هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@fatemeh_banoo اره واقعا صداش خیلی ی دل میشینه
-
دوستان سلام من به خاطر کمبود وقت میخواستم به جای استفاده از کلاسای اقای اقاجانی مبحث محلول هارو ( از انواع غلظت به بعد) با کتاب درسی بخونم. به نظرتون خوبه یا اینکه فیلمای اقای اقاجانی رو ببینم؟مشکل کمبود وقته
dan-l در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
دوستان سلام من به خاطر کمبود وقت میخواستم به جای استفاده از کلاسای اقای اقاجانی مبحث محلول هارو ( از انواع غلظت به بعد) با کتاب درسی بخونم. به نظرتون خوبه یا اینکه فیلمای اقای اقاجانی رو ببینم؟مشکل کمبود وقته
-
-
امروز ولنتاین ایرانیس؟ خخخ
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
ادمین -
ادمین -
ادمین -
@FatiJoooooni در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
dlrm
3 اسفنده:winking_face: -
dlrm
همون ولنتاین بهتره!
از اون بیشتر خوشم میاد
هرچندکه واسه کسی که سینگله
فرقیم نمیکنه! -

وقتی فکرم مشغوله وناراحتم از این شکلای قاطی پاتی رو کاغذ میکشم همزمان که دارم به موضوع فکر میکنم:face_with_rolling_eyes: اغلبم یا با اشکام خیس میشن :joy: یا پاره:expressionless_face:
این یکی جون سالم به در برده بود:joy:
پ.ن:متنش قابل پخش نبود:neutral_face: -
@صنم78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
dan-l
قبل غلظتم چیز زیادی نیس
اگه میتونی کامل بخون اخه اکثر
تستا تلفیقی هستن!من استوکیومتری مسایلش رو قبلا خوندم و یه جورایی شبیه استو هستش
گیج شدم هم میگم سریع بخونم هم میگم نکنه توی ویدیو ها نکاتی باشه که لازم باشه بدونم و با ندیدنشون از دست برن :/ -
dan-l
قبل غلظتم چیز زیادی نیس
اگه میتونی کامل بخون اخه اکثر
تستا تلفیقی هستن!من استوکیومتری مسایلش رو قبلا خوندم و یه جورایی شبیه استو هستش
گیج شدم هم میگم سریع بخونم هم میگم نکنه توی ویدیو ها نکاتی باشه که لازم باشه بدونم و با ندیدنشون از دست برن :/ -
dan-l
من فیلما رودیدم! فک
کنم ببینی بهتر باشهمرسی - پس اول مطالعه متن رو تموم کنم بعد کل فیلما رو ببینم اینطوری خیالم راحت تره