هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@miss-besharati در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ROYA78 صنم جانم الکی دعوا را ننداز  منکه کاری نکردم هق هق 
 تو بدی تو منو زدی
- 
@miss-besharati در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ROYA78 صنم جانم الکی دعوا را ننداز  منکه کاری نکردم هق هق 
 تو بدی تو منو زدی
- 
 تو بدی تو منو زدی@ROYA78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-besharati در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ROYA78 صنم جانم الکی دعوا را ننداز  منکه کاری نکردم هق هق 
 تو بدی تو منو زدیواقعنی میام میزنمتااااااااااااا    
- 
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ROYA78 فک کنم با همه دعوا داری   نهههههه برو دوست ندارم! 
- 
@ROYA78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-besharati در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ROYA78 صنم جانم الکی دعوا را ننداز  منکه کاری نکردم هق هق 
 تو بدی تو منو زدیواقعنی میام میزنمتااااااااااااا    
- 
@ROYA78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-besharati در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ROYA78 صنم جانم الکی دعوا را ننداز  منکه کاری نکردم هق هق 
 تو بدی تو منو زدیواقعنی میام میزنمتااااااااااااا    @miss-besharati در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ROYA78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-besharati در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ROYA78 صنم جانم الکی دعوا را ننداز  منکه کاری نکردم هق هق 
 تو بدی تو منو زدیواقعنی میام میزنمتااااااااااااا    بی اعصابببببب 
- 
@Saahaar 
 اینجام جواب دادم که  
- 
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ROYA78 فک کنم با همه دعوا داری   نهههههه برو دوست ندارم! @ROYA78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ROYA78 فک کنم با همه دعوا داری   نهههههه برو دوست ندارم! ای جانم 
 کوچولوووووو
- 
@miss-besharati در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ROYA78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-besharati در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ROYA78 صنم جانم الکی دعوا را ننداز  منکه کاری نکردم هق هق 
 تو بدی تو منو زدیواقعنی میام میزنمتااااااااااااا    بی اعصابببببب 
- 
@ROYA78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ROYA78 فک کنم با همه دعوا داری   نهههههه برو دوست ندارم! ای جانم 
 کوچولوووووو@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ROYA78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ROYA78 فک کنم با همه دعوا داری   نهههههه برو دوست ندارم! ای جانم 
 کوچولووووووپستونک من کووو 
- 
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ROYA78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ROYA78 فک کنم با همه دعوا داری   نهههههه برو دوست ندارم! ای جانم 
 کوچولووووووپستونک من کووو @ROYA78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ROYA78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ROYA78 فک کنم با همه دعوا داری   نهههههه برو دوست ندارم! ای جانم 
 کوچولووووووپستونک من کووو نکنه فک میکنی من برداشتم   
- 
@fatemeh_banoo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar 
 اینجام جواب دادم که  ندیدمت 
 پوزششششششش 
- 
@ROYA78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ROYA78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ROYA78 فک کنم با همه دعوا داری   نهههههه برو دوست ندارم! ای جانم 
- 
missgoli016 سلامتی خودت ک این پیام قشنگو ب اشتراک گذاشتی 
 اصن آرامش گرفتم   @Saahaar قربانت  ...هم دردیم دیگ فقط ما کنکوریا میفهمیمش ...هم دردیم دیگ فقط ما کنکوریا میفهمیمش 
- 
@ROYA78 بیا گریه نکن 
 http://dl.iranava.net/music/m/mehrab/Mehrab-Hayahoo-128.mp3
- 
@ROYA78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ROYA78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ROYA78 فک کنم با همه دعوا داری   نهههههه برو دوست ندارم! ای جانم 
 کوچولووووووپستونک من کووو نکنه فک میکنی من برداشتم   @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ROYA78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ROYA78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ROYA78 فک کنم با همه دعوا داری   نهههههه برو دوست ندارم! ای جانم 
- 
@Saahaar قربانت  ...هم دردیم دیگ فقط ما کنکوریا میفهمیمش ...هم دردیم دیگ فقط ما کنکوریا میفهمیمش missgoli016 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar قربانت  ...هم دردیم دیگ فقط ما کنکوریا میفهمیمش ...هم دردیم دیگ فقط ما کنکوریا میفهمیمش ولی من کنکوری نیسم   
- 
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ROYA78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ROYA78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ROYA78 فک کنم با همه دعوا داری   نهههههه برو دوست ندارم! ای جانم 
- 
missgoli016 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar قربانت  ...هم دردیم دیگ فقط ما کنکوریا میفهمیمش ...هم دردیم دیگ فقط ما کنکوریا میفهمیمش ولی من کنکوری نیسم   @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: missgoli016 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar قربانت  ...هم دردیم دیگ فقط ما کنکوریا میفهمیمش ...هم دردیم دیگ فقط ما کنکوریا میفهمیمش ولی من کنکوری نیسم            
- 
missgoli016 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar قربانت  ...هم دردیم دیگ فقط ما کنکوریا میفهمیمش ...هم دردیم دیگ فقط ما کنکوریا میفهمیمش ولی من کنکوری نیسم   @Saahaar واقعا ؟    خو بقیه پس هم دردن خو بقیه پس هم دردن   

ردپا
ردپا

️
️ ️
️