میشه(؟) و روند ادامه پیدا میکنه هااان؟یا شایدم یه گروه نظرسنجی باشه.. یا شایدم یه سیستم عضوگیری!! i don't know, but who knows..؟
البته اینا فقط در حد**یه ایده **از طرف بنده است که شاید چی قراره بشه!موفق باشید
یاعلی(ع)اين تغييرات دو تا هدف داره
يك. بهتر شدن كلاس و يادگيري بيشتر شما
دو. افزايش سرعت اطلاع رساني طرح و شناسايي و كمك بيشتر به افراد هم هدف آلاءسعي مي كنيم براي عيد به ورژن يك برسيم كه رياضي ها هم استفاده كنند،
دوستان رياضي يا تجريي كه نزديك ترين حدس راجع به طرحي كه ما را با اهداف بالا ميرسونه بزنند، براشون امتياز ويژه در نظر مي گيرم،
رياضي ها :
تو يه همايش بعد از عيد براشون جا مي گيرم
تجربي ها:
٢٠ امتياز مثبت كه براي شركت در همايش براشون مفيدهيا علي(ع)
-
نوشتهشده در ۳۰ دی ۱۳۹۳، ۲۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sohrab;7526 said:
دوستان رياضي يا تجريي كه نزديك ترين حدس راجع به طرحي كه ما را با اهداف بالا ميرسونه بزنند، براشون امتياز ويژه در نظر مي گيرم،
رياضي ها :
تو يه همايش بعد از عيد براشون جا مي گيرميا علي(ع)
متوجه نشدم دقیق .
چی رو باید حدس بزنیم.
بعد این همایش بعد عید جریانش چیه باید بیایم تهران . -
نوشتهشده در ۳۰ دی ۱۳۹۳، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sohrab;7526 said:
اين تغييرات دو تا هدف داره
يك. بهتر شدن كلاس و يادگيري بيشتر شما
دو. افزايش سرعت اطلاع رساني طرح و شناسايي و كمك بيشتر به افراد هم هدف آلاءسعي مي كنيم براي عيد به ورژن يك برسيم كه رياضي ها هم استفاده كنند،
رياضي ها :
تو يه همايش بعد از عيد براشون جا مي گيرم
تجربي ها:
٢٠ امتياز مثبت كه براي شركت در همايش براشون مفيدهيا علي(ع)
یعنی اگه امتیاز نداشتیم همایش بی همایش؟
-
@**مهدی**;7527 said:
متوجه نشدم دقیق . چی رو باید حدس بزنیم. بعد این همایش بعد عید جریانش چیه باید بیایم تهران .
اون طرحی که ما را به اون دو تا هدف نام برده شده میرسونه چیه ؟ چه ویژگی هایی باید داشته باشه؟ چه امکاناتی باید داشته باشه؟
تا قبل از اینکه اعلام کنید وقت دارید حدس بزنید می تونید هرچه ایده دارید خورد خورد بیان کنید، ما همه را ثبت می کنیم که حق کسی ضایع نشه
@mohd;7528 said:یعنی اگه امتیاز نداشتیم همایش بی همایش؟
دقیقا، چون یه نفر دیگه که امتیاز داره جای شما را گرفته
اینم بگم که سقف تعدا افراد مجاز را خیلی کم می گذاریم چون بیشتر ظرفیت نداریم،
برای شهرستانی ها جای خواب و استراحت فراهم می شود. ( البته اگر امتیاز شرکت داشته باشند )این راهنمایی آخریش هر چه دوست کنکوری بیشتری داشته باشید، امتیاز بالاتری کسب خواهید کرد ( این فقط یکیشه )
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۰ دی ۱۳۹۳، ۲۲:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام بر همه کنکوری ها
همایش که نمی توانیم شرکت کنیم ولی سعی بر امتیاز گرفتن داریم تا انگیزه برای ما باشد ...حدس من و دوستم این است که .......
سیستم پرسش و پاسخ باشه
دبیر سوال مطرح می کنه افراد در انجمن پاسخ می دهند -
نوشتهشده در ۳۰ دی ۱۳۹۳، ۲۳:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
با اینکه نمیتونم برا همایش بیام(امیدوارم امکان ضبط فیلم فراهم بشه) ولی نظرمو میگم
همونطور*که دوستمون گفت به احتمال زیاد اسم سیستم پرسش و پاسخه (تو تاپیک مربوط به فصل هفتم زیست هم خود اقا سهراب اسمشو (بپرسید)**گذاشته بود خخخ لو رفت
ویژگی: برطرف شدن مشکلات مربوط در هر فصل تا جایی که ممکنه... و در اخر هر فصل هم* یه سری نکات جمع اوری*میشه که حتی برا جمع بندی هم خوبه
و*همچنین رقابت بین افراد شرکت کننده (که دیگه بستگی داره چقدر علاقه داشته باشن به این کار)
امکانات: مثلا شرکت در همایش رایگان... و جوایز نقدی خخ(که این عمرا باشه) و همچنین ارتباط غیر مستقیم با دبیر مربوطه -
نوشتهشده در ۱ بهمن ۱۳۹۳، ۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ببخشید اقا سهراب فیلم های همایش رو هم رو سایت می زارین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو رو خدا بزارینا دستتون درد نکنه ما به اونا نیاز داریم
-
نوشتهشده در ۱ بهمن ۱۳۹۳، ۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mohd;7538 said:
با اینکه نمیتونم برا همایش بیام(امیدوارم امکان ضبط فیلم فراهم بشه) ولی نظرمو میگم
همونطور*که دوستمون گفت به احتمال زیاد اسم سیستم پرسش و پاسخه (تو تاپیک مربوط به فصل هفتم زیست هم خود اقا سهراب اسمشو (بپرسید)**گذاشته بود خخخ لو رفت
ویژگی: برطرف شدن مشکلات مربوط در هر فصل تا جایی که ممکنه... و در اخر هر فصل هم* یه سری نکات جمع اوری*میشه که حتی برا جمع بندی هم خوبه
و*همچنین رقابت بین افراد شرکت کننده (که دیگه بستگی داره چقدر علاقه داشته باشن به این کار)
امکانات: مثلا شرکت در همایش رایگان... و جوایز نقدی خخ(که این عمرا باشه) و همچنین ارتباط غیر مستقیم با دبیر مربوطهببخشید ولی من9 دقیقه قبل از****پست فصل هفت زیـست شناسی آقا سهراب اون بالا **کامنت **گذاشتم در مورد اینکه قراره چی بشه.. باقی حدس و گمان ها بعد از پست آقاسهراب زده شدن فک کنم! (به استناد مدرک)
_خب هر طرحی ممکنه اوایل با شکست و مشکلاتی واسه راه اندازی اولیه روبرو شه،ولی من واستون آرزو موفقیت و سرافرازی و پیروزی دارم!
_
موفق باشید
دوستدار شما کنکوریای عزیزیاعلی(ع)
-
نوشتهشده در ۱ بهمن ۱۳۹۳، ۱۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@a_man19;7548 said:
ببخشید ولی من9 دقیقه قبل از****پست فصل هفت زیـست شناسی آقا سهراب اون بالا **کامنت **گذاشتم در مورد اینکه قراره چی بشه.. باقی حدس و گمان ها بعد از پست آقاسهراب زده شدن فک کنم! (به استناد مدرک)
_خب هر طرحی ممکنه اوایل با شکست و مشکلاتی واسه راه اندازی اولیه روبرو شه،ولی من واستون آرزو موفقیت و سرافرازی و پیروزی دارم!
_
موفق باشید
دوستدار شما کنکوریای عزیزیاعلی(ع)
دوست عزیز اگه یه نگاه کنی به پست من کنی متوجه تغییرات میشی من به چیزایی اشاره کردم که شما اشاره نکردی و برعکس ... اگه بخوای اینطور حساب کنی من چهار روز قبل از شما گفتم این سیستم قرار به افراد جایزه بده ....تنها وجه اشتراک همون سیستم پرسش و پاسخه .....به هر حال موفق باشید
-
نوشتهشده در ۱ بهمن ۱۳۹۳، ۱۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من یه حدسی که میزنم این میتونه باشه که چون آقای پازوکی طراح سوالای گزینه 2 هستند، چناچه دانش آموزا سوالات خوبی برای درس زیست طرح کنند، ممکنه با نام خودشون در آزمون های گزینه 2 آورده بشه.
بعد دیگه اینکه آقا سهراب واسه ما ریاضی هام از اینا بزارین خودم میترکونم -
من حدسم اينه كه قراره يه انجمن تشكيل بشه و كارهايي كه دانش آموزان دبيرستان تو كارگروه انجام ميدن تو اين انجمن انجام بدن يعني سوال حل كنن و رفع اشكال بعد هم هر كس ايده اي براي اون مبحث به فكرش رسيد تبديل به تست بكنه و دبير هم نظارت داشته باشن و بهترين تست هاي مطرح شده رو تو كلاس مطرح بكنن و اين تست ها رو براي ويرايش بعدي تو كتابشون به عنوان بانك تست دبيرستان قرار بدن. براي رياضي ها م از اين كارا مي كنين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
نوشتهشده در ۱ بهمن ۱۳۹۳، ۱۲:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حدسی که میتونم بزنم اینه:
همه دانش آموزا به چن گروه تقسیم میشن بعد هر گروه یه مجموعه ی تست طرح میکنه
بعد بهترین مجموعه برگزیده میشه و...
یکم شبیه قبلیا شد انگار -
نوشتهشده در ۱ بهمن ۱۳۹۳، ۱۲:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حدس یا ایده فرقی نمی کنه
دوست داشتم تو این تغییرات در کنار این که به سوال های بچه ها زحمت می کشن پاسخ میدن در هفته برای مرور سر فصل هایی رو تعیین کنن و ازمونک های انلاینی اجرا بشه (اخه به کنکور خیلی نزدیکیم و هیچکسی مثل دبیر نمی تونه بچه ها رو راهنمایی کنه ) بد به نمرات بالا امتیازات مثلا همون شرکت در همایش تعلق بگیره....
و اینکه به جای اینکه بچه ها به دنبال تست بگردن به دنبال مشکلات خودشون باشن و اون ها رو بپرسن.....
و مطمئنا دانش اموزان دختر شانس خیلی کمتری برای شرکت تو همایش رو دارن و چقد خوب بود که فیلمبرداری از همایش 100درصد میشد...
در هر صورت از اقای پازوکی که اینقد به فکر ماها هستن تشکر می کنم البته بیشترین ایده رو ایشون می تونن مطرح کنن مثلا برای دانش اموزانشون برنامه هایی دارند که به علت دسترسی نداشتن به همه ی دانش اموزا فقط در سطح کلاس برگذار میشه و با این طرح تغییرات اجرای برنامه هاشون رو می تونن گسترده تر کنندباز هم به خاطر تدریس فوق العاده و کمکشون به ماها ممنون
-
نوشتهشده در ۱ بهمن ۱۳۹۳، ۱۴:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اه:grief:
مـــــن که گیج شدم چرا انقد میپیچونید آقا سهراب:33::grief:
حــل این معما از فهم تستای زیست برام سختره!!شاید میخواین ی کاری کنید وقتی یکی از برنامه ای از کلاس مطلع شد ی جورایی همون ی نفر بتونه به بقیه خبر بده اتوماتیک وای ن چرتو پرته اینم..
نمیدونم جایزه م نمیخوام..
:19::33: -
نوشتهشده در ۱ بهمن ۱۳۹۳، ۱۶:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حدس یا گمان و ایده بنده
1- قراره هر دبیر واسه خودش و درسش، یک پیج اختصاصی داشته باشه و دانش آموزان و سایر دبیران سرزمین خوبمون ایران سولات ومشکلات خود را، راجب جلسه قبل برگزار شده یا کلن مطرح کنند تا دبیر در جلسه بعد به تعدای از آنها پاسخ دهد.
2- تغییراتی در فروم تالار رخ میدهد که کاربران تالار در زیر عکس آواتار خود علاوه بر توضیحات فعلی
توضیحات دیگری شامل امتیاز،سوالات مطرح شده توسط آن شخص ، سطح فعالیت درسی اون فرد و سطح علمیش با توجه به فعالیتش و... قرار گیرد
3-در این بین دانش آموزان وارد گروه های درسی مربوط به رشتشون میشن ودر آنجا با دوستانی که پیدا کرده اند یا در تالار دارند به بحث راجب درس و مطالب گفته شده در سر کلاس میپردازند.
4-هر کسی که در گروه ها امتیازش بالا تر باشه در آینده امتیازاتی نظیر حظور در همایشهای دبیرستان , عضو شدن در تیم تعیه کننده آلا و.... بهش تعلق میگرد. -
نوشتهشده در ۱ بهمن ۱۳۹۳، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sara;7566 said:
اه:grief:
مـــــن که گیج شدم چرا انقد میپیچونید آقا سهراب:33::grief:
حــل این معما از فهم تستای زیست برام سختره!!شاید میخواین ی کاری کنید وقتی یکی از برنامه ای از کلاس مطلع شد ی جورایی همون ی نفر بتونه به بقیه خبر بده اتوماتیک وای ن چرتو پرته اینم..
نمیدونم جایزه م نمیخوام..
:19::33:ههه، خیلی باحال گفتی خندم گرفت! مرسی جالب بود!! (داشتی میگفتی یهو گفتی وای نه چرتو پرته اینم.. نه خدایی خیلی تیکه تمیزی بودآفرین)