هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
آسمان ِ آبی همه درس میخونن من اینجام چ کنم دلم نمیاد نیام خو @FatiJoooooni بیا ولی مدیریت شده : ) 
- 
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @FatiJoooooni در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: سلام چ شلوغ پلوغه  یه زمانی از اینم شلوغ تر بود.... هوم.یادش بخیر @sinos در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @FatiJoooooni در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: سلام چ شلوغ پلوغه  یه زمانی از اینم شلوغ تر بود.... هوم.یادش بخیر یاد همه قدیمیا بخیر : ) 
- 
@FatiJoooooni بیا ولی مدیریت شده : ) آسمان ِ آبی چشم اسمونی 
- 
آسمان ِ آبی چشم اسمونی @FatiJoooooni بی بلا  
- 
@فاطمه23 من مانده ام تنهای تنهااااااا 
 همکاری کنید..
 عقبیا صدا میرررسه
 من مانده ام تنهااااا

`
- 
@sinos در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @FatiJoooooni در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: سلام چ شلوغ پلوغه  یه زمانی از اینم شلوغ تر بود.... هوم.یادش بخیر یاد همه قدیمیا بخیر : ) آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @sinos در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @FatiJoooooni در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: سلام چ شلوغ پلوغه  یه زمانی از اینم شلوغ تر بود.... هوم.یادش بخیر یاد همه قدیمیا بخیر : ) هوم:) 
 دیگه اون جمع قبلی برنمیگرده...:/
- 
@فاطمه23 من مانده ام تنهای تنهااااااا 
 همکاری کنید..
 عقبیا صدا میرررسه
 من مانده ام تنهااااا

`ایهام من حبیبم رو میخوام    چی بود :/یادم رفته چی بود :/یادم رفته 
- 
ایهام من حبیبم رو میخوام    چی بود :/یادم رفته چی بود :/یادم رفته آسمان ِ آبی ها بله  فک کردم شاید قابل پخش نباشه فک کردم شاید قابل پخش نباشه
- 
ایهام من حبیبم رو میخوام    چی بود :/یادم رفته چی بود :/یادم رفته آسمان ِ آبی منم خودتو میخوام  وای لعنتییییییی وای لعنتییییییی 
- 
آسمان ِ آبی منم خودتو میخوام  وای لعنتییییییی وای لعنتییییییی @sinos    خیلی بدی خیلی بدی 
- 
ایهام من حبیبم رو میخوام    چی بود :/یادم رفته چی بود :/یادم رفته آسمان ِ آبی نهداری اشتباه میزنی اون یچی دیگه بود  
 اون امشب شبه مهتابه بود 
- 
آسمان ِ آبی نهداری اشتباه میزنی اون یچی دیگه بود  
 اون امشب شبه مهتابه بود ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی نهداری اشتباه میزنی اون یچی دیگه بود  
 اون امشب شبه مهتابه بود وای ارههه    
- 
@sinos    خیلی بدی خیلی بدی آسمان ِ آبی ملدم از خنده  

ردپا
ردپا

️
️ ️
️