درصد بالا در کنکور
-
sinar در درصد بالا در کنکور گفته است:
کلا برا رسیدن به درصد بالا مهم اینه منبع زیادی بخونی؟
ببینید اول برید یه منبع رو کامل مسلط شید کامل تستاشو کار کنید خوب بخونیدش و بعد برید کتاب تست دوم
-
romisa ببین یکی مشکلاتی که دارم نمیدونم سوالات کنکور در چه سطحی هس..... و از چه کتابی استفاده کنم....یعنی مثلا اگه تمام تست های کتاب میکرو رو زدم کافیه یا باید کتاب ای کیو هم بزنم؟
-
sinar
به نظر من یکی از مشکلاتی که شما دارین وسواس در منابع هستش یه منبع رو خیلی خوب کار کنید و تست بزنید بعدش برین سراغ منابع جدید.
هر درسی هم انتشارات مخصوص به خودشو داره -
romisa من یه سوال داشتم
واسه فیزیک من اصلا نمیخوام بخونمش مشکلم اینه هیچی یادم نیست
هییییییچیییی پیش هم واسه نهایی ها نخوندم البته 17 شدم :| (عجب) تو کنکور هم باااااااااااااااید 60 درصد بزنم
چیکار کنم با این غول بی شاخ و دم فیزیک کنکور :(( -
nsrin79
اول از همه غول نساز ازش
برای فیزیک اول از نوسان به بعد و پیش دو شروع کن هر مبحث کوچیکی که ازش خوندی فوری برو تستاشو بزن
نذار کل فصل تموم شه و بعد تستا که این به کل اشتباهه
قلقش فقط تست و تمرینه -
romisa میخواستم نوسان بخونم اصلا یه چیزایی از مثلثات و اینا گفت کلا هنگ کردم :| گذاشتم کنار
تست های کنکور رو چند بار حل کنم و ببینم روش حلشون چطوریه (بعد تسلط البته)دیگه تست کنکور نزنم میتونم درصد قابل قبولی بزنم؟nsrin79
از فیلمای اقای طلوعی استفاده کنین -
nsrin79
از فیلمای اقای طلوعی استفاده کنین -
romisa میخواستم نوسان بخونم اصلا یه چیزایی از مثلثات و اینا گفت کلا هنگ کردم :| گذاشتم کنار
تست های کنکور رو چند بار حل کنم و ببینم روش حلشون چطوریه (بعد تسلط البته)دیگه تست کنکور نزنم میتونم درصد قابل قبولی بزنم؟ -
منم دوست دارم همه درسام توی رنج بالای ۷۰بزنم .حس بدی بم دست میده وقتی عمومی بالای ۷۰میزنم یهو ریاضی و فیزیک۱۱ عه.
این درسته ک میگن درسنامه درسنامه با تستای هردرس نامه جلو برین نزارین ک همه تستا انباشته بشن؟؟
راهنمایی برای شروع جدی مطالعه و هماهنگی با بودجهبندی قلمچی