زیست 12 استاد موقاری
-
سلام. من از الا یه خواهش دارم که میدونم نظر خیلییا هم هست . من الان یازدهمم.اما تابستون که میخوام وارد دوازدهم بشم از همین الان ترس و لرز گرفتم که چجور زیستو بدون ایشون بخونم. خدا میدونه تا فیلماشونو نگا نکنم کتاب رو هم نمیفهمم.از الا خواهش میکنم که اقای موقاری رو راضی کنه تا بعد از عید تا هرجایی که تونستن زیست دوازدهم رو تدریس کنن که هم برای تابستون ما باشه هم اینه دوازدهمیا بتونن استفاده کنن. سال بعد هم که همش ژنتیکه و هر دبیری از پسش بر نمیاد .خواهش میکنم یه فکری برای ما بکنین . سپاس
-
-
سلام. من از الا یه خواهش دارم که میدونم نظر خیلییا هم هست . من الان یازدهمم.اما تابستون که میخوام وارد دوازدهم بشم از همین الان ترس و لرز گرفتم که چجور زیستو بدون ایشون بخونم. خدا میدونه تا فیلماشونو نگا نکنم کتاب رو هم نمیفهمم.از الا خواهش میکنم که اقای موقاری رو راضی کنه تا بعد از عید تا هرجایی که تونستن زیست دوازدهم رو تدریس کنن که هم برای تابستون ما باشه هم اینه دوازدهمیا بتونن استفاده کنن. سال بعد هم که همش ژنتیکه و هر دبیری از پسش بر نمیاد .خواهش میکنم یه فکری برای ما بکنین . سپاس
-
Mahghol دوست عزیزم سلام:)))
آقای موقاری تو آخرین قسمت کلیپ کارگاه تست دهم گفتن ک زیست دوازدهم رو هم تدریس خواهند کرد.اما خب از مهر تدریسشو شروع میکنن.مثل همین پایه یازدهم ک از مهر اومد رو سایت.@Saahaar میدونم اینو . همین ناراحتم میکنه که از مهر شروع میکنن .چون کنکوریا دیگه تابستون باید درسا دوازدهمو بخونن
-
@Saahaar میدونم اینو . همین ناراحتم میکنه که از مهر شروع میکنن .چون کنکوریا دیگه تابستون باید درسا دوازدهمو بخونن
-
Mahghol بالاخره ایشون هم واسه خودشون ی مشکلاتی دارن.اینجوری نیس ک تمام وقتشون رو تو آلا برا ما بگذرونن.
دوما برا دوازدهمیام خیلی از استادای دیگه هستن ک خیلی عالی درس میدن.دوستای کنکوری میتونن از اونا هم استفاده کنن:)))@Saahaar فقط اقای امینی راد هست . خیلیا کیه؟؟؟
-
-
-
سلام ماهگل خانوم!
اولا شما که یازدهمی این رو حتما به خاطر داشته باش که توی تابستون آینده لزومی نداره دوازدهم کار کنی ، بچسب به پایه !
دوما برای شما آقای موقاری تدریس میکنن ! از مهر !
سوما شما اگر خیلی عجله دارین برای شروع دوازدهم ، از استاد امینی راد استفاده کنین ! ایشون هم عینه آقای موقاری تدریسشون کامل و مفهومی و ترکیبیه ! و خیلی انرژی دارن در حین تدریس ! شوخی های هنگام تدریسشونم واقعا به جاعه و خستگی حس نمیکنه دانش آموز !
به هر حال هردوی این اساتید ، با تجربه و با سواد و با فن بیان بالا هستن
فرقی نداره کدومشون استاد شما خواهند بود
موفق باشین ! -
سلام ماهگل خانوم!
اولا شما که یازدهمی این رو حتما به خاطر داشته باش که توی تابستون آینده لزومی نداره دوازدهم کار کنی ، بچسب به پایه !
دوما برای شما آقای موقاری تدریس میکنن ! از مهر !
سوما شما اگر خیلی عجله دارین برای شروع دوازدهم ، از استاد امینی راد استفاده کنین ! ایشون هم عینه آقای موقاری تدریسشون کامل و مفهومی و ترکیبیه ! و خیلی انرژی دارن در حین تدریس ! شوخی های هنگام تدریسشونم واقعا به جاعه و خستگی حس نمیکنه دانش آموز !
به هر حال هردوی این اساتید ، با تجربه و با سواد و با فن بیان بالا هستن
فرقی نداره کدومشون استاد شما خواهند بود
موفق باشین !Dr_MaedehPirooz والا به خدا اول سال زیاد تاپیک میزدن که دبیر زیست دوازدهمو عوض کنین موقاری رو بزارین