هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
گفتم اینجا یه تاپیک عمومی هست اگه به این روال ادامه بدین قفل میشه تاپیک تو پست اولی هم توضیح دادیم 
- 
گفتم اینجا یه تاپیک عمومی هست اگه به این روال ادامه بدین قفل میشه تاپیک تو پست اولی هم توضیح دادیم @M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: گفتم اینجا یه تاپیک عمومی هست اگه به این روال ادامه بدین قفل میشه تاپیک تو پست اولی هم توضیح دادیم آی ایشالله خیرببینی رزجان... 
 دستت طلا..
 بکش ماشروخلاص کن..

- 
@UNIQUE7 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: بچه هاو 
 یکی بیادبامن دعوا   
 میخوام این تاپیکوکارشویه سره کنم..  کسی پایه نیس؟؟  
- 
- 
@UNIQUE7 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: بچه هاو 
 یکی بیادبامن دعوا   
 میخوام این تاپیکوکارشویه سره کنم..  کسی پایه نیس؟؟  
- 
چقدر خوب میشه ک فرهنگ استفاده از فضای مجازی رو یادبگیریم و برای هم احترام قائل شیم لااقل انقدری ک بودنمون بقیه رو اذیت نکنه یا اینکه رفتارمون باعث ازار بقیه نشه  
 یکم بیشتر به جایی ک درش هستیم و حرفهایی ک از خودمون در ذهن بقیه ثبت میکنیم حالا چه مجازی چه تو دنیای واقعی فکر کنیم بد نیست 
- 
چقدر خوب میشه ک فرهنگ استفاده از فضای مجازی رو یادبگیریم و برای هم احترام قائل شیم لااقل انقدری ک بودنمون بقیه رو اذیت نکنه یا اینکه رفتارمون باعث ازار بقیه نشه  
 یکم بیشتر به جایی ک درش هستیم و حرفهایی ک از خودمون در ذهن بقیه ثبت میکنیم حالا چه مجازی چه تو دنیای واقعی فکر کنیم بد نیست فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: چقدر خوب میشه ک فرهنگ استفاده از فضای مجازی رو یادبگیریم و برای هم احترام قائل شیم لااقل انقدری ک بودنمون بقیه رو اذیت نکنه یا اینکه رفتارمون باعث ازار بقیه نشه  
 یکم بیشتر به جایی ک درش هستیم و حرفهایی ک از خودمون در ذهن بقیه ثبت میکنیم حالا چه مجازی چه تو دنیای واقعی فکر کنیم بد نیست      

ردپا
ردپا

️
️ ️
️