هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
فاطمه ـ بوشهر مردم عمه میشن منم قراره عمه بشم همه به برادرزاده ام بگن تو روح عمت :| والا
+داداشم 5 سالشه هنو
nsrin79
پسر عمومه
صدام میکنه عمه
عمه نشدم -
nsrin79
پسر عمومه
صدام میکنه عمه
عمه نشدمفاطمه ـ بوشهر پسرعمو هام همسن بابام ان :|
کلهم اجمعین شانس ندارم هعی
-
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@نوشابه
سلام
آقای دکتر اگ پی دی اف یا کتابی از اشعار مهدی موسوی میدونین بهم خبر بدین ممنونم ازتون.سلام
خیلی شاعر متعهدی نیست من گاها بعضی ابیاتش رو حذف میکنم یا حتی بعضی شعراش پر از واژه های زیرشکمیه! با این وجود زازم کتابش رو میخواید؟@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@نوشابه
سلام
آقای دکتر اگ پی دی اف یا کتابی از اشعار مهدی موسوی میدونین بهم خبر بدین ممنونم ازتون.سلام
خیلی شاعر متعهدی نیست من گاها بعضی ابیاتش رو حذف میکنم یا حتی بعضی شعراش پر از واژه های زیرشکمیه! با این وجود زازم کتابش رو میخواید؟اینکه هر کسی هرجور دلش میخواد شعر بگه یا هرچیز دیگه به خودش مربوطه من از این نوع شعر با این چینش کلمات کنار هم خوشم اومد اخیرا از استادی درمورد موسوی نامی شنیدم ولی چیزی پیدا نکردم اگ لطف کنید برام بفرستید ممنون میشم
-
فاطمه ـ بوشهر پسرعمو هام همسن بابام ان :|
کلهم اجمعین شانس ندارم هعی
-
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@نوشابه
سلام
خیلی شاعر متعهدی نیست من گاها بعضی ابیاتش رو حذف میکنم یا حتی بعضی شعراش پر از واژه های زیرشکمیه! با این وجود زازم کتابش رو میخواید؟اینکه هر کسی هرجور دلش میخواد شعر بگه یا هرچیز دیگه به خودش مربوطه من از این نوع شعر با این چینش کلمات کنار هم خوشم اومد اخیرا از استادی درمورد موسوی نامی شنیدم ولی چیزی پیدا نکردم اگ لطف کنید برام بفرستید ممنون میشم