هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
آسمان ِ آبی کدوم کانال دخیخا  ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی کدوم کانال دخیخا  
 آی فیلم 
- 
آسمان ِ آبی بدم میاد یهو غیب میشیا  
 کم کم برویم...یا بروم:/@sinos برات که توضیح دادم  
 بریم دیگه : ) خیلی خوشحال شدم بعد مدتها : )
- 
ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی کدوم کانال دخیخا  
 آی فیلم آسمان ِ آبی ناخلا از کجا فهمیدی؟؟     
 شمام دردسرهای عظیم میبینی؟؟ 
- 
ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @sinos از کمیته اومدن؟؟  میگن جم کنین اون بساط لهو و لعب را ( ع و ه غلیظ تلفظ شود) 
- 
آسمان ِ آبی ناخلا از کجا فهمیدی؟؟     
 شمام دردسرهای عظیم میبینی؟؟ ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی ناخلا از کجا فهمیدی؟؟     
 شمام دردسرهای عظیم میبینی؟؟ داره صداش میاد تا اتاق:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: 
- 
ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی ناخلا از کجا فهمیدی؟؟     
 شمام دردسرهای عظیم میبینی؟؟ داره صداش میاد تا اتاق:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: 
- 
@sinos برات که توضیح دادم  
 بریم دیگه : ) خیلی خوشحال شدم بعد مدتها : )آسمان ِ آبی منم منم:) 
 چک پی وی 
- 
آسمان ِ آبی ناخلا از کجا فهمیدی؟؟     
 شمام دردسرهای عظیم میبینی؟؟ ایهام صدبار فک کنم نشونش داده اینو  
 نه کلا از فیلمای تکراری بدم میاد :///
- 
ایهام صدبار فک کنم نشونش داده اینو  
 نه کلا از فیلمای تکراری بدم میاد :///آسمان ِ آبی ولی خدایی من بعضی فیلمارو بازم با اشتیاق میبینم  
- 
آسمان ِ آبی ولی خدایی من بعضی فیلمارو بازم با اشتیاق میبینم  ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی ولی خدایی من بعضی فیلمارو بازم با اشتیاق میبینم  مثلا حضرت یوسف 
- 
ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی ولی خدایی من بعضی فیلمارو بازم با اشتیاق میبینم  مثلا حضرت یوسف 
- 
آسمان ِ آبی ولی خدایی من بعضی فیلمارو بازم با اشتیاق میبینم  ایهام فیلمی که میدونی تهش چی میشه و همه ی صحنه هاشو یه بار دیدی که هیجانی نداره : / 
 شبکه آی فیلمو فقط مخصوص شماها زدن :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
- 
ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @FatiJoooooni نه من اونو یبارم کامل ندیدم  عه پس از برمودای تی وی موندی ک  :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:

ردپا
ردپا

️
️ ️
️

شب بخیر
  شب بخیر 
  بریم دیگه
 بریم دیگه بای بای
 بای بای