هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@فاطمه23 امیدوار باش بابا
ب لباسی ک قراره سال دیگه این موقع بپوشی فک کن
ب همه ی اون آرزوهایی ک داری -
@فاطمه23 من معتقدم درسته ک امتحانا جز استرس و ترس و بد خوابی و اینا چیزی واسمون نداره
ولی آخر سر عامل موفقیتمون همونه -
@فاطمه23 من معتقدم درسته ک امتحانا جز استرس و ترس و بد خوابی و اینا چیزی واسمون نداره
ولی آخر سر عامل موفقیتمون همونه -
@Saahaar درسته موافقم باهات ولی واقعا بعضی از معلما بی رحمن این میگ چرا درس من ن اون میگگ چرا من ن در اخر میدونی چی میشه؟؟؟؟ب این نتیجه میرنی توی همون روز امتحانشون رو بگیرن و غیبت کنیم سرکلاسا پدرمونو در میارن
-
@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mriaw
سلام قفل رو که خیلی راحت میشه شکست چرا این کار رو انجام نداده برات؟نمیدونم میگفت پسورد داره نمیشه پرینت گرفت، الان باید چیکار کنم؟
-
انقد خستم که فقط دلم می خواد بخوابم
خب برو بخواب مدیر جان
-
انقد خستم که فقط دلم می خواد بخوابم
خب برو بخواب مدیر جان
-
@Saahaar
کار دارم آخه اما خستمکار همیشه هس خوابه ک پیدا نمیشه بیخیاااااااال
:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:
-
@Saahaar
کار دارم آخه اما خستمکار همیشه هس خوابه ک پیدا نمیشه بیخیاااااااال
:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:
-
@M-an
دقیقا
نداشتین عرق اسطخدوس یه نصفه استکان بخورین.اگه بوش اذیتتون کرد یا مزش به تنهایی بد بود،
یه دوقاشق عسلو با اب گرم حل کنین ابلیمو بریزین توش با یکم زعفرون و اسطخدوس:)بعدم روش اب بریزین نوش جونتون:))
خوشمزس:))
خواب اوره
ضد افسردگی و استرس
آنتی باکتریال و ایمن ساز بدن در جهت سرما نخوردن توی این هوا:))) -
@M-an
دقیقا
نداشتین عرق اسطخدوس یه نصفه استکان بخورین.اگه بوش اذیتتون کرد یا مزش به تنهایی بد بود،
یه دوقاشق عسلو با اب گرم حل کنین ابلیمو بریزین توش با یکم زعفرون و اسطخدوس:)بعدم روش اب بریزین نوش جونتون:))
خوشمزس:))
خواب اوره
ضد افسردگی و استرس
آنتی باکتریال و ایمن ساز بدن در جهت سرما نخوردن توی این هوا:)))