هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
خدا هرگز دیرنمیکند خدا هرگز شکست نیمخورد خدای من بهترین ها را میخواهد.... پس چرا اینطور شدم من  @فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: خدا هرگز دیرنمیکند خدا هرگز شکست نیمخورد خدای من بهترین ها را میخواهد.... پس چرا اینطور شدم من      
 نمیدونمممممممم  
- 
- 
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: dlrm تو رو هم خیلی دوست دارممم     سحر رحم کن  
 پول ندارم حضرت عباسی 
 منم دوست دارمdlrm در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: dlrm تو رو هم خیلی دوست دارممم     سحر رحم کن  
 پول ندارم حضرت عباسی 
 منم دوست دارم   حالا میزاشتی مبلغو میگفتم بعد گدابازی در میاوردی حالا میزاشتی مبلغو میگفتم بعد گدابازی در میاوردی
- 
dlrm در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: dlrm تو رو هم خیلی دوست دارممم     سحر رحم کن  
 پول ندارم حضرت عباسی 
 منم دوست دارم   حالا میزاشتی مبلغو میگفتم بعد گدابازی در میاوردی حالا میزاشتی مبلغو میگفتم بعد گدابازی در میاوردی
- 
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: dlrm تو وضت از من خراب تره.ی خورده دارم بدم؟؟؟؟ نه من دوست دارمام واقعیه  
 با صنم فامیلین؟
 صنم پول ندی بر نمیگردونه بخدا
 فامیل بد معضلیه :| @صنم78
- 
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: dlrm تو وضت از من خراب تره.ی خورده دارم بدم؟؟؟؟ نه من دوست دارمام واقعیه  
 با صنم فامیلین؟
 فامیل بد معضلیه :| @صنم78dlrm در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: dlrm تو وضت از من خراب تره.ی خورده دارم بدم؟؟؟؟ نه من دوست دارمام واقعیه  
 با صنم فامیلین؟
 فامیل بد معضلیه :| @صنم78خیالت راحت ازمن ابی واسه 
 کسی گرم نمیشه!
- 
@صنم78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar 
 منم همین طور!نه از دعوای
 دیروز نه به علاقه ی امروز!هوووووم  

ردپا
ردپا

️
️ ️