هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@Mobham برای مسلط شدن به فصلهای 6و7 و بخصوص 3فصل آخر زیست پیش که خیلی جنبه حفظی دارند چی پیشنهاد میدید؟
-
من تو درس فیزیک و ریاضی و شیمی مسائل خوبم ولی دروسی مثل زیست خصوصا مطالب حفظی و قید ها مشکل دارم.
مرسی بابت راهنماییتون به هر حال ببخشید وقتتون را گرفتم. -
من تو درس فیزیک و ریاضی و شیمی مسائل خوبم ولی دروسی مثل زیست خصوصا مطالب حفظی و قید ها مشکل دارم.
مرسی بابت راهنماییتون به هر حال ببخشید وقتتون را گرفتم. -
@Mobham در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ایهام چیه؟؟؟
من اومدم
قربونی بدید!من سقفو نگه داشتم تو ادامه بده
-
@Mr-MILAD من نوسان رو از استاد طلوعی یاد گرفتم
ولی وقتی تست میزنم اگر تستی غلط شه نمیتونم از پاسخ تشریحی گاج نقره ای استفاده کنم
چون کلن روشش فرق داره
گیج میشم
نمیدونم چیکارکنم!@Mobham من از فیلمهای استاد سادات استفاده کردم مفهومی تره آقای طلوعی بیشتر با حفظ فرمول و تکنیک تدریس میکنند ولی من درسهایی مثل فیزیک یا ریاضی را مفهومی میخونم.این که هردو روش حل را ببینید خوبه ولی خودتون را گیج نکنید تازه دیدتون به مسائل بازتر میشه و متوجه میشید که توی کدوم سوال از کدوم راه که بهتر و سریعتر هست به جواب برسید.
-
@Mobham من از فیلمهای استاد سادات استفاده کردم مفهومی تره آقای طلوعی بیشتر با حفظ فرمول و تکنیک تدریس میکنند ولی من درسهایی مثل فیزیک یا ریاضی را مفهومی میخونم.این که هردو روش حل را ببینید خوبه ولی خودتون را گیج نکنید تازه دیدتون به مسائل بازتر میشه و متوجه میشید که توی کدوم سوال از کدوم راه که بهتر و سریعتر هست به جواب برسید.
-
@Mobham در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ایهام دهن منو بازنکناااا
برات میخونمااااا
میدونم چقدر دوس داری!!
بخونم؟؟؟؟آره خیلی دوس دارم،اخه نکه ویرایش زبان فارسی رو تازه تموم کرده،اینجوری برام تمرین میشه