هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@mahana والا مگه خودمون چلاقیم که گرگه بخره،خودمان را عشق است خاهر
نه دیگه قرار شد خط ویژه بخرم براش سوپرایز شه،نگی یوقت بهشعه اینو برا اکالیپتوس زدم که
ببخشید اشتباه شد
-
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
dlrm عاخی -
عدد هفت عددی است که شاید مثل همه ی عدد های دیگر در نظر ما عادی جلوه کند اما نگرش ما وقتی متبلور می شود که خواص عدد هفت را بدانیم و ببینیم چه «هفت» هایی در زندگی ما وجود دارند و ما در گیر و دار زندگی ماشینی و با بی تفاوتی از کنار آن ها رد می شویم مثلا شاید جالب باشد که بدانیم، رنگین کمان دارای هفت رنگ است .
عجایب جهان، هفت تا هستند.(که به عجایب هفت گانه معروفند ) یا در یونان باستان، اسطوره ای با نام هفت خدای، در ذهن مردم نقش بسته است، ویا شهر عشق، که دراشعار عطار آمده است، هفت شهر می باشد، سوره ی مبارکه حمد، که اوّلین سوره ی قرآن کریم است، هفت آیه دارد. آسمان دارای هفت طبقه است. بهشت وجهنم هر کدام دارای هفت طبقه و درجه هستند و طواف خانه خدا هفت دور است، موسیقی ایران و یونان هفت دستگاه داد، هفت نوع ساز بادی وجود دارد و علاوه بر این هفت نت موسیقی وجود دارد(دو، ر، می، فا، سل، لا، سی) و…
.
.
.
.- واسم جالب بود فقط نمیدونستم کوجا بزارم مجبور شدم اینجا بزارم
- واسم جالب بود فقط نمیدونستم کوجا بزارم مجبور شدم اینجا بزارم
-
سلام بچه ها من الان واسه کنکور ثبت نام کردم کد سوابق تحصیلی پیشم گرفتم ولی معدل کل پیشمو نمیدونستم همینحوری یه معدل زدم
بعدا میشه اصلاحش کرد؟؟اگه اصلاح نکنم دردسر ساز میشه؟؟
دانش-آموزان-آلاء -
سلام بچه ها من الان واسه کنکور ثبت نام کردم کد سوابق تحصیلی پیشم گرفتم ولی معدل کل پیشمو نمیدونستم همینحوری یه معدل زدم
بعدا میشه اصلاحش کرد؟؟اگه اصلاح نکنم دردسر ساز میشه؟؟
دانش-آموزان-آلاء