هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
آسمان ِ آبی عژژژب  کاش منم اینجور بودم کاش منم اینجور بودم زوری میخونم شیرین نیس در کل حفظی دوس ندارم زوری میخونم شیرین نیس در کل حفظی دوس ندارم 
 البته دیروز با رتبه 32 حرف میزدم میگفت منم زیست و به زور و اجبار میخوندم زیاد دوس نداشتمش نسبت به ریاضی و فیزیک  ولی هر روز میخوندم درصدشم 94/5 بود زیاد دوس نداشتمش نسبت به ریاضی و فیزیک  ولی هر روز میخوندم درصدشم 94/5 بود @هوویج دقیقا این حسو نسبت به ریاضی فیزیک دارم  
 البته جدیدا با فیزیک اشتی کردم 
- 
@هوویج دقیقا این حسو نسبت به ریاضی فیزیک دارم  
 البته جدیدا با فیزیک اشتی کردم آسمان ِ آبی الان میفهمم چرا این حسو دارم، دارم زیست میخونم    
- 
آسمان ِ آبی الان میفهمم چرا این حسو دارم، دارم زیست میخونم    @هوویج یه پیشنهاد درسیو که خیلی دوسش نداری تایماشو تقسیم کن توی روز( نه که یهوو بشینی 3 4 ساعت پشت سرهم بخونیش) و سعی کن هر روز تو برنامت بذاری واسه من که خیلی جواب داد : ) 
- 
@M-an سلام..   
- 
@M-an سلام بر مدیر جان : ) 
 حال و احوالات؟
- 
ایهام مواظب خودت خوبیات باش  
 ممنونم ک هستی
 شبت بخیر
- 

- 
@M-an سلام بر مدیر جان : ) 
 حال و احوالات؟
- 
@فاطمه23 ترسامون خیلی وقتا به خاطر نشستن و کاری نکردنه.... 
- 
@فاطمه23 ترسامون خیلی وقتا به خاطر نشستن و کاری نکردنه.... آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @فاطمه23 ترسامون خیلی وقتا به خاطر نشستن و کاری نکردنه.... یعنی خیلی راست میگه ! 
- 
@M-an سلام خوبین؟  
 آسمان ِ آبی خیلی ممنون اره همینجوری پیش میرم از بهمن ماه اینجوری بهتره اره همینجوری پیش میرم از بهمن ماه اینجوری بهتره
 فاطمه ـ بوشهر شبت بخیر       
- 
آسمان ِ آبی 
 سلام خانوم از این ورا 
 ممنون من خوبم تو خوبی؟@M-an اره دیگه انجمن از این اهنربا قویا داره گمونم  
 قربانت منم خوبمی منم خوبمی

ردپا
ردپا

️
️ ️
️