درصد بالا در کنکور
-
وقتی تو بعضی از درس ها عمدا سوال غلط میذارن که کسی 100 نزده شما چطور انتظار داری 100% بیاری؟!
-
-
سلام راه ۱۰۰ زدن درس های تخصصی چیه؟ایا با تست زیاد زدن میشه به درصد بالا رسید....چقد به منابع بستگی داره؟....اصلا چجوری ۱۰۰ بزنیم؟
sinar
الان چه درصدی هستین ؟
به نظرم کم کم درصدتونو ببرین بالا تووش
اگه همه رو هشتاد هم بزنید به پزشکی تهران می رسید بازم ولی اینجا تعادل هست که مهمه
چون ممکنه بخواید به همه سوالا جواب بدین که در اینصورت تعداد اشتباهات زیاد میشه و به ضررتون تموم میشه
سوالای شکدار رو جواب ندین و سعی هم نکنید یه درسو صد بزنید یکی رو بیست که ضرر می کنید اگه هردو رو شصت بزنید بهتون رتبه بهتری خواهد داد. -
sinar در درصد بالا در کنکور گفته است:
کلا برا رسیدن به درصد بالا مهم اینه منبع زیادی بخونی؟
ببینید اول برید یه منبع رو کامل مسلط شید کامل تستاشو کار کنید خوب بخونیدش و بعد برید کتاب تست دوم
romisa در درصد بالا در کنکور گفته است:
ببینید اول برید یه منبع رو کامل مسلط شید کامل تستاشو کار کنید خوب بخونیدش و بعد برید کتاب تست دوم
سلام دکتر جان .. ببخشید که اینجا میپرسم سوالمو ..
دروس عمومی مثل عربی اگر درصد بالایی داشته باشن مثلا همه دروس عمومی کنکور رو بالای 70 بزنیم و دروس تخصصی رو هم تا پنجاه 60 به نظرتون میتونه رتبه خوبی برامون بیاره ؟؟؟
و اگر مثلا شیمی و زیست رو بالای 60 اما ریاضی یا فیزیک رو کمتر چی ؟ -
romisa در درصد بالا در کنکور گفته است:
سلام دکتر جان .. ببخشید که اینجا میپرسم سوالمو ..
دروس عمومی مثل عربی اگر درصد بالایی داشته باشن مثلا همه دروس عمومی کنکور رو بالای 70 بزنیم و دروس تخصصی رو هم تا پنجاه 60 به نظرتون میتونه رتبه خوبی برامون بیاره ؟؟؟
و اگر مثلا شیمی و زیست رو بالای 60 اما ریاضی یا فیزیک رو کمتر چی ؟@fatemeh_banoo سلام به کنکور و سطح سوالات هم خیلی بستگی داره مثلا پنجاه درصد شیمی سال نودوهفت با هفتاد درصد شیمی سال نودوشش تراز یکسانی می داد درواقع همونطور که خودت هم می دونی هرچه درسی سخت تر باشه تراز بیشتری میده البته ضریب و اهمیت اون درس هم بی تاثیر نیست
اما یادت باشه که تعادل هم خیلی.مهمه
می شناسم دختری که زیست ۸۰ شیمی ۸۵ اما ریاضی فیزیک ۱۵ و به هدفش پزشکی نرسید و الان مامایی میخونه البته الان یکی از بهترینای رشتشه و خیلی هم خوشحاله ولی در کل رتبه منظورم بود
در کل حداقل درصد چهل هستش برای ریاضی فیزیک که البته مباحث تست خیز رو هم عالی بخونیم میشه زد. -
-
romisa ببین یکی مشکلاتی که دارم نمیدونم سوالات کنکور در چه سطحی هس..... و از چه کتابی استفاده کنم....یعنی مثلا اگه تمام تست های کتاب میکرو رو زدم کافیه یا باید کتاب ای کیو هم بزنم؟
-
sinar
به نظر من یکی از مشکلاتی که شما دارین وسواس در منابع هستش یه منبع رو خیلی خوب کار کنید و تست بزنید بعدش برین سراغ منابع جدید.
هر درسی هم انتشارات مخصوص به خودشو داره -
romisa من یه سوال داشتم
واسه فیزیک من اصلا نمیخوام بخونمش مشکلم اینه هیچی یادم نیست
هییییییچیییی پیش هم واسه نهایی ها نخوندم البته 17 شدم :| (عجب) تو کنکور هم باااااااااااااااید 60 درصد بزنمچیکار کنم با این غول بی شاخ و دم فیزیک کنکور :((
-
nsrin79
اول از همه غول نساز ازش
برای فیزیک اول از نوسان به بعد و پیش دو شروع کن هر مبحث کوچیکی که ازش خوندی فوری برو تستاشو بزن
نذار کل فصل تموم شه و بعد تستا که این به کل اشتباهه
قلقش فقط تست و تمرینه -
romisa میخواستم نوسان بخونم اصلا یه چیزایی از مثلثات و اینا گفت کلا هنگ کردم :| گذاشتم کنار
تست های کنکور رو چند بار حل کنم و ببینم روش حلشون چطوریه (بعد تسلط البته)دیگه تست کنکور نزنم میتونم درصد قابل قبولی بزنم؟nsrin79
از فیلمای اقای طلوعی استفاده کنین -
nsrin79
از فیلمای اقای طلوعی استفاده کنین -
romisa میخواستم نوسان بخونم اصلا یه چیزایی از مثلثات و اینا گفت کلا هنگ کردم :| گذاشتم کنار
تست های کنکور رو چند بار حل کنم و ببینم روش حلشون چطوریه (بعد تسلط البته)دیگه تست کنکور نزنم میتونم درصد قابل قبولی بزنم؟ -
منم دوست دارم همه درسام توی رنج بالای ۷۰بزنم .حس بدی بم دست میده وقتی عمومی بالای ۷۰میزنم یهو ریاضی و فیزیک۱۱ عه.
این درسته ک میگن درسنامه درسنامه با تستای هردرس نامه جلو برین نزارین ک همه تستا انباشته بشن؟؟