هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
دعای پایانی سال : خدایا ممنون براى تمام خنده هاى
امسالم ممنون براى تمام اَشكهاى امسالم ممنون از درس هاى بزرگ زندگى امسالم ممنون از اینكه یادم دادى خودم باشم بیشتر از همیشه ...
و خدایا قسم به تمام شكوفه هاى این بهار آرزو مى كنم خنده هاى امسال از ته دل گریه هایی از سر شوق آرامشى به قشنگى رنگین كمان دانایى ، بینایى و مَنِشى به وُسعت هر دو جهان و خلوت هایى كه با قشنگترینها پر بشه و خدایا خدایا هرگز نگویم دستم بگیر ؛ عمری است گرفته ای ، رهایش مکن ! خدایا من قدرت آن را ندارم تا قلب آنها که دوستشان دارم را شاد کنم ؛ از تو میخواهم در این روزهای پایانی سال ، مشکلاتشان را آسان ، دعاهایشان را مستجاب و دلشان را شاد گردانی ... آمین -
بازم دلم گرفته...
دل کنکوری که نباس بگیره...
متنفرم از هرچی احساسه ...
کاش سنگ بودم... حداقل دلم سنگ بود...@shining-way در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بازم دلم گرفته...
کاش سنگ بودم... حداقل دلم سنگ بود...همدردیم ... ولی وقتی فکر و خیال خیلی زیاد میشه تهش اگر بیخیال نشی و توکل نکنی بهت اسیب میزنه ...
-
@shining-way در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بازم دلم گرفته...
کاش سنگ بودم... حداقل دلم سنگ بود...همدردیم ... ولی وقتی فکر و خیال خیلی زیاد میشه تهش اگر بیخیال نشی و توکل نکنی بهت اسیب میزنه ...
-
@fatemeh_banoo اره ولی بیخیال شدن اونقدرام آسون نیست...
من خودم بیخیال نشدم ولی تصمیم گرفتم توکل کنم ... تهش باید توکل کنی به هر اتفاقی که افتاده و قراره بیوفته .. خدا بزرگ تر ازهمه مشکلاتمونه
-
ظهرتون شاد و پر انرژِی
-
@fatemeh_banoo اره ولی بیخیال شدن اونقدرام آسون نیست...
من خودم بیخیال نشدم ولی تصمیم گرفتم توکل کنم ... تهش باید توکل کنی به هر اتفاقی که افتاده و قراره بیوفته .. خدا بزرگ تر ازهمه مشکلاتمونه
-
@fatemeh_banoo دلیل اینکه هنوز سرپام و میجنگم خودشه... توکل به خودشه... میدونم دستمو ول نمیکنه ... میدونم تا ته تهش هوامو داره... ولی بعضی وقتا زانوهام کم میاره . دست خودم نیس ... کم میاره...
@fatemeh_banoo دلیل اینکه هنوز سرپام و میجنگم خودشه... توکل به خودشه... میدونم دستمو ول نمیکنه ... میدونم تا ته تهش هوامو داره... ولی بعضی وقتا زانوهام کم میاره . دست خودم نیس ... کم میاره...
وقتی داری تلاش میکنی خسته میشی.. پس داری راهو درست میری .. حتی ممکنه بار ها شکست بخوریم ولی نباید عقب بکشیم ...
حق داریم کم بیاریم .. اما حق نداریم جا بزنیم
و -
-