هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@MaryaM-_-Sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه ن اصلا قبول ندارم
خیلی ها ادیت کردم والان زندگی خوبی دارن 😒وقتی تو اذیت کردی باید تو زندگی خوبی ننداشته باشی نه اونا 😑
طبقه گفته خودت
ولی خب باید صبر کرد جهنم و بهشت همینجاست جهنم دیگه ای نداریم ✌ -
💚%(#19ba00)[بـه جــهــان] %(#22d607)[خــرّم از] %(#23e805)[آنــم کــه] %(#33f016)[جــهـان] %(#4ef035)[خــرّم از اوســت] 🌾
:earth_asia: %(#006ec2)[عـاشـقـم] %(#0d82db)[بــر هــمــه] %(#178de8)[عــالـم،] %(#31a0f5)[کـه هـمـه] %(#3fa9fa)[عــالـم از اوســت] 🌊 -
فااطمه ن اصلا قبول ندارم
خیلی ها ادیت کردم والان زندگی خوبی دارن 😒وقتی تو اذیت کردی باید تو زندگی خوبی ننداشته باشی نه اونا 😑
طبقه گفته خودت
ولی خب باید صبر کرد جهنم و بهشت همینجاست جهنم دیگه ای نداریم ✌فااطمه باورت میشه درحق هرکس بدی کردم دقیقا همون بلا سرم اومده
اما بدی هایی ک در حقم شد اصلا وابدا -
@MaryaM-_-Sh اره واقعا
بعضیا هرچقد بیشتر بد میشن زندگی شون روبه راه تر
میشه.نمیدونم چه حکمتی داره ؟!!!!!@mohammad-666 ن بابا حکمتی توش نیس
سرنوشتی ک داغون ازاولش داغونه حالا تو هرچی میخوای دس وپا بزن -
فااطمه ن اصلا قبول ندارم
طبقه گفته خودت
ولی خب باید صبر کرد جهنم و بهشت همینجاست جهنم دیگه ای نداریم ✌فااطمه اشتباه تایپی بود 😂میخواستم بنویسم هیلی ها اذیتم کردن😂
-
فااطمه باورت میشه درحق هرکس بدی کردم دقیقا همون بلا سرم اومده
اما بدی هایی ک در حقم شد اصلا وابدا -
فااطمه اشتباه تایپی بود 😂میخواستم بنویسم هیلی ها اذیتم کردن😂
-
@MaryaM-_-Sh اره واقعا
بعضیا هرچقد بیشتر بد میشن زندگی شون روبه راه تر
میشه.نمیدونم چه حکمتی داره ؟!!!!! -
@M-an خانوم مدیر خوش سلیقه این :|
چقد قشنگه اینا
ولنتاینم که گذشت کههههه :|
خدایا شکرت
خوبین؟
خوشین ؟
سلامتین؟
اون بچه فامیلتون همش میخندید خوبه؟ :joy:dlrm در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
چقد قشنگه اینا
خدایا شکرت
خوبین؟
خوشین ؟
سلامتین؟
اون بچه فامیلتون همش میخندید خوبه؟ :joy:خوش سلیقه ای از خودته :grinning_face_with_smiling_eyes: :smiling_face_with_sunglasses:
چشات قشنگ می بینه :smiley:
اره دیگه گذشت :face_with_tears_of_joy:
ممنون خوبم
تو خوبی؟ سلامتی؟
اونو که خبر ندارم :face_with_tears_of_joy: -
dlrm در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
چقد قشنگه اینا
خدایا شکرت
خوبین؟
خوشین ؟
سلامتین؟
اون بچه فامیلتون همش میخندید خوبه؟ :joy:خوش سلیقه ای از خودته :grinning_face_with_smiling_eyes: :smiling_face_with_sunglasses:
چشات قشنگ می بینه :smiley:
اره دیگه گذشت :face_with_tears_of_joy:
ممنون خوبم
تو خوبی؟ سلامتی؟
اونو که خبر ندارم :face_with_tears_of_joy:@M-an
اختیار دارین اختیار دارین
چشاتون خوش سلیقه میبینه:face_with_tears_of_joy:
خوبم شکر خدا که خوبین:face_with_tears_of_joy:
نکه دوسش دارم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: گفتم خبر بگیرم ببینم سالمه یانه
لبش خندون:face_with_tears_of_joy: طبق معمول:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@M-an
اختیار دارین اختیار دارین
چشاتون خوش سلیقه میبینه:face_with_tears_of_joy:
خوبم شکر خدا که خوبین:face_with_tears_of_joy:
نکه دوسش دارم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: گفتم خبر بگیرم ببینم سالمه یانه
لبش خندون:face_with_tears_of_joy: طبق معمول:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@M-an خیلی ممنون انقد مردمی هستین میذارین اون بچه ی فامیلتونو دوس داشته باشم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-

marzyeh78 عزیزم زندگی هنوز خوشگلیای خودشو داره:face_with_tears_of_joy: نمونش من
:face_with_tears_of_joy:
ذکر مصیبتی کردم
تنهات میذارم:face_with_tears_of_joy: درصورت بی احترامی به ادمینا گذارشت میدم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: حرمت این 20 اوم بهمنتو نگه میدارم:face_with_tears_of_joy: