هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
-
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه
فعلا که بهمون میگن ترمک :|به ما هم میگفتن
توجه نکن اینارو باید بگذرونی اینو یه ترم بالاییبهت میگه
-
-
فااطمه
عاقا این بچه های پزشکی اداب معاشرت بلد نیستن :|
جواب سلام نمیدن :|
از بس رفتم سر کار ، عادت کردم به سلام و اینا :| -
فااطمه
از بس رفتم سر کار ، عادت کردم به سلام و اینا :|romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه
از بس رفتم سر کار ، عادت کردم به سلام و اینا :|ببین رشته شما بخاطر هم شرایط سخت قبولیش و هم اعتبار و کلاس بالای کاری ک داره یه چیز طبیعیه ک بخوان خیلی خودشونو بالا ببینن ک شاید هم در عمل واقعا از لحاظ معاشرت و... در سطح بالایی قرار نداشته باشن ولی خب طبیعت رشتتون اینه
ولی برای اینکه بخوای کمتر اذیت شی سعی کن با همه به یه نوع و کاملا رسمی برخورد کنی اینجوری بینشون راحت تری بنظرم -
-
فااطمه
از بس رفتم سر کار ، عادت کردم به سلام و اینا :|ببین رشته شما بخاطر هم شرایط سخت قبولیش و هم اعتبار و کلاس بالای کاری ک داره یه چیز طبیعیه ک بخوان خیلی خودشونو بالا ببینن ک شاید هم در عمل واقعا از لحاظ معاشرت و... در سطح بالایی قرار نداشته باشن ولی خب طبیعت رشتتون اینه
ولی برای اینکه بخوای کمتر اذیت شی سعی کن با همه به یه نوع و کاملا رسمی برخورد کنی اینجوری بینشون راحت تری بنظرم -
من همیشه زورم ب موهام میرسه چرا؟؟؟؟؟حس میکنم اضافین در استانه بلندین زده ب سرم برم کوتاه کنم
-
فااطمه
اصلا قدرت سازگاری با ادمای مغرورو ندارم :|
وقتش برسه حالشونم میگیرم
مثلا فک کردن شق القمر کردن این قبول شدنromisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه
وقتش برسه حالشونم میگیرم
مثلا فک کردن شق القمر کردن این قبول شدنجالبه بدونی آدم ها آیینه همدیگه هستن اگ اونارو مغرور بدونی پس خودت مغروری فک کنم با هم ترمیات یا ترم بالایی هایی ک باهات برخورد داشتن نظرشونو درموردت بپرسن اونام مثل تو فکر کنن
ولی خب خیلی زحمت کشیدن رشتییه ک تو جامعه ما زحمت زیادی میطلبه قبولی درش -
فااطمه
وقتش برسه حالشونم میگیرم
مثلا فک کردن شق القمر کردن این قبول شدنجالبه بدونی آدم ها آیینه همدیگه هستن اگ اونارو مغرور بدونی پس خودت مغروری فک کنم با هم ترمیات یا ترم بالایی هایی ک باهات برخورد داشتن نظرشونو درموردت بپرسن اونام مثل تو فکر کنن
فااطمه
وقتش برسه حالشونم میگیرم
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه نیمه تاریک وجود افراد صفاتی را ک خود دارا هستند شناسایی میکندد دبی فورد درسته؟
دبی فورد از نظر یونگ اومده این توصیحات رو داده و یونگ هم روی نیمه تاریک وجود یا ناهشیار خیلی بیشتر از عالیجناب فروید تاکید کرده
درسته عزیزم