هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
dlrm در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@M-an خانوم مدیر خوش سلیقه این :|
چقد قشنگه اینا
ولنتاینم که گذشت کههههه :|
خدایا شکرت
خوبین؟
خوشین ؟
سلامتین؟
اون بچه فامیلتون همش میخندید خوبه؟ :joy:خوش سلیقه ای از خودته :grinning_face_with_smiling_eyes: :smiling_face_with_sunglasses:
چشات قشنگ می بینه :smiley:
اره دیگه گذشت :face_with_tears_of_joy:
ممنون خوبم
تو خوبی؟ سلامتی؟
اونو که خبر ندارم :face_with_tears_of_joy:@M-an
اختیار دارین اختیار دارین
چشاتون خوش سلیقه میبینه:face_with_tears_of_joy:
خوبم شکر خدا که خوبین:face_with_tears_of_joy:
نکه دوسش دارم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: گفتم خبر بگیرم ببینم سالمه یانه
لبش خندون:face_with_tears_of_joy: طبق معمول:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@M-an
اختیار دارین اختیار دارین
چشاتون خوش سلیقه میبینه:face_with_tears_of_joy:
خوبم شکر خدا که خوبین:face_with_tears_of_joy:
نکه دوسش دارم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: گفتم خبر بگیرم ببینم سالمه یانه
لبش خندون:face_with_tears_of_joy: طبق معمول:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@M-an خیلی ممنون انقد مردمی هستین میذارین اون بچه ی فامیلتونو دوس داشته باشم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-

marzyeh78 عزیزم زندگی هنوز خوشگلیای خودشو داره:face_with_tears_of_joy: نمونش من
:face_with_tears_of_joy:
ذکر مصیبتی کردم
تنهات میذارم:face_with_tears_of_joy: درصورت بی احترامی به ادمینا گذارشت میدم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: حرمت این 20 اوم بهمنتو نگه میدارم:face_with_tears_of_joy: -
@MaryaM-_-Sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه باورت میشه درحق هرکس بدی کردم دقیقا همون بلا سرم اومده
اما بدی هایی ک در حقم شد اصلا وابداسر اونام میاد ولی شاید زمانی بوده ک تو ندیدی :)
فااطمه ن بابا نیومده 😊
-

ذکر مصیبتی کردم
تنهات میذارم:face_with_tears_of_joy: درصورت بی احترامی به ادمینا گذارشت میدم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: حرمت این 20 اوم بهمنتو نگه میدارم:face_with_tears_of_joy: -

ذکر مصیبتی کردم
@FatiJoooooni
@Saahaar
:face_with_tears_of_joy: خودمم/ واسطه نیار به عزتت خمااارم:face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -

ذکر مصیبتی کردم
marzyeh78 :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: ولی من دوست دارم
-
marzyeh78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
dlrm ....:(
خیللییی بد دهن شدی:face_with_tears_of_joy:
-
:smirking_face: اینه ندونی یه کاری اشتباهه و بکنی هزار بار توفیر داره بدونی اشتباهه و انجام بدی شمایی که میدونی مولتی یوزر تخلف چرا میزنی تازه یکی نه و چند تا
خدا همه رو به راه راست کنه@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
:smirking_face: اینه ندونی یه کاری اشتباهه و بکنی هزار بار توفیر داره بدونی اشتباهه و انجام بدی شمایی که میدونی مولتی یوزر تخلف چرا میزنی تازه یکی نه و چند تا
خدا همه رو به راه راست کنهواقعا که :smirking_face: :smirking_face:
مولتی یوز های بدبخت :confused_face: -
دلارام هسی توراخدا بیا
-
دلارام هسی توراخدا بیا