هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
فاطمه ـ بوشهر سلام فاطمه:)خوبی؟
-
فاطمه ـ بوشهر سلام به روی ماهت خوبی؟
-
فاطمه ـ بوشهر سلام خوبی
-
dlrm اهوممم موافقمم من خودم جمع جمع باشه از روی میزم بلند شم برم اونرو بیام انگار زلزله امده
-
جناب میشه بپرسم شما چه مشکلی داری؟
شعور اینو ندارین که خودتونو کنترل کنین ؟ اینجا سر کوچه تون نیست که هر حرفی بزنین !
هی اکانت میزنین
هی بی نظمی
این کارایی که شما می کنید جاش اینجا نیست بفرمایید برین جایی که ۴ تا ادم هم شکل خودتون باشن@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
جناب میشه بپرسم شما چه مشکلی داری؟
شعور اینو ندارین که خودتونو کنترل کنین ؟ اینجا سر کوچه تون نیست که هر حرفی بزنین !
هی اکانت میزنین
هی بی نظمی
این کارایی که شما می کنید جاش اینجا نیست بفرمایید برین جایی که ۴ تا ادم هم شکل خودتون باشنخاهر یا شایدم برادر .....فی الواقع بنده اخیرا به مشکلاتی بر خورده بودم که حقیقتا دیگه جدن بریده بودم و قصد داشتم کنکور رو رها کنم و از لحاظ روی کلا پاچیده بودم واسه همین از فرط بیکاری و علافی میومدم اینجا..............................که خدا رو شکر چن ساعت پیش قضیه اوکی شد ! و بقیه ماجرا و....
.
.
.dlrm +......سلام ......جواب پست یکی مونده به اخر شما به من=شما گتی مگه بیکاری داعم میایی اینجی ...در الی که خودت دایم انلاینی همش...حتی اگه بگی زیاد میخونم برات مضره چون ذهنتو درگیر و مشوش میکنه 2-من تو همه به قول شما اغشتشاشاتیی که به پا کردم جانب ادبو رعایت کردم و فک نمیکنم کسیو ذیت کردم یا باعث ازار کسی شدم@M-an ....... حالا دیگه اخراج کن ...میدونم واس اخراج یکی باس دلیل داشته باشی بخاطر بالاسریت......
اینم دلیل= اهای ملت من مولتی یوزرم
به اون مریمم بگین واسه ن.ج جدید نمونه برا 99 چون امسال برا ن.قدیما بهترین رصت قبولی محیا هست دیر بجنبه پشیمون میشه
امظا {ممد خطر}
÷dlrm
-
فاطمه ـ بوشهر خداروشکر
-
بهاره بهههههههههههههههههههههههههههههههههه
سعلاام

خوبی ستاره سهیل؟فاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سعلاام

خوبی ستاره سهیل؟سلاااااااااااام عزیزدللللل من
قربونت من خوبم
چطوری تو ? خوبی? -
فاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سعلاام

خوبی ستاره سهیل؟سلاااااااااااام عزیزدللللل من
قربونت من خوبم
چطوری تو ? خوبی?بهاره
منم خوبم توپپپپپپپپپپپپپپپ (البته توپ مستطیلی (خودت وضعیت قل خوردنشو بدون))

کوجا بودی تو هاا
دلت اومد مارو رها کردی؟ -
you have been taged
ردپا

️
️